Не му ровя из нещата, дори го карам да си изпразва джобовете, за да пусна нещо в пералнята. Обикновенно мрънка аз да го правя. Затова последния път в който си потърси телефона, му звъннах за да го намеря и се оказа, че звъни от въртящата вече пералня. Плюс това съм на мнение, че скрити неща не остават и рано или късно, ако сгреши един от двамата, ще се разбере. Тва да залягам и да го дебна, няма да стане.
Плюс това, не прощавам на напих се и не помня какво съм правил, от сега съм предопредила. Аз затова не пия
. Много сериозно взимате нещата и аз съм човек с принципи и емоции, ама като ви чета направо ви се изумявам.
Розовелка зависи колко пространство за лично ползване ти трябва
. В моя телефон няма нещо което да ме притесни, че е прочел, затова телефонът ми не влиза в личното ми пространство
. Лаптопа и компютъра също са за общо ползване, имам лично пространство с файловете с които работя, но са лични, защото ме е страх да не ми изтрият нещо. Затова не позволявам да се пипа там. Какво толкова чак лично има, та да се крие един от друг? Банята и тоалетната са ми личното пространство със сигурност. Семейния уют също. Нарушава го семейството му, което непрекъснато се влачи в нас. Това да дойдеш 10 вечерта и да почукаш преди да влезеш, ехее, що им трябва на хората. Е тука вече ми нарушават личното пространство, особено ако в този момент ми се ще да си легна и вече съм по гащи например...