0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: изневеряват ми, какво да правя.
« Отговор #180 -: Септември 12, 2011, 21:49:32 pm »
jam е много права. моят мъж работи със над 60 жени и си представете какво ми беше в началото на вързката ни. но във времето достатъчно жестове и постъпки от негова страна отхвърлиха всички мои съмнения. сега вече ги познавам повечето и съм спокойна, дано и занапред е така.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #181 -: Септември 12, 2011, 23:48:30 pm »
Да jam права си ,но нали затова живеем заедно да си имаме доверие а най много мразя да ме лъже, да ми каже да пия кафе с жена...
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #182 -: Септември 13, 2011, 07:26:33 am »
 Ей тия сценки най-тровят брака. Моят мъж в началото беше така. Къде ходи, колко се бави. Пи ли кафе с колегите. Верно, че бяхме млади и зелени още, ама егати.
Няколко пъти му казах, че няма да я бъде тая още дълго. То вече преди среща се подготвях психически за отчет. Докато един ден без да искам го засякох да сваля от колата мацка с минижупче... :lol: Викам аха.  :lol: Изчерви се като домат и оттогава приключи с тези идиотии. Изключително неприятно е...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #183 -: Септември 13, 2011, 08:27:57 am »
Който не го е преживял не може да разбере какво е !
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #184 -: Септември 13, 2011, 08:41:59 am »
Тук грешиш. Когато си го преживял, знаеш, че и да се бориш, ако ще се случи, ще се случи... И 24 часа да висиш на главата на някой и да го изсмукваш с ревността си всеки ден, няма да го спреш. Само и единствено той може да прецени. А направиш ли ежедневието му изпъстрено със скандали от ревност и истерии, гаранция ти давам, че няма дълго да се задържи. Поне аз не бих! Да не казвам, че излизахме с мъжа ми известно време, и лекичко разбрах, че излиза с друга. Тогава се оттеглих, въпреки, че ме убеждаваше, че е само излизане с леко преспиване от време на време и щяло да е само излизането, ама не му мина номера. Събрахме се отново след 1-2 години. Тогава след месец дълбоки разкаяния и аз незнам защо му се вързах  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #185 -: Септември 13, 2011, 09:48:02 am »
Ох, постарайте се да ограничите "проверките" до минимум, че става а) конфузно за проверявания б) досадно и за него и за околните и в) смешно за околните. Докато работех месеци наред слушах по няколко пъти на ден следния диалог:
- Къде си?
- На работа как къде.
- Кой е там?
- Петка, кой да е.
Този разговор се водеше и от колегата и от колежката с които работех. Ама едно и също, по няколко пъти на ден, ден след ден ..... ужасно е ви казвам. И то при условие, че работим във фото и освен мен там може да има още 9876543567 човека, примерно.
« Отговор #186 -: Септември 13, 2011, 10:15:48 am »
Който не го е преживял не може да разбере какво е !

Не е страшно да пие кафе, предполагам му е колежка?
Предполаам си изнервена преди процедурите
Опитай се да се успокоиш.
Жената познаваш ли я? Обща приятелка ли е или само негова колежка? Защото ако  колежка, едно кафе с цигарата веднъж дневно не е болка за умиране. 
[/url][/url]
*
« Отговор #187 -: Септември 13, 2011, 10:58:00 am »
Не се познаваме с жената  , да изнервена съм много на 16.9 ми предстои и операция коремна на миома .
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #188 -: Септември 13, 2011, 11:31:22 am »
Преди години живях 7 години с мъж, който ми изневеряваше непрекъснато. Бях болна от ревност и отрових връзката ни. Не, че той не помогна много за това, но пък да си бях тръгнала на втората година, не да чакам още 5 той да се промени. И сега си е същия, нищо, че има жена и 3 деца. Жив и здрав да е.

Мъжа ми е моряк. Няма го по 8 месеца в годината.
На кораба работят много хубави жени с които е непрекъснато заедно. Обядват в едно помещение, на една маса понякога, вечерят заедно, заедно излизат по разходки. Като се прибере гледам снимки на които е прегърнал свои колежки, заедно ходят вечер в бара (понякога), може и заедно да спят знам ли.
Имам с какво по-важно да се занимавам вместо да го дебна, да му проверявам мейла или телефона. Ако го направя вероятно ще се разболея отново. А ми е хубаво да съм здрава.

Изобщо не си и помислям, че може да ми е верен до края на живота си или поне докато сме заедно:)
Аз пък обичам да флиртувам. Той не ме ограничава да се виждам с който и да е, може и мъже. Вярва ми и има защо:)

И съм убедена, е един човек изневерява ли ще го прави винаги без значение с коя и каква жена е до себе си.
« Отговор #189 -: Септември 13, 2011, 11:45:29 am »
Rymu38    успокой се надявам се всичко да бъде наред както със здравето така и в личен план УСПЕХ :goodluck: :goodluck: :goodluck:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
« Отговор #190 -: Септември 13, 2011, 13:59:19 pm »
Не се познаваме с жената  , да изнервена съм много на 16.9 ми предстои и операция коремна на миома .
Руми, почти винаги съм си пила кафето с някой колега и никога причината не е била свалка. Обичам да обущвам с колегите си, не за да флиртувам, а защото липсват екстри като "клюки" и "интриги". Често най-откровенно съм си споделяла всякакви проблеми с тях и никога след това не съм ги чула разпространени в целия офис, включително и репродуктивните си проблеми. Мъжете са по-големи приятели от жените и много по-честни във взаимоотношенията си от нас :lol:.
Руми, не се вкарвай в излишни филми, по същата логика, ако си пие редовно кафето с някой колега може да си помислиш че започва да обръща резбата  :x
И съм убедена, е един човек изневерява ли ще го прави винаги без значение с коя и каква жена е до себе си.
:balk_602:
*
« Отговор #191 -: Септември 13, 2011, 21:09:03 pm »
Благодаря ви момичета ,с мъжа ми се изяснихме всичко, наистина аз съм сгрешила  с моите изводи и най вече с моята ревност ,сега съжалявам за някой неща който му казах,дано и той да ми прости че му нямам доверие .. лека вечер момичета и много късмет на всички ...

« Отговор #192 -: Септември 13, 2011, 21:36:12 pm »
Ох, постарайте се да ограничите "проверките" до минимум, че става а) конфузно за проверявания б) досадно и за него и за околните и в) смешно за околните. Докато работех месеци наред слушах по няколко пъти на ден следния диалог:
- Къде си?
- На работа как къде.
- Кой е там?
- Петка, кой да е.
Този разговор се водеше и от колегата и от колежката с които работех. Ама едно и също, по няколко пъти на ден, ден след ден ..... ужасно е ви казвам. И то при условие, че работим във фото и освен мен там може да има още 9876543567 човека, примерно.

Пешек този разговор ми напомни на сцена, на която бях свидетел случайно в семейството на моя колежка. Съпруга й е начален учител, а детето им учи в същото училище и се оплаква на майка си:
- Днес два часа чаках тате да си пие кафе с колежките!- майката отговори:
- По-добре да пие кафе с колежките, отколкото да пие ракия с колегите....

И до днес много се радвам на доверието, което си имат.

Колкото до моето семейство, аз никога не съм ревнувала съпруга си. Мисля, че не ми е и давал повод. Котаго пък е правел някакви намеци за други жени му казвам да не си мисли, че е толкова неустоим за жените.
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #193 -: Септември 14, 2011, 03:47:40 am »
... защото липсват екстри като "клюки" и "интриги". Често най-откровенно съм си споделяла всякакви проблеми с тях и никога след това не съм ги чула разпространени...
По този повод. Жената на един от най- близките ми приятели много го ревнуваше. Разбрах го, когато при заминаването си в чужбина, ме помоли да изпращам е-mail- ите на пощата на брат му. Не че е имало някаква "съмнителна" кореспонденция де  :lol:. Първоначално реших да не му пиша изобщо, обаче после размислих. Всичко, което исках да му кажа, адресирах до двама им /нищо, че не я познавах/. Също и съобщенията на телефонния секретар. Животът ни събра на другия край на света и тя стана моя близка приятелка, така съхраних и приятелството с него.
« Последна редакция: Септември 14, 2011, 03:55:27 am от elle22 »
*
« Отговор #194 -: Септември 14, 2011, 08:14:57 am »
Добро утро,дами!!! Еееее,Coffee,може ли така да го "режеш" човека,бе???? :x :x Знаеш ли каква психическа травма му нанасяш??? :( А той може да си е готин ,човека,какво му липсва..?? :wink: :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #195 -: Септември 14, 2011, 09:54:50 am »
Добро утро,дами!!! Еееее,Coffee,може ли така да го "режеш" човека,бе???? :x :x Знаеш ли каква психическа травма му нанасяш??? :( А той може да си е готин ,човека,какво му липсва..?? :wink: :wink:

Рачо, на един стабилен и уверен в себе си зрял мъж, точно пък забележката, че не е неотразим за дамите, не може да нанесе кой знае каква "психическа травма"... :) тъй си мисля аз. това е драма само за неуверени в себе си младежи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #196 -: Септември 14, 2011, 09:56:58 am »
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #197 -: Септември 14, 2011, 10:01:28 am »
Е, най-много да тръгне да доказва обратното  :wink:

това би било именно пуберска постъпка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #198 -: Септември 14, 2011, 10:46:44 am »
хи хи ,ама иначе как да демонстрирам малко "мъжка  солидарност" във този сайт!! :lol: :lol: Особено пък в тая тема, :wink: просто се поуствах отговорен пред мъжката половина от човечеството!!! :lol: :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #199 -: Септември 14, 2011, 19:34:55 pm »
На Рачо му е широко около врата - жена му щом не го нарита след ДРЗ-то (обграден с толкова жени) - значи всичко е ОК в тях  :lol: :lol: :lol: :lol: