Какви странични лица? Споделяме си кой и какво е правил през деня, отделно, че се чуваме поне 10 пъти дневно, ако не сме а скайп.
Абе хора, вие ме изкарахте дебнеща к**ка
Сами си споделяме за нещата с колегите или с кой сме си говорили и какво днес. Няма как да се следим, далечко сме един от друг
Не съм тръгнала да следя всяка стъпка или да го разпитвам нон-стоп. Но имаме навика да се чуваме често и още по-хубавия навик да казваме на кого, какво се случва. Това го изградихме с адски много комуникация между нас и стана лесно, защото и двамата сме екстровертни личности и трудно пазим тайна
Както аз знам кога се е ядосал и за какво на някой, кога се бъзика с някоя колежка, така и той знае с кого и за какво си пиша, говоря, с кого излизам, с кого се виждам. Просто ние наистина си споделяме всичко.
Е, вярно е,че така малко трудно си организираме изненади като подаръци или почивки
И говорех в общия случай, не конкретно. Поне това, което съм наблюдавала в хората. Когато служебния бъзик се премести от пушилнята, кръчмата за обяд, в часовете, които са извън работа, значи може би има дим.
Не отнасяйте всички мои думи към конкретни случаи.