0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: изневеряват ми, какво да правя.
« Отговор #100 -: Септември 07, 2011, 00:21:11 am »
Ми Вени, на мен сега ми е смешно, но тогава не ми беше - неговото обяснение беше, че тя е полудевствена - един вид хем искала да е с оня, хем не искала, ама много сложно беше обяснението. И полудевствена е, като е спала само с гаджето си, ма то не я задоволявало... Та такива ми ти работи...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #101 -: Септември 07, 2011, 00:26:34 am »
Ми Вени, на мен сега ми е смешно, но тогава не ми беше - неговото обяснение беше, че тя е полудевствена - един вид хем искала да е с оня, хем не искала, ама много сложно беше обяснението. И полудевствена е, като е спала само с гаджето си, ма то не я задоволявало... Та такива ми ти работи...

Тъй да се каже, значи не е.  :lol: На мен полудевствена на други мисли ме избива.  :lol: :lol: :lol:

*

Ganka

• 5926
« Отговор #102 -: Септември 07, 2011, 00:27:10 am »

Тъй да се каже, значи не е.  :lol: На мен полудевствена на други мисли ме избива.  :lol: :lol: :lol:

И мен :lol:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
« Отговор #103 -: Септември 07, 2011, 01:49:12 am »
Ето една истинска история с прочетен СМС, много други след него и за връщането тъпкано, но за кого...Братовчедка ми не помня по каква причина, случило се, прочела един СМС на телефона на мъжа си-посветено на него любовно послание малко наподобяващо посланието "до Росен". Съмнението доведе до други прочетени СМС-и. Не стига това, ами наглецът чакал любовницата след работа /жена си не е чакал/, като това е точно срещу работата на братовчедка ми, а той е бивш нейн колега. Съответно нейната приятелка от работата го засича с другата. При цялото това положение братовчедка ми бързо се ориентира и разбра коя е любовницата - банковата служителка отпуснала им кредит за покупка на апартамент. По онова време той беше директор на голямо печелившо предприятие. Вероятно много хора са й давали съвет в тази ситуация. Моя беше да говори с него - все пак имат две дъщери и те вероятно също са забелязали, че баща им отсъства нощем, понякога и денем, прибира се  от дъжд на вятър и само ги води на почивка веднъж годишно. Братовчедка ми мълчаливо следеше отстрани, докато в един момент не срещна другата - бременна. Тя роди 2 седмици след мен - момче. По - късно той казал на кръстницата им, че го е направил защото искал момче, а братовчедка ми направила аборт без негово съгласие, когато той й извъртял номер и тя забременяла за трети път. Минаха 9 месеца от раждането на детето и братовчедка ми внезапно реши да му го върне тъпкано, демонстративно, точно в навечерието на рождения ден на голямата им дъщеря. Заведе един мъж заедно с децата си на гости в друг град при семейството на брат си с преспиване. Не се обадила на мъжа си че няма да се приберат. А малката дъщеря при първа възможност му разказала за гостито. Няколко дена по-късно при скандал по повод случката тя най-после казала на мъжа си, че знае за любовницата и детето, но може би не е било казано в подходящ момент, защото той вмесдто да стане по-нисък от тревата я изгони от семейното им жилище. Искаше да задържи децата, но успя да омае само по-малката, голямата тръгна с майка си. А тя я заведе при оня мъж. След около месец по нечий съвет се опита да се върне в жилището с голямото дете, но той я блъскал грубо пред децата и я избутал по стълбите. Той не й даваше да вижда малката доста време, но след два месеца му се наложи да отиде в командировка и тогава братовчедка ми успя да си вземе детето. Напусна оня мъж и заведе децата в жилището на баща си. Две години по-късно голямото момиче не искаше да си празнува рождения ден, защото мразела да има рожден ден, на мен каза и че мрази майка си и баща си и че иска да живее с мен, а малката /вече на 8г./ все още беше объркана и не можеше да осъзнае случилото се. Миналия септември откриха на майка им рак на гърдата и това някак измести емоциите около изневярата на баща им. Братовчедка ми точно в периода в който мъжа й я изгони така драматично и не можеше да вижда малката си дъщеря усетила промяната в гърдата си.Моето лично мнение, е че Сиси правилно е приела за себе си да повярва на иначе тъпото обяснение на мъжа си /засега/ и да се опита да си изкара останалите два месеца без тези емоции, а когато се роди детето да решава дали ще му прости и повярва или ще предпочете да се отърве от него. Каквото и да решиш Сиси не го решавай сега. Роди детенцето си и чак когато мине известно време след раждането се заеми с този проблем. А и до тогава той може да отпадне от самосебе си по един или друг начин. Но съдейки по моя мъж мога да кажа и друго. Това че са минали през АРТ процедури няколко пъти не може да попречи на един мъж да постъпи идиотски и да нарани жената, която е преживяла толкова много и физически и психически за да му даде наследник с неговите гени.
« Отговор #104 -: Септември 07, 2011, 09:05:08 am »
Е това вече е чудовищна глупост!  8O Много лоша развръзка за братовчедка ти, ДжиДжо :(
И сега като се обърне назад...и се сети как е започнало всичко, сигурно съжалява, че още в самото начало не са говорили. Липсата на комуникация в едно семейство е много по-страшна от липсата на каквото и да било друго. Мое мнение ;)

« Отговор #105 -: Септември 07, 2011, 09:15:07 am »
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.

Боби, чети внимателно какво съм писала!!! Това, че не приемам нещо, не означава, че осъждам подобно поведение!!! Не си падам по крайните изказвания, защото живота ми е поднесъл доста неща и никого не осъждам за нищо! Права си, че всеки разбира личното си пространство по различен начин, но никъде не съм писала, че съпруга ми е ровил в чантата ми! Мишанта го каза много ясно - едно е да ровиш целенасочено, съвсем друго със знанието на другия да отвориш смс или да отговориш на обаждане! В крайна сметка, всеки си знае какво му е За мен истината е, че ако някой иска да изневери, ще намери начин, без значение дали знам паролата му на имейла или му ползвам телефона!!! Създаването на нов имейл и купуването на нова сим карта отнемат 2 мин!!!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #106 -: Септември 07, 2011, 09:28:34 am »
Мишле и аз мисля, че комуникацията е много важна и че в техния случай един разговор по-навреме щеше да изграе важна роля за всички, но приятелките й я подкрепиха в посока да си трае и да му го "върне" и тя направи точно това. Сега той живее с другата и детето. Дава на момичетата по някой лев за рожденните дни, но не прави опити да прекарва повече време с тях. В събота или в неделя, не всяка седмица за по два часа някъде навън, заедно с братчето, което е на 4г. и съответно поглъща вниманието и времето на всички и според мен това не е пълноценно общуване за по-големите деца с баща им. За собствения си рожден ден ги извел за два часа и ги почерпил с по едно Слънчо и им дал по 2 лв., а те са големи и са схванали че така не е нормално и самите те разказват това с известна ирония. Щеше да е смешно, ако беше сапунен сериал, но е истинска история и е много тъжно.
Но пак казвам, че в конкретния случай на Сиси смятам че разговора трябва да изчака раждането на бебето. Да го прегърне, да си го заведе у дома, да започне да го кърми и когато е спокойна че детето е добре да се заеме с баща му.
« Отговор #107 -: Септември 07, 2011, 10:56:45 am »
Много от вас са разбрали мойте думи "да му го върне тъпкано"по един и същият начин,демек да му изневерява и тя :lol:...е,да ,но не точно това имах предвид :lol:
Просто така съм се изразила, но например аз не съм толкова лесна като личност :lol:...а и това за мен ми е доста плитко :lol:
Със сигурност,обаче,много хора постъпят точно така,защото най-много бракове се разпадат поради изневери и от едната и от другата страна :?
За мен това е тъжно и не разбирам защо трябва да "си трае" една жена нещо подобно при това с години наред :( Нима това не се ли отразява на здравето(физическо и психическо)на една жена?А когато има и деца не е ли още по-зле?Нима тези деца,който пораснат във връждебна среда,според вас напълно здрави ли са?...
Една изневяра за мен не е болка за умиране, но зависи кой в какво я прехвърли....нещата седят така според мен: има жени на които хич не им пука за порока на мъже им  :lol: и такива които им пука :?...Е, аз не разбирам защо когато си от сложната категория,демек пука ти и те боли защо трябва да си "траеш" :?..Разбира се друг е моментът с разрешаването на проблема в подходящ или неподходящ момент,но това всеки сам може да си го усеща и прецени.Едните уцелят момента, а другите не....във всеки случай,в такива ситуации на една жена и трябва смелост на първо място и подкрепа,ако може ,но не от приятели или от бързо намерен нов мъж....според мен тук играя голяма роля семейството...особено когато има деца по средата.Понякога не може да се разчита дори на семейството и тогава вече става трудно,но пак е въпрос на предпочитания: или се примиряваш или правиш всичко по силите си ,за да осигуряваш спокойствието и здравето както твоето така и на детето или децата си.Затова мисля,че всеки се страхума от изневярата..защото изхода хич не е лесен :?
« Отговор #108 -: Септември 07, 2011, 11:48:36 am »
Но пак казвам, че в конкретния случай на Сиси смятам че разговора трябва да изчака раждането на бебето. Да го прегърне, да си го заведе у дома, да започне да го кърми и когато е спокойна че детето е добре да се заеме с баща му.
[/quote]
Съгласна съм с горния цитат. След раждането на бебето много неща ще проличат от отношението на таткото към него и към самата майка. Може би и без разговор  с него тя сама ще разбере каква е истината. Дано изобщо да не е имало за какво да се притеснява.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #109 -: Септември 07, 2011, 13:24:19 pm »
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли?[/b] Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.

Боби, чети внимателно какво съм писала!!! Това, че не приемам нещо, не означава, че осъждам подобно поведение!!! Не си падам по крайните изказвания, защото живота ми е поднесъл доста неща и никого не осъждам за нищо! Права си, че всеки разбира личното си пространство по различен начин, но никъде не съм писала, че съпруга ми е ровил в чантата ми! Мишанта го каза много ясно - едно е да ровиш целенасочено, съвсем друго със знанието на другия да отвориш смс или да отговориш на обаждане! В крайна сметка, всеки си знае какво му е За мен истината е, че ако някой иска да изневери, ще намери начин, без значение дали знам паролата му на имейла или му ползвам телефона!!! Създаването на нов имейл и купуването на нова сим карта отнемат 2 мин!!!
Чета, чета... Кога съм казала че ти е ровил в чантата? Използвах този проимер, защото това си изпозлвала и ти като пример.
Виж там горе в синьо. По подчертаните горе изрази отогварях а имено, че нямам лично пространство от мъжа ми и не виждам проблем да чета смс-и в неговия телефон - ей така, получава ги и аз ги отварям без знанието му. Не го дебна за изневери, защото нито съм ревнив човек, нито някога за 13 години брак съм имала причина да се съмнявам. Но истината е, че ги отварям не за да върша работа, а от чисто любопитство - ей така да видя с кой какво си говори, че да не изпусня някоя клюка :-). Ние не виждаме проблем в това. Той по същата причина отваря всички пощи, които идват на мое име (сметки, документи и т.н.)без знанието ми.

Б.

« Последна редакция: Септември 07, 2011, 15:17:50 pm от Bobbie »

*

Ganka

• 5926
« Отговор #110 -: Септември 07, 2011, 14:30:04 pm »
Аз пък не чета смс-ите на мъжа ми, както и той моите. Всеки си има някакви сфери на лично пространство. Ако аз искам споделям, както и той с мен. Не изпитвам любопитство. Да не говорим, че телефона му е служебен и част от информацията там е поверителна. Виж ако ми го подаде, накара ме да чета - тогава е друго.

« Отговор #111 -: Септември 08, 2011, 00:57:14 am »
Сиси, отдавна не е писала. Надявам се да сте добре.
*
« Отговор #112 -: Септември 08, 2011, 11:10:09 am »
Не чета смс-ите на мъжа си, както и той моите.
Пощата също не му чета.
Всеки има право на лично пространство и всеки трябва да уважава личното пространство на другия.
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!
« Отговор #113 -: Септември 08, 2011, 13:25:29 pm »
Не чета смс-ите на мъжа си, както и той моите.
Пощата също не му чета.
Всеки има право на лично пространство и всеки трябва да уважава личното пространство на другия.
Има една максима - дай достатъчно свобода на партньора си, за да бъде вечно твой!

И аз съм така. Дори за 11 годи съвместен живот така и не му научих графика на смените в работата. Ами той ако реши може да си ми изневерява когато си иска.
Дори понякога на шега сме си казвали що не вземем взаимно да изкръшкаме, може пък да се случи да забременея  или пък той да направи бебе на друга жена... Абе едни такива глупости... :oops: :lol:
« Отговор #114 -: Септември 09, 2011, 10:13:11 am »
Сиси, отдавна не е писала. Надявам се да сте добре.

Ами добре да кажем, не говорим вече по този въпрос, поне засега, аз гледам да не се дразня, но наблюдавам отстрани  :) .
*
« Отговор #115 -: Септември 09, 2011, 10:37:33 am »

Аз пък изобщо не съм съгласна с тази максима в този свят на толкова много изкушения. Винаги трябва да има контрол и всеки мъж да се държи изкъсо.
Жив пример в случая е Сиси за съжаление. Кой би предположил, че в такъв период ще мисли човека за такива глупости.  :?

*
« Отговор #116 -: Септември 09, 2011, 10:56:02 am »

Аз пък изобщо не съм съгласна с тази максима в този свят на толкова много изкушения. Винаги трябва да има контрол и всеки мъж да се държи изкъсо.
Жив пример в случая е Сиси за съжаление. Кой би предположил, че в такъв период ще мисли човека за такива глупости.  :?

И какво ще спечелиш с "държането изкъсо", освен да отиде по-бързо там, където има по-голяма свобода? Това да не е куче, че да го вържеш на каишка?
*
« Отговор #117 -: Септември 09, 2011, 11:07:41 am »
И аз съм на мнението на Танита.  8)

« Отговор #118 -: Септември 09, 2011, 11:30:32 am »
Напълно подкрепям Танита. И ние с мъжа ми сме си дали максимално свобода. За мен това е единствения начин да се чувстваш като отделна личност, която обича и е обичана. Доверието и любовта са нишките,които ни крепят един за друг.
Не мога да си представя да оказвам контрол или такъв да бъде оказван върху мен. Ми то аз ще се задуша и естествената ми реакция е да искам да избягам.
*
« Отговор #119 -: Септември 09, 2011, 11:31:43 am »
Ами Танита говоря от личен опит за съжаление. И смятам, че вината до голяма степен е моя именно щото и аз разсъждавах по същия начин. Колко наивна съм била!

Разбрах за изневярата ТОЧНО защото отворих емейл.(без половинката да знае де  :lol:
 Това, че държиш някой изкъсо не означава да му дишаш във врата денонощно. Има и дискретни начини за това  :wink: