0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: изневеряват ми, какво да правя.
« Отговор #20 -: Септември 02, 2011, 08:25:10 am »
моят пост, съвет и мнение са от позицията на патила и свидетел на съдба на двойка, която след много сълзи и неволи по пъта им за дете, той я изостави след трансфера. и познайте, теста бе положителен и сега детето е без баща, но са щастливи и тя е горда с постъпките си, защото срещна и човека с главно Ч, който е до нея сега и е баща на детето. знам, че истината боли, но боли малко, а не цял живот да си в невидение и да те тресет нервите. и друго поговорката "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край" е вярна и точно доказателство за много неща и събития от живота ни.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #21 -: Септември 02, 2011, 10:01:38 am »
Аз бих простила ако е авантюра. Уморил се е от клиники, изследвания и т.н. Иска малко забавление. Ако е само забавление, ОК. Ако е сериозна връзка - тогава вече няма да го спирам. Много ще ме нарани, но животът продължава. Казвам го от
позицията на човек с 20 годишен брак и 6 неуспешни опита. Но не знам как бих
реагирала ако съм бременна, защото това променя всичко. Нали затова се борим.
Не мога да си представя да съм бременна и сама.
Ти можеш ли?
Отговори си на някои въпроси.
Обичаш ли го?
Ще можеш ли да живееш с него занапред без да му го натякваш?
Ще вярваш ли, че няма да се повтори?

Сама ще намериш вярното решение.
Аз не бих разчитала на роднини.
« Отговор #22 -: Септември 02, 2011, 10:01:52 am »
Сега ще се върна да прочета назад съветите ви.
Обаче!!!!Обаче!!! Тук има много тежък подобен случай! Завършил е с побой, помятане и развод. Ако ще говориш открито, нека да има някой близо до вас.Ако мъжът ти те лъже, то не знаеш, какво още може да направи. Защото на мъжът явно не му пука за детето. Ако му пукаше, нямаше да поддържа любовница.
От кой град си? Ако искаш пиши на лични. Моят съвет е да родиш детето и да се изнесеш. Тогава говори, тогава се обяснявай. В момента си в деликатно положение, българските мъже са агресивни.
А на любовницата...бих предпочела някой друг да й каже, че разбива семейство, за да не излезеш гадната кучка дето разделя влюбените. Мъжът ти ще й каже, че си истеричка и т.н. Ако трети човек й обясни съвсем спокойно, ще е различно. Кого ще нарече истеричка тогава? Наистина смятам, че трябва да знае.

Внимателно премисляй решението, но ти не предприемай нищо все още. Пази си бебето. Ясно е, че няма да си с този мъж дълго. Щом сега един път е изневерил, ще изневери и втори. Връзка повече от година не е авантюра. Аз и авантюра не бих простила. Това ще значи да стъпча моето самочувствие, да потъпча гордостта си и да стана човек, който не искам да познавам. Не бих искала детето ми да ме познава слаба. По-добре да ме познава, като майка, взела тежко решение, но отстояваща позициите си. Освен това, щом една врата се затвори, се отваря друга, нали :wink:
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 10:09:56 am от jasmin_veni »
[/url][/url]
*
« Отговор #23 -: Септември 02, 2011, 10:44:30 am »
Съветвам те да изчакаш с сериозния разговор и всички съпътстващи го екстри.
В момента си бременна след 4-ти опит и това е най-важното. Била си с този мъж толкова време - сега не е подходящото време за такива сътресения.
Игнорирай мъжа си и си гледай бремеността, а като родиш говори с него и преценявай ситуацията.
Пази си бебето - мъже много!
Съвети е лесно да се дават, но всеки брак е поредица от компромиси.
Подкрепям eganeva! :)
*
« Отговор #24 -: Септември 02, 2011, 10:46:10 am »
Изневярата, не може да се оправдае, като средство за борба със стреса. Аз мисля, че жената е подложена на много по-голям стрес от мъжа, все пак това се случва с нейното тяло. Какъв е тогава начина да гоним стреса ние жените? Няма разлика дали ще се чувстваш самотна до мъжа си, или в истинският смисъл самотна без него. Болката е голяма, но е въпрос на личен избор. За мен си е чиста форма на мазохизъм да стоя с такъв човек, но за "жертвата" примирението може да е по-приемливия вариант.
*
« Отговор #25 -: Септември 02, 2011, 10:49:33 am »
Най-важното от всичко е детето да се роди здраво. При подобни "спокойни" разговори най-вероятно ще си ужасно разстроена. Тези хормони веднага отиват при бебето, има и опасност от контракции. Ако това продължава цяла година, още 2-3 месеца едва ли ще променят много. Аз бих помислила как ще съм най-спокойна в следващите 2-3 месеца заради детето! Достойнството, разводът, разговорите с любовницата и др. могат да почакат малко.

п.п. Не знам дали всички, които емоционално съветват бременна жена да тръгне "с рогата напред", имат представа до какви усложнения може да доведе едно преждевренменно раждане.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 11:03:33 am от bril »
*

eganeva

• 4584
« Отговор #26 -: Септември 02, 2011, 10:50:33 am »
Връзка повече от година не е авантюра. Аз и авантюра не бих простила. Това ще значи да стъпча моето самочувствие, да потъпча гордостта си и да стана човек, който не искам да познавам. Не бих искала детето ми да ме познава слаба.

Добре, че всички хора не мислят като теб. Всички щяха да са разведени.
Детето докато почне да я опознава ще мине много време. Дотогава всичко лошо ще е останало зад гърба им.

jasmin_veni, ти никога и нищо ли не си прощавала?
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 10:52:41 am от eganeva »
« Отговор #27 -: Септември 02, 2011, 11:00:25 am »
Прощавала съм неща, които мога да простя. Изневярата не е от тях. Най-малкото никога не бих могла отново да си легна със същия човек.
Удар, шамар, изневяра - не са от нещата, които подлагам на преценка и съмнение в себе си. Ценя се достатъчно. Ако един мъж ми изневери - ми значи не е за мен.
Моят мъж мисли по същия начин. Ако АЗ му изневеря, прошка няма, говорили сме за това отдавна.
Защо трябва да прощавам изневяра? Какво положително ще донесе това за мен?
[/url][/url]
« Отговор #28 -: Септември 02, 2011, 11:02:54 am »
eganeva, е дано не всички мислят и като теб, че такива като мен и Вени ще трябва да си останат сами завинаги  :lol:
Аз също мисля като Вени, не искам да дърпам дявола за опашката, но за мен връзката приключва с изневярата.

*
« Отговор #29 -: Септември 02, 2011, 11:04:30 am »
..но за мен връзката приключва с изневярата.

И аз така мисля

« Отговор #30 -: Септември 02, 2011, 11:10:54 am »
Искрено ти съчувствам , миличка . Като някое от по -горните постове съм на мнение ,че няма по-лошо нещо за мен от изневярата и от .. болест , разбира се . Пази боже! Пиша ти най -вече ,защото прочетох и ,че понякога мъжете реагирали агресивно и т.н . Ако на мен ми се  случи това .., ами познавам мъжа си и съм убедена ,че никога няма да ми посегне . В случая ако стане , ще го направя аз , а не той.  :oops: Разбира се ,че с това не казвам да правиш нещо подобно ! Напротив ! Казвам ти ,че само  ТИ И НИКОЙ ДРУГ не познава съпруга си толкова добре . Ние тук можем да ти даваме съвети до безкрайност ,но ТИ си човекът ,който го познава и ще знае как да постъпи. Сърцето ти ще ти подскаже как да действаш и какво решение да вземеш .
Искрено ти желая това да е само неприятно недоразумение , защото е бил до теб през целия труден път .
Успех!
*

eganeva

• 4584
« Отговор #31 -: Септември 02, 2011, 11:11:41 am »
Е, дано никога не ви се налага да изпитвате себе си.
Нищо лично.

Моят мъж мисли по същия начин. Ако АЗ му изневеря, прошка няма, говорили сме за това отдавна.

Значи сте се намерили. :wink:
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 11:13:45 am от eganeva »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #32 -: Септември 02, 2011, 11:17:28 am »
още едно време хората са казали, че ако веднъж посегне ще посегне пак. ако залита по жени, винаги ще залита и т.н. наистина шамар, пиянство и изневяра не бих простила и аз - принципи. все пак съм човек и имам право да живея както аз искам, а не както той ми постиля, нали!?!?
ако не се е наскитал.....защо се е заел със семейство и деца?
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #33 -: Септември 02, 2011, 11:24:09 am »
Нищо лично.

Значи сте се намерили. :wink:

Моят мъж казва така : ако ми изневериш и кажеш ,че е било грешка ....,ами ще ти простя. Да търся пак друга жена , па да се нагаждаме на характери тепърва ...неее , не искам . Аз па му казвам ,че ако имаме вече дете , може и да не го напусна ,но няма да мога да му простя и от натякване ....,ами той сам ще си тръгне накрая . Разбира се ,че това е в кръга на майтапа .Не искам никога да попадам в такава ситуация. И дано на никой от нас не се случва . Стигат ни всичките мъки ,които преживяваме !

« Отговор #34 -: Септември 02, 2011, 11:32:23 am »
Сиси, прегръщам те силно.
Сега, в този момент бъди егоист в името на бебето. Бебето не бива да страда за чужди грешки. Опитай се да не се въвличаш в конфликтни ситуации, просто в името на детето.
Друго - премисли до колко го обичаш и дали би простила, но в никакъв случай не вземай сега, веднага окончателни и генерални решения за брака и бъдещето си.
Потърси приятелка, с която да споделиш и която да ти помогне в този труден момент. Ти имаш нужда от човек, който да те подкрепи в момента и който да е до теб.
Прегръщам те силно.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 11:35:51 am от Magdalena78 »
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
« Отговор #35 -: Септември 02, 2011, 12:09:44 pm »
Най-важното от всичко е детето да се роди здраво. При подобни "спокойни" разговори най-вероятно ще си ужасно разстроена. Тези хормони веднага отиват при бебето, има и опасност от контракции. Ако това продължава цяла година, още 2-3 месеца едва ли ще променят много. Аз бих помислила как ще съм най-спокойна в следващите 2-3 месеца заради детето! Достойнството, разводът, разговорите с любовницата и др. могат да почакат малко.

п.п. Не знам дали всички, които емоционално съветват бременна жена да тръгне "с рогата напред", имат представа до какви усложнения може да доведе едно преждевренменно раждане.
Eто това имах и аз впредвид.Да помислиш за теб и бебето!!! Не разбирам защо да не искаш помощ от РОДИТЕЛИТЕ си,подчертавам родители, а не роднини или комшиите...
Нима в толкова трудна ситуация за теб няма ли да те подкрепят собствените ти родители? Аз не мисля така...Найстина има време за всичко, но сега не е време за изясняване на причините за изневярата на говедото...Всеки с характера си,но моето мнение за характерите е,че те не се променят, а и не виждам смисъл да си губиш времето и здравето да промениш някого, защото не те устройва негов характер :lol:
Прочетох ти първите публикации в този форум и установих,че първоначално пишеш като МЪЖ,който нуждае се от съвете за спермограмата :lol:...а сега имам въпрос:какво си?мъж или жена? :lol:
ПП:Ако си жена трябва да си отговориш сама дали можеш да прощаваш изневярата на мъже ти независимо дали е продължила дълго или кратко и според мен зависи от свой характер...има жени,които могат и такива с проклет характер като мен,който не могат да прощават...не знам кои е по-добре :(..това е личен избор и не е от най-лесните :?...То е ясно, че всички хора си имат пороци, но зависи от теб с кои пороци можеш да направиш компромис и с кои не можеш да живееш :wink: А непредвидените ситуацции в живота са каляване на характера :lol:Стига човек да е здрав както физически така и психически и останалото са подробности :wink:
Пази себе си и бебето си,защото това е по-важно в момента и в бъдеще!
Лично аз не бих се унижила да "поговоря"с такива екземпляри от Балшой Театър и да ме направят на луда дори и бременна в 7ият месец някакви,който не заслужават дори вниманието ми,камо ли разговори...но това съм аз,а ти направи както искаш, но не мисля другият вариянт да е печелившият за теб  :? Успех каквото и да решиш и не се поддавай на емоции!

« Последна редакция: Септември 02, 2011, 12:14:33 pm от Ваня:) »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #36 -: Септември 02, 2011, 13:01:42 pm »
Мацки, аз се депресирах от вашите съвети без да съм бременна и да съм осъзнала току що, че мъжа ми кръшка.
Мъжете са различни, хората са различни. Ако е за единя му спорт, здраве да е. Ако има чувства, вече не е добре.
В един такъв момент нещата трябва да са кротки и ясни. Колкото по-малко емоции, по-добре и за двете страни. С викова, крясъци и истерии не става.
За мен няма средно положение. Ние двамата с детето, без излишни гимнастики, или ние отделно с излишни гимнастики. С две думи, каквото има да става ще стане, детето е факт. Родителите му също. Не се познават от вчера, да седнат и да говорят.
Ако обича все още жена си, ще се осъзнае навреме, ако ли не да си хваща пътя докато е време. Това е, никой не е застрахован...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #37 -: Септември 02, 2011, 13:02:12 pm »
Миличка, много съжалявам за това, което преживяваш :( Много кофти ситуация :( Няма да се впускам в обидни квалификации за съпруга ти, защото в момента не той е важен - важна си ти и детето, което носиш! Иска се много сила и мъдрост, за да излезеш от такава ситуация. Но истината е, че при всички положения ще те боли, а и надали някога ще му повярваш отново :( Предстои ти да си направиш равносметка за всичко, което сте преживели заедно и дали си струва да си с този човек за в бъдеще! Освен това, сега ще вземаш решение не само за себе си, а и за детето си. Съвет в такива ситуации трудно може да се даде. Единственото, което мога да ти кажа е да не бързаш. Изчакай да се роди бебето и после вземай решения! Не мисля, че силни емоции и то негативни, ще са ти от полза в момента!
Прегръщам те силно и ти желая да запазиш максимално спокойствие, доколкото е възможно това!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #38 -: Септември 02, 2011, 13:06:02 pm »
Нищо лично.

много вярно!

И аз скачах като вас (непрощаващите), но когато реално ми се случи подобно нещо, простих. Трябва да кажа, че не съжалявам за решението си (за сега, де  :lol: , че то никога не се знае)
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 13:07:47 pm от midge »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #39 -: Септември 02, 2011, 13:28:19 pm »
Нищо лично.

много вярно!

И аз скачах като вас (непрощаващите), но когато реално ми се случи подобно нещо, простих. Трябва да кажа, че не съжалявам за решението си (за сега, де  :lol: , че то никога не се знае)

Абсолютно вярно.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0