Божичко!!!
Това е ужасно, всъщност по моите разбирания за мен е най-лошото, което може да се случи на една жена. Аз на твое място в това положение бих се обадила утре на тази жена (хубаво е от неговия тел.ако можеш да издебнеш, тъкмо да видиш как ще вдигне, макар че от това може още да те заболи), и кротко да й кажеш коя си, да я питаш знае ли в какво положение си, знае ли, че се готви да разбие семейство, да я питаш как би се чувствала тя на твое място, не се ли страхува, че някой ден и тя може да го изпита, удари я на чувства да видим.... Надали й е останала съвест, но все пак покажи се по-интелигентна и много над нея, независимо какво ти коства.
Тя ще му каже със сигурност, да видим как ще се прибере той вечерта. Какво ще ти каже. И тогава да последва откровения разговор с него. Не му казвай за фактурата, а го питай ще има ли доблестта този път да ти каже истината, която ти знаеш.
Бааааахти, не мога да повярвам...че и нагъл (извинявам се, но полудявам при тази ситуация, обажда се и играе театри. Това е отработено, само не зная защо не е наложил правила кога може тя да пише и кога не. И ми е чудно как така година след общуването, той "влиза в живота й".... да не би отскоро да е тръпката? А преди това просто да са флиртували? Явно от скоро е по-така, щом не се сдържа и пише...
А той отстъства ли от къщи повече от нормално? Нещо странно в ежедневието му има ли?
Ужасно, аз в действителност надали наживо така бих направила, защото едва се сдържам по принцип за всичко, но си мисля, че така е трезво да постъпиш.