Преди години живях 7 години с мъж, който ми изневеряваше непрекъснато. Бях болна от ревност и отрових връзката ни. Не, че той не помогна много за това, но пък да си бях тръгнала на втората година, не да чакам още 5 той да се промени. И сега си е същия, нищо, че има жена и 3 деца. Жив и здрав да е.
Мъжа ми е моряк. Няма го по 8 месеца в годината.
На кораба работят много хубави жени с които е непрекъснато заедно. Обядват в едно помещение, на една маса понякога, вечерят заедно, заедно излизат по разходки. Като се прибере гледам снимки на които е прегърнал свои колежки, заедно ходят вечер в бара (понякога), може и заедно да спят знам ли.
Имам с какво по-важно да се занимавам вместо да го дебна, да му проверявам мейла или телефона. Ако го направя вероятно ще се разболея отново. А ми е хубаво да съм здрава.
Изобщо не си и помислям, че може да ми е верен до края на живота си или поне докато сме заедно:)
Аз пък обичам да флиртувам. Той не ме ограничава да се виждам с който и да е, може и мъже. Вярва ми и има защо:)
И съм убедена, е един човек изневерява ли ще го прави винаги без значение с коя и каква жена е до себе си.