Момичета, да ви благодаря първо за съветите!
Вчера цял ден мислих как да постъпя, и толкова се нервирах, свиваше ме корема непрекъснато, и реших за себе си, че трябва да говорим, иначе си вредя много.Изчаках го да се прибере и веднага почнах, то си и личеше, че ми има нещо, и да бях искала да си мълча, нямаше да мога да се преструвам.
Та така, попитах го директно от кога се познават и до къде са стигнали.Казах му, че този номер ми е познат и се съмнявам, блъфирах и, че съм се обадила на въпросния номер, и жената ми е обяснила, че се познават отдавна, и че единствено мъжа ми дължи обяснение, не казах нищо за фактурата.
И нашия си разказа, каза ми, че се познават от повече от година и половина, от предната работа била клиентка на фирмата, но НЯМАЛО абсолютно нищо нередно, само се чували от време на време като приятели, преди два месеца пили кафе, но нищо повече.На въпроса ми защо са разиграли тази сценка по телефона, ми отговори, че е искал да ми спести притесненията и обясненията.
Нямало за него нищо по-важно от нас и не би рискувал за някаква глупост, нямало нищо повече за обяснение.
Не знам кое е истина и кое не.Интересното е, че като мисля, не се сещам да е имало промяна в поведението му, не е закъснявал от работа, поне не съм забелязала нещо.
Но времето ще покаже.Аз за себе си мисля, че в момента имам много важен мотив да бъда спокойна и да не се нервирам повече.
Но аз ще бъда наблюдателна, няма да вярвам така лесно, пък ще стане ясно!