Ето една истинска история с прочетен СМС, много други след него и за връщането тъпкано, но за кого...Братовчедка ми не помня по каква причина, случило се, прочела един СМС на телефона на мъжа си-посветено на него любовно послание малко наподобяващо посланието "до Росен". Съмнението доведе до други прочетени СМС-и. Не стига това, ами наглецът чакал любовницата след работа /жена си не е чакал/, като това е точно срещу работата на братовчедка ми, а той е бивш нейн колега. Съответно нейната приятелка от работата го засича с другата. При цялото това положение братовчедка ми бързо се ориентира и разбра коя е любовницата - банковата служителка отпуснала им кредит за покупка на апартамент. По онова време той беше директор на голямо печелившо предприятие. Вероятно много хора са й давали съвет в тази ситуация. Моя беше да говори с него - все пак имат две дъщери и те вероятно също са забелязали, че баща им отсъства нощем, понякога и денем, прибира се от дъжд на вятър и само ги води на почивка веднъж годишно. Братовчедка ми мълчаливо следеше отстрани, докато в един момент не срещна другата - бременна. Тя роди 2 седмици след мен - момче. По - късно той казал на кръстницата им, че го е направил защото искал момче, а братовчедка ми направила аборт без негово съгласие, когато той й извъртял номер и тя забременяла за трети път. Минаха 9 месеца от раждането на детето и братовчедка ми внезапно реши да му го върне тъпкано, демонстративно, точно в навечерието на рождения ден на голямата им дъщеря. Заведе един мъж заедно с децата си на гости в друг град при семейството на брат си с преспиване. Не се обадила на мъжа си че няма да се приберат. А малката дъщеря при първа възможност му разказала за гостито. Няколко дена по-късно при скандал по повод случката тя най-после казала на мъжа си, че знае за любовницата и детето, но може би не е било казано в подходящ момент, защото той вмесдто да стане по-нисък от тревата я изгони от семейното им жилище. Искаше да задържи децата, но успя да омае само по-малката, голямата тръгна с майка си. А тя я заведе при оня мъж. След около месец по нечий съвет се опита да се върне в жилището с голямото дете, но той я блъскал грубо пред децата и я избутал по стълбите. Той не й даваше да вижда малката доста време, но след два месеца му се наложи да отиде в командировка и тогава братовчедка ми успя да си вземе детето. Напусна оня мъж и заведе децата в жилището на баща си. Две години по-късно голямото момиче не искаше да си празнува рождения ден, защото мразела да има рожден ден, на мен каза и че мрази майка си и баща си и че иска да живее с мен, а малката /вече на 8г./ все още беше объркана и не можеше да осъзнае случилото се. Миналия септември откриха на майка им рак на гърдата и това някак измести емоциите около изневярата на баща им. Братовчедка ми точно в периода в който мъжа й я изгони така драматично и не можеше да вижда малката си дъщеря усетила промяната в гърдата си.Моето лично мнение, е че Сиси правилно е приела за себе си да повярва на иначе тъпото обяснение на мъжа си /засега/ и да се опита да си изкара останалите два месеца без тези емоции, а когато се роди детето да решава дали ще му прости и повярва или ще предпочете да се отърве от него. Каквото и да решиш Сиси не го решавай сега. Роди детенцето си и чак когато мине известно време след раждането се заеми с този проблем. А и до тогава той може да отпадне от самосебе си по един или друг начин. Но съдейки по моя мъж мога да кажа и друго. Това че са минали през АРТ процедури няколко пъти не може да попречи на един мъж да постъпи идиотски и да нарани жената, която е преживяла толкова много и физически и психически за да му даде наследник с неговите гени.