0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: изневеряват ми, какво да правя.
« Отговор #80 -: Септември 03, 2011, 17:16:55 pm »
Сладко пухкаво меченце, с пукава муцунка, която искам да цункам
:lol: :lol: :lol:
и моето сладко пухкаво меченце /съпругът ми мечо пух  :lol:/ преди получи два странни смс-а, в рамките на една седмица.
на единият звъннах - никой не вдигна - смс-а беше само едно НЕ
другият беше от интернет - някой го информираше, че отива към кафето, ако може да отиде и той  :lol:
по принцип не удобрявам изневярата, но знам ли... ако някой ден се сблъскам с нея, а имам дете...  :? сигурно бих се замислила... всичко е много индивидуално, зависи колко човека засяга, зависи кой с какви намерения го е направил... нека се включи психолога ваня, ако има опит с такива ситуации да сподели

« Отговор #81 -: Септември 03, 2011, 17:21:53 pm »
То стана малко искрено и лично, но и аз скоро получих следобеден смс "Ще те ш*бам по чорапи", добре че пишеше "Данчо" най-отпред  :lol:. Романтика в някаква форма.
« Отговор #82 -: Септември 03, 2011, 18:14:45 pm »
На 100% подкрепям lidia! Точно така мисля и аз.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*
« Отговор #83 -: Септември 03, 2011, 18:21:25 pm »
Да, това ме връща на една случка на която сега се смея ама хич не ми беше забавно.На моя мъж колежката се напила една вечер и пращала СМС-си на всичките колеги под ред.Гласяха "Коте, много ми липсваш, кога ще се видим пак." За късмет аз го прочетох не той и направо ми се качи кръвта в главата.Аз пак съм по-рационална мислих, говорих с него той и звънна и всичко се оправи, но на някои колеги жените им бяха пред изнасяне.

« Отговор #84 -: Септември 04, 2011, 12:05:46 pm »
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!

Сиси, надявам се, че вече си по-спокойна, щото тук такива дискусии се разгоряха с толкова крайни мнения :) А истината е, че един развод засяга не само съпруга и съпругата, а и деца, роднини, приятели и изобщо много хора!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #85 -: Септември 04, 2011, 12:15:16 pm »
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя!

Сиси, надявам се, че вече си по-спокойна, щото тук такива дискусии се разгоряха с толкова крайни мнения :) А истината е, че един развод засяга не само съпруга и съпругата, а и деца, роднини, приятели и изобщо много хора!

Това е и моето мнение!

Доверието е много важно, никога не бих си позволила
дори и от чисто любопитство да наруша неизреченото на глас правило,
да не прекрачваме в личното пространство на другия...

Когато някой реши да изневери осъзнато ще го направи и това е страшно.
Ако е мимолетен импулс, е въпрос на въздържане човек да му се поддаде.
Аз мисля, че от второто никой не е застрахован!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #86 -: Септември 04, 2011, 13:16:15 pm »
На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли?
:lol: уважавам личното му пространство, в моя случай той сам се похвали  :lol:, което за мен е доказателство, че не крие нещо от мен.

*
« Отговор #87 -: Септември 04, 2011, 14:22:52 pm »
А аз съм любопитна и ужасна.В случая го нямаше в стаята и аз от любопитство го прочетох, иначе ако той е там не го чета аз, а той.Различни хора сме.Аз съм от любопитните.

« Отговор #88 -: Септември 04, 2011, 14:29:32 pm »
А аз съм любопитна и ужасна.В случая го нямаше в стаята и аз от любопитство го прочетох, иначе ако той е там не го чета аз, а той.Различни хора сме.Аз съм от любопитните.
И аз съм ужасно любопитна, и също бих прочела  :wink:
« Отговор #89 -: Септември 04, 2011, 14:44:54 pm »
По ужасно и отвратително нещо не бях чувала!!!! Повечето двойки, които минават през АРТ са стабилни и се подкрепят взаимно, а не при други хора. Явно някъде връзката се е пропукала. Година назад значи в период на изследвания и подготовка за ин витро. Какъв трябва да е този човек, че по това време да кръшка? И защо изневярата трябва да се оправдава? Хората с т.нар. отворена връзка ги разбирам, защото това им е начин на живот и го споделят и двамата. Но това....???
Преди време бях на море с бившия ми приятел. Нещо се сдърпахме и отидох да се разходя, да ми размине. Видях един мъж да изпраща жена си и детето си в квартирата. След това ме догони и директно ми предложи контакт. Щях да повърна направо. Моята връзка не продължи дълго, имаше изневери и от двете страни и за щастие приключи. Но това, на което станах свидетел, ме отврати максимално. Ако има чувства според мен няма как да се стигне до кръшкане.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #90 -: Септември 04, 2011, 15:28:58 pm »
Не му ровя из нещата, дори го карам да си изпразва джобовете, за да пусна нещо в пералнята. Обикновенно мрънка аз да го правя. Затова последния път в който си потърси телефона, му звъннах за да го намеря и се оказа, че звъни от въртящата вече пералня. Плюс това съм на мнение, че скрити неща не остават и рано или късно, ако сгреши един от двамата, ще се разбере. Тва да залягам и да го дебна, няма да стане.
Плюс това, не прощавам на напих се и не помня какво съм правил, от сега съм предопредила. Аз затова не пия  :lol:. Много сериозно взимате нещата и аз съм човек с принципи и емоции, ама като ви чета направо ви се изумявам.
Розовелка зависи колко пространство за лично ползване ти трябва  :lol:. В моя телефон няма нещо което да ме притесни, че е прочел, затова телефонът ми не влиза в личното ми пространство  :lol:. Лаптопа и компютъра също са за общо ползване, имам лично пространство с файловете с които работя, но са лични, защото ме е страх да не ми изтрият нещо. Затова не позволявам да се пипа там. Какво толкова чак лично има, та да се крие един от друг? Банята и тоалетната са ми личното пространство със сигурност. Семейния уют също. Нарушава го семейството му, което непрекъснато се влачи в нас. Това да дойдеш 10 вечерта и да почукаш преди да влезеш, ехее, що им трябва на хората. Е тука вече ми нарушават личното пространство, особено ако в този момент ми се ще да си легна и вече съм по гащи например...

http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #91 -: Септември 05, 2011, 23:38:31 pm »
Да, ясно е, че недоразумения стават! На мен друго ми е любопитно, как така четете смс-и в чужд телефон? Вие лично пространство нямате ли? Ако нещо се е случило преди това, имаш съмнения, че любимия кръшка или е на път да сгафи е нормално да искаш да защитиш семейството си и да си наясно какво става! Ама ей така той получил смс и ти го отваряш, е не го разбирам!!! Нямам какво да крия, но не ми е приятно да ми се рови из дамската чанта или в телефона, не си позволявам и аз да го правя

Много странно :), Какво има толкова за разбиране. И защо точно в дамската чанта трябва да се рови.
Пример: Миналата семица получавам смс, аз както винаги съм в движение и както винаги не си поглеждам мобилния тел.
Той лежи върху масата, мъжа ми го чува, че писва, отваря го и ми прочита на глас смс-а. Нищо странно и нищо нередно не виждам.
Аз тайни засега от него нямам, затова не ми пука дали ще ми чете или не смс-ите. понякога дори ми е улеснение.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #92 -: Септември 06, 2011, 07:16:51 am »
Албена, това исках да кажа...
Когато има съмнения и целенасочено ровиш в нещата на другия е едно,
друго е ако звъни телефон, другия е далече и ти отнасяйки му го  
виждаш кой е и му съобщаваш....примерно!
Ако някой крие нещо, телефоните ще са покрити и с изключен звук!

Всеки има страх от изневяра...затова написах лично пространство,
аз обичам и нямам тайни, не крия нищо, но ще ми бъде неприятно
да видя съмнение под формата на дебнене...

Ние сме разделени през цялото лято, ще излъжа, ако кажа,
че не са ми минавали мисли...но знам, че живота може да ми поднесе всичко
и затова живея днес и сега! Утре ще е друго!
« Последна редакция: Септември 06, 2011, 07:18:38 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #93 -: Септември 06, 2011, 10:57:08 am »
Аз пак не разбирам каква полза да имаш от такова дебнене :? Освен да си тровиш сам нервите :lol:
Моето лично мнение е,че който си го има в кръвта кръшкането, пак ще намери начин да си кръшка дори и с частен детектив да го "дебнеш" :lol:
Тема се е прехвърлила в нешто друго и не знам до колко помага на авторката :?
Нали знаете?Човек вярва в това в който той иска да вярва!В живота има различни ситуации когато да простиш или да изчакваш друг момент може да е печеливш ход и за двама от една двойка.Да,със сигурност има двойки,които са си простили изневярата и са продължили напред,НО колко проценти от тях?
Обикновено и реално нещата седят по друг начин...и зависи от това дали даден човек е способен да направи компромис с такъв порок ...За мен кръшкането,алкохола и комара не са от пороците с които бих могла да направя компромис :lol:,НО бих изчакала подходящият за мен момент когато да му го върна тъпкано :lol:...но,ние сме различни и всеки реагира както смята за добро :)
*
« Отговор #94 -: Септември 06, 2011, 12:04:44 pm »
Ваня, добре, че отбелязваш, че сме различни и всеки по свой начин реагира. Аз пък не бих връщала тъпкано. За мен има по-цивилизовани начини, ако нещата наистина са взели чак такъв обрат. Със здраве!

« Отговор #95 -: Септември 06, 2011, 12:26:42 pm »
Ваня, добре, че отбелязваш, че сме различни и всеки по свой начин реагира. Аз пък не бих връщала тъпкано. За мен има по-цивилизовани начини, ако нещата наистина са взели чак такъв обрат. Със здраве!
хахаа,сега виждам какво се разбира от моето писане :lol:..е,нямах предвид да му го връщам със същата монеда,макар,че клин клин избива :lol:,но все пак и в другите ми постове се личи,че няма да му прощавам...найстина различни сме и всеки реагира различно :)
и за каква "цивилизация" говорим когато някой мъж е тръгнал да кръшка докато жена му е бременна в 7мия месец и за върхът на сладоледа-след 4то ICSI :lol:...
ПП:blue_sky ,нямам нищо против за такива цивилизовани дами като теб :)
« Отговор #96 -: Септември 06, 2011, 14:45:35 pm »
Ама колко много се е изписало  :) , има доста интересни мнения.

От телефона на мъжа ми звъня често, защото има много безплатни минути и досега дори не ми се е скарал нещо, дори настоява да не трупам излишни сметки.
Не ровя целенасочено и може би затова и не съм усетила нищо, не съм се усимнила.А като видях смс, е стана ми любопитно и го прочетох разбира се, в резултат на което толкова нерви събрах, че по-добре да не бях видяла нищо.

Не знам къде е истината, но в момента повече се притеснявам за себе си, никой мъж не е по-важен от детенцето, и не смятам повече да се ровя и да си вредя, в крайна сметка мисля да съм наблюдателна, то ще стане ясно.

А по въпроса за изневярата, и аз съм на мнение, че не всичко е черно и бяло, има сиво, има нюански, зависи от обстоятелства, момент, начин  :D .
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #97 -: Септември 06, 2011, 15:39:26 pm »
Това при всяко семейство е уредено различно. Преди и аз мислех като теб, но с мъжа ми нещата седят така, че не смятаме, че поодбно поведение ни нарушава личното пространство. Според мен желанието да имаш такова означава, че не си напълно комфортно с това този човек да знае всичко за теб. През акъла не ми е минало, че ми рови в чантата, за да ме дебне. Ако я е отворил е било, защото му трябва нещо. Аз най-редовно ровя в неговия протфейл и вдигам телефона му. Дори преслушвам гласовите съобщения, защото той не си ги слуша по месеци. Имаме си също паролите за имейлите. След като и двамата нямаме против, няма проблем. При тях може също да е така и затова да го е прочела, така че не бързай да осъждаш подобно поведение.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #98 -: Септември 06, 2011, 17:25:56 pm »
Ох, четох внимателно и не се сдържах - преди години, ей така, без да искам, ме излъгаха в очите. Седи си до мен бившия, говори си по телефона с една дама - меко, размазано, както ако е в определени отношения с нея. Питам аз с кой си говориш - с една приятелка, дето има проблеми с гаджето. Тя била полудевствена, той нямал чувства към нея, не я свалял, тя нямала никакво желание да му обърне внимание, бла бла и тем подобни лъжи. Е, замениха ме с нея, след около месец. Та от тогава не вярвам на такива неща. Още повече на смс-и дето уж са за колегата... Чак пък толкова да сбъркаш телефоните...
Само за едно са прави повечето момичета - не трябва повече стрес да има и най-важното е бебето. Въпреки че е ужасно трудно да се изпълни тая задача.
Аз бих си имала едно на ум с мъжа си, но бих си гледала детето, щото то е най-важно. А после като роди ще му мисля дали бащата е кривнал от пътя или не.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #99 -: Септември 06, 2011, 23:03:57 pm »
Тя била полудевствена........

Прощавай, ама как се смях на това :lol:
Апропо в нашето семейство не е странно да си четем смс-ите, да си проверяваме взаимно пощите, дори има пълен достъп до банковата ми сметка.

Аз не знам как "бих си го върнала". Ама може би по същия начин, знам ли. Всъщност идея си нямам и дано да нямам.

Преди време бях на море с бившия ми приятел. Нещо се сдърпахме и отидох да се разходя, да ми размине. Видях един мъж да изпраща жена си и детето си в квартирата. След това ме догони и директно ми предложи контакт. Щях да повърна направо.
Чакай сега, предложи ти контакт тет-а-тет или двама са малко, трима са достъчно? Защото второто по едно време беше национален спорт :lol: :lol:
[/url][/url]