0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: изневеряват ми, какво да правя.
« Отговор #200 -: Септември 14, 2011, 19:42:25 pm »
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.
Ами те мъжете са си в пубертета цял живот  :lol:
« Отговор #201 -: Септември 14, 2011, 23:10:28 pm »
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.

Ами някои си остават на 10 години даже :) Нали знаете, като момченца се радват на малки колички. С възрастта пак се радват на коли, просто вече на големите :lol: :lol:
[/url][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #202 -: Септември 14, 2011, 23:33:41 pm »

не знам, Мими - моят мъж не е.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #203 -: Септември 15, 2011, 09:38:45 am »
E, Джам, естествено, че има и изключения, да се надяваме да сме си взели от тях. Мисля си, че по принцип и моя мъж вече е излязъл, но както писа Вени за колите, заради тях е с единия пръст на крака все още в пубертета  :lol:
Досега не бях писала по темата, но и аз мисля като Лиско. Един мъж кръшне ли веднъж и на 100 да стане очите му пак ще шарят. А колкото повече му се натяква, толкова повече ще му се иска - забранения плод най-сладък.
И моя мъж е постоянно обграден от жени, естествено че вътрешно се тормозя от време на време, но никога не съм следяла и т.н. Само му казах, ако ходи да не изнася пари от къщи, а да носи. И ние да имаме някаква ползва в крайна сметка, няма само той да си прави кефа  :lol: Но иначе много добре знае, че науча ли за подобно нещо и на двамата ще им счупя главите. Та си прави сметката, засега... Надявам се да продължава така.
*
« Отговор #204 -: Септември 15, 2011, 15:51:01 pm »
Ха-ха Мими,и аз така съм му казала на моя.Поне ако реши да жертва семейното спокойствие и аз да замажа от цялата работа :D

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #205 -: Септември 15, 2011, 16:35:21 pm »
Това, че един мъж/жена казва, че не изневярява, не значи, че е истина.
Може да го направи веднъж или два пъти и никой никога да не разбере.

Няма как да сме сигурни за това е по-добре да си гледаме спокойствието и здравето най-вече. Каквото има да става, ще става

На авторката на темата да пожелая едно здраво бебенце!
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
« Отговор #206 -: Октомври 01, 2011, 11:53:00 am »
Мила, мъжът ти е в депресия!Отдавна се е оглеждал за друга жена със сигурност!Той иска бебе запомни!Помогни му да повярва, че детето ще се роди живо и здраво и ще носи фамилията му!Всички мъже са такива, а малко са жените с мозък (които ги изхващат)...Аз също съм намирала есемеси на бившия ми...Казах му само да не забравя, че съм номер 1, защото жената е безсилна само докато чака да й изсъхне лака на ръцете!Мисълта и съвета ми е да покажеш, коя е по-хубавата, перспективната, надувай се и се перчи с големия си корем!!!!!!!!Той има нужда от Вас двамата, другото е гевезелък!Всички мъже са един дол дренки!Горе главата той е твой!Измисли нестандартна тактика и го шашкай провокативно, да се влюби в майката на неговото дете!Успех!
« Отговор #207 -: Октомври 01, 2011, 12:33:49 pm »
Мисълта, че вече не си желана и те лъже не е ли по същия начин подкопаване на самочувствиетои унижаване на личността, както забития шамар?
забитият шамар, мила не е подкопаване на самочувсвието, защото е забит от ръката на комплексар...къде съм аз , къде е той както се вика...лично за мен - шамара не може да ме стресне ,нито да ме заболи от него, така както боли ако ме излъжат по най-простоватия начин(което доста трудно може да стане)
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #208 -: Октомври 01, 2011, 13:15:04 pm »
АА тука ще ме извинявате, щом един мъж удари жена или дете, това не е мъж!
Моят мъж също съм го докарвала до лудост от нерви, той мен също, ама виж тва шамара си е друга работа. Стигне ли се до там, прекрачи ли се тази граница веднъж, няма връщане назад! Те ядове много, ама дай са да се избием.
За изневярата, лъскавото винаги прави впечатление, но заслучава ли си, заради една лъскава опаковка да нараниш човека който обичаш. Според мен не! Според мъжа ми също. Дай боже да не се изкушим и да не се нараним, защото сме хора, а хората грешат.
Ако все пак се случи, според ситуацията може би бих простила, защото дори да започна отначало всичко с друг мъж, не мисля, че ще е по-добър и няма да се случи отново. Това е втората причина, първата е детето. Знам, че ще страда много, а аз не бих и го причинила.
daniela_di това с депресията за мене изобщо не е уважителна причина  :lol:. Така де, то проблеми всеки ден, може все да сме си в депресия  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #209 -: Октомври 01, 2011, 14:10:27 pm »
Който не го е преживял не може да разбере какво е !

Не е страшно да пие кафе, предполагам му е колежка?
Предполаам си изнервена преди процедурите
Опитай се да се успокоиш.
Жената познаваш ли я? Обща приятелка ли е или само негова колежка? Защото ако  колежка, едно кафе с цигарата веднъж дневно не е болка за умиране.  
не е болка за умиране казваш...
« Последна редакция: Октомври 01, 2011, 14:22:01 pm от Мецани »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #210 -: Октомври 01, 2011, 14:16:11 pm »
daniela_di, във форума(пък мисля и извън него) е редно да уважаваме останалите и да избягваме характеристики като последната ти!
Пък и май е време да оставим вече авторката на темата на спокойствие...
*
« Отговор #211 -: Октомври 01, 2011, 14:22:16 pm »
daniela_di, спазвай добрия тон в темата! Считай това за предупреждение.
Редактирах публикацията ти.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #212 -: Октомври 01, 2011, 18:40:04 pm »
Хм, хубаво де, и аз съм в депресия, къде са моля принцовете на бели коне, щото искам един такъв да ме разведри, да ми каже, че съм хубава след толкова години опити, да не ми вика, че съм дебела, да ми носи цветя, да ме води на ресторанти, на кино, на купони, да ми гледа детето, пък аз да си седя безсилна с лакирани нокти...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #213 -: Октомври 01, 2011, 22:08:42 pm »
Миналата седмица колежка на мъжа ми се разведе, тъй като съпругът й не я водел по ресторанти  :lol:. Нищо, че има 2 деца от него...
*
« Отговор #214 -: Октомври 02, 2011, 01:02:26 am »
Хахахах  :lol:, моля авторката на темата да ме извини. Не се смея на нея и проблемът й, който е сериозен, а на заформилят се след първите страници разговор и особено на умозаключенията на персоната daniela_di

Мила ми Даниела, пожелавам ти едно хубаво коремче с едно хубаво бебе в него и докато си в това положение - да не ти се случи "да ти изпадне мъжът в депресия" и да се утешаваш с идеята как той много искал бебе. Като си родиш бебето и без подобна "увертюра" - ще ти се изяснят някои неща за мъжката психика и поведение, за чието съществуване вярвай ми - в момента грам не подозираш. Направо е сюралистично!  :lol:

Всичките ти "тарикатлъци" как се върти мъж, които си усвоила като мома и усъвършенствала като съпруга /при съвместно съжителство/ - стават толкова тъпи и безполезни, колкото да си вкараш фризер в иглу. Ще има да се чудиш и маеш "какво стана сега" и колкото и пъти да си лакираш ноктите - отговор няма да ти изплува. Гледай само да не изпадаш ти в депресия тогава и да не ти бършем провесеното носле тука ;)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #215 -: Октомври 25, 2011, 13:07:26 pm »
Мечтайте си лошо няма!Коя жена не иска да я водят по ресторанти...ама заслужила ли е?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #216 -: Октомври 25, 2011, 13:08:05 pm »
 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!