0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро/ИКСИ - септември, октомври, ноември 2011
« Отговор #180 -: Октомври 03, 2011, 15:15:20 pm »
Роузи,Драгица,честито момичета!Отдавна ви следя какви ги вършите :wink:!Хайде чакаме ви в една друга прекрасна и дългоочаквана темичка-вас и всички момичета които са в процедура :D.
Успех!!!

*
« Отговор #181 -: Октомври 03, 2011, 21:52:30 pm »
Като гледам как се развиват нещата, очаквам още положителни тестове :)
Все пак е годината на заека - нека е плодородна за всички! ;)

Присъединявам се!!!
« Отговор #182 -: Октомври 04, 2011, 11:59:13 am »
Miletka 77, какво става с теб. Как вървят нещата.Стискам ти палци  :crossfingers:
На мен днес ми се обадиха от клиниката, имаме 4 оплодени. Дано да продължат да се развиват добре и да направим ембриотрансфер. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #183 -: Октомври 04, 2011, 12:10:33 pm »
Днес ми е 11 ден след трансфера, казаха ме да направя теста за CHG на 16 ден, но май няма да мога да издържа толкова мисля на 14 ден да го направя би трябвало да покаже вече, чудя се само къде, тъй като не съм от София трябва или да пътувам до клиниката или да го направя тук в някоя лаборатория!Стискайте палци часът на иситната наближава!Ужасно ме е страх, непрекъснато се колебая между това, че съм бременна и, че нищо не е станало!
« Отговор #184 -: Октомври 04, 2011, 12:26:08 pm »
аз също несъм от София и ми е 10 ден.мисля да пускам след 2 дни кръв. нямам никакви симптоми и също ме е страх
« Отговор #185 -: Октомври 04, 2011, 14:05:46 pm »
И мен ме беше много страх преди теста. Бяха ми казали на 15-ти ден след ЕТ, но аз го направих на 12-ти ден. И по телефона като ревнах на мъжа ми и той горкия ме успокоява и беше отписал опита. А аз през сълзи му обяснявам, че съм бременна.
*

anajens

• 717
« Отговор #186 -: Октомври 04, 2011, 16:16:24 pm »
О аничка дано и ние да имаме вашият късмет, аз направо незнам какво да мисля много ми е трудно в момента, не ме свърта вече на едно място, в началото чувствах нещо и бях сигурна, сега не чувствам нищо и не съм сигурна!!!!
Пожелавам на всички които са в процедура успех, а на всички бременни щастлива и успешна бременост, вие сте едни щастливки, така искам да съм на ваше място! :bighug:
« Отговор #187 -: Октомври 04, 2011, 16:23:26 pm »
Много е трудно да си спокойна, аз се разсейвам във форума. Винаги има за какво да се тревожим, първо теста, после колко броя са, пулс, и т.н. Затова колкото сме по-спокойни, толкова по-добре за нас.
Не търсете някакви признаци, при всяка е различно.
*

anajens

• 717
« Отговор #188 -: Октомври 04, 2011, 16:26:55 pm »
Да сигурно и на вас не ви е лесно благодаря ти аничка !
« Отговор #189 -: Октомври 04, 2011, 19:39:44 pm »
Днес малко се бях депресирала, защото вчера ми сложиха лепило и аз си мислих, че днес ще ми е трансфера. Да, ама не. Сметки без кръчмар.....Обадиха ми се ембриолозите и казаха че са ми останали 3 ембриона и Док. искал да ги наблюдаваме още. Утре ще ми 4-ти ден. Може би иска да види тези с най- голям потенциал. Както и да е, вярвам му много и му имам голямо доверие. Той знае най добре. Пожелавам успех на всички и много :goodluck: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 04, 2011, 19:41:16 pm от miletka77 »
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #190 -: Октомври 04, 2011, 21:25:33 pm »
И аз бях доста изнервена след пункцията и се притеснявах много колко ще се оплодят, дали ще се оплодят въобще, дали ще ми ги трансферират или нещо ще се прецака. Разбирам те напълно, но щом имаш доверие на лекаря си, всичко ще е наред.  osi_9Те наистина преценяват по-трезво от нас :wink:Успех.
« Отговор #191 -: Октомври 05, 2011, 00:46:04 am »
Здравейте момичета искам да пожелая много положителни тестчета и да се присъединя към вас.Имам и един въпрос ако някой е имал същия проблем оказа се че мъжът ми е с активен хепатит б ,можели да попречи на инвитро процедура. Докато чакам да ми се обадят след няколко дни ще лудна .Благодаря ви предварително.
Красиfile:///
*
« Отговор #192 -: Октомври 05, 2011, 07:24:58 am »
Здравейте момичета искам да пожелая много положителни тестчета и да се присъединя към вас. Имам и един въпрос ако някой е имал същия проблем оказа се че мъжът ми е с активен хепатит б, може ли да попречи на инвитро процедура. Докато чакам да ми се обадят след няколко дни ще лудна. Благодаря ви предварително.

Не е приятно, но има вероятност да отложите опита. Дано да имате време.

3. При осъществяване на асистирана репродукция не се разрешава:
.....................................................................
3.19. ползването на сперма от съпруга (партньора), в случай че той е HBsAg и Anti HBc позитивен, a жената е негативна и не е ваксинирана срещу HBV;

Извинявай, не разбрах от къде чакаш обаждане - от клиниката, за да започвате опит или за одобрение от Фонда.
Нека да пишат и други, но ако диагнозата се потвърди и не си ваксинирана, мисля, че ще трябва да се ваксинираш. Най-добре е да говориш с лекарите от твоята клиника какво да правиш.
« Последна редакция: Октомври 05, 2011, 07:33:08 am от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #193 -: Октомври 05, 2011, 07:46:13 am »
Доколкото разбирам очакваш обаждане от фонда. Ако е така може да забавиш вземането на заповедта. Не знам дали ваксина преди опита е добър вариант, лекар трябва да ти каже.
« Отговор #194 -: Октомври 05, 2011, 10:28:52 am »
Относно хепатит Б. Аз съм вирусоносител, но не съм с активен хепатит, просто го имам в кръвта си и това не ми попречи да си направя опита. Но лекарите от клиниката ме пратиха за едно изследване на HPB DNA в "Иван Рилски"-искаха ми го задължително, за да се види какъв е процента на вируса в кръвта /при мен беше много нисък/и си го направих опита с писмено съгласие от партньора. Ако мъжът ти е излекуван да си направи това изсвледване и няма да имате проблем.
« Отговор #195 -: Октомври 05, 2011, 20:43:10 pm »
Аз не съм носител и съм ваксинирана за хепатит б да утре чакам от клиниката да ли ще започнем опита аз живея в Холандия и за това ми е толкова притеснено
Красиfile:///
*
« Отговор #196 -: Октомври 05, 2011, 21:08:58 pm »
Аз не съм носител и съм ваксинирана за хепатит б да утре чакам от клиниката да ли ще започнем опита аз живея в Холандия и за това ми е толкова притеснено
Мисля, че при това положение не би трябвало да имаш проблем. Дано всичко да е наред!
Успех! yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #197 -: Октомври 05, 2011, 21:39:36 pm »
Стоянова,дано няма проблем и да започнете .Пиши утре след като се чуеш  слекаря си.
Милетка,кога ще е трансфера,чу ли се  док как се развиват ембриончетата?
anajens ,защо чак на 16 ден?Няма смисъ да се мъчиш.Пускай го на 12- 13 ден.Ако има бебе ще покаже.Стискам палци .И не спирай да вярваш.
tan4i4 ,пусна ли тестчето?Май утре е денят?Успех .
Така като гледам как е тръгнало на плюсчета напоследък ,знам е са заразни и следващите ще са много положителни.
Петя,а твоят трансфер кога ще е ?
Парси :bighug:.Чакайте ни защото скоро ще дойдем голяма бременна група :).Аз чакам останалите,без тях никъде не отивам.
Вчера видяхме сакче,едничко.Дано след две седмици всичко е наред и да чуем сърчицето.

*
« Отговор #198 -: Октомври 05, 2011, 22:07:41 pm »
Тук съм моми4ета,започнахме стимолацията,днес ми е 7 ден,доста съм се спекла напоследък и не ми се пише,но ви  следя и се радвам на вси4ки полож.тес4ета.
Има време още до пункцията,ще пиша,като има нещо ново.тава е за сега..
Ии, мам4ета,пазете корем4етата :P
« Отговор #199 -: Октомври 06, 2011, 11:52:50 am »
Арамиз,я не се отчайвай,Всичко е наред нали?Какво те тревожи?Ми ти си минала половината път.И точно сега трябва да силна,да вярваш,защото вярата е част от успех.
Танчич,хайде мила,очакваме включване от теб ,с едно хубаво +.
И всички на които им е ред да се впишат.