Най-важното от всичко е детето да се роди здраво. При подобни "спокойни" разговори най-вероятно ще си ужасно разстроена. Тези хормони веднага отиват при бебето, има и опасност от контракции. Ако това продължава цяла година, още 2-3 месеца едва ли ще променят много. Аз бих помислила как ще съм най-спокойна в следващите 2-3 месеца заради детето! Достойнството, разводът, разговорите с любовницата и др. могат да почакат малко.
п.п. Не знам дали всички, които емоционално съветват бременна жена да тръгне "с рогата напред", имат представа до какви усложнения може да доведе едно преждевренменно раждане.
Eто това имах и аз впредвид.Да помислиш за теб и бебето!!! Не разбирам защо да не искаш помощ от РОДИТЕЛИТЕ си,подчертавам родители, а не роднини или комшиите...
Нима в толкова трудна ситуация за теб няма ли да те подкрепят собствените ти родители? Аз не мисля така...Найстина има време за всичко, но сега не е време за изясняване на причините за изневярата на говедото...Всеки с характера си,но моето мнение за характерите е,че те не се променят, а и не виждам смисъл да си губиш времето и здравето да промениш някого, защото не те устройва негов характер
Прочетох ти първите публикации в този форум и установих,че първоначално пишеш като МЪЖ,който нуждае се от съвете за спермограмата
...а сега имам въпрос:какво си?мъж или жена?
ПП:Ако си жена трябва да си отговориш сама дали можеш да прощаваш изневярата на мъже ти независимо дали е продължила дълго или кратко и според мен зависи от свой характер...има жени,които могат и такива с проклет характер като мен,който не могат да прощават...не знам кои е по-добре
..това е личен избор и не е от най-лесните
...То е ясно, че всички хора си имат пороци, но зависи от теб с кои пороци можеш да направиш компромис и с кои не можеш да живееш
А непредвидените ситуацции в живота са каляване на характера :lol:Стига човек да е здрав както физически така и психически и останалото са подробности
Пази себе си и бебето си,защото това е по-важно в момента и в бъдеще!
Лично аз не бих се унижила да "поговоря"с такива екземпляри от Балшой Театър и да ме направят на луда дори и бременна в 7ият месец някакви,който не заслужават дори вниманието ми,камо ли разговори...но това съм аз,а ти направи както искаш, но не мисля другият вариянт да е печелившият за теб
Успех каквото и да решиш и не се поддавай на емоции!