0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #320 -: Септември 27, 2011, 15:22:21 pm »
Мима, дано не е извънматочна. Двата кръвни теста плюс преглед ще дадат отговор на въпроса. По уринните тестове не се води, защото те са положителни и при извънматочна, също така и известно време след аборт. Дано всичко е наред :crossfingers:!
*
« Отговор #321 -: Септември 27, 2011, 15:40:06 pm »
Здравейте момичета!!! Сис,както винаги на супер ниво си с хранат,ама вече съм заприличал на топка и мисля да се ограничавам,ако и да ми се яде много от твоите вкусотии!! :lol:
Съниии,при такива "железни" доказателства--- Честито ти!!! 8)
мимас,при извънматочна уринарните тестове са положителни,както ти е казала Гергана,трябва и кръвните да покажат сравнително високо ниво на ЧХГ,като при беременност. Но и кървене трябва вече да има!ХМ,все си мисля,че всичко си е наред,но просто не могат да го видят!! :wink: Стескам палци и не мисли за никакви тъпи извънматочни. Не са болка за умиралка,както ти е писала Морско момиче,ама нали сме тука за напълно маточни бремености,бе,какви са тия отклонения сега,ааа.. :x
п.п.Е,аз по обясними причини не мога да съм тук за да забременея,ама ...съм съпричастен.Нали и ние чакаме! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #322 -: Септември 27, 2011, 16:42:16 pm »
Благодаря ви момичета, за споделената радост!!! :bighug:
Дано наистина тук си остане дъжд от чертички по две !!!  :wink:

*
« Отговор #323 -: Септември 28, 2011, 08:57:04 am »
Добро утро, момичета!!Хайде на закуската!!
Лек и спорен ден!!
« Отговор #324 -: Септември 28, 2011, 09:12:43 am »
 :hungry:баницата изглежда страхотно....благодаря
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #325 -: Септември 28, 2011, 09:45:14 am »
Добро утро и от мен,

закуската е страхотна,обожавам баничка  :oops:
Приятен слънчев ден ви желая на всички ..

Днес четох,че октомври лятото щяла да се завърне  8O :) Дано ни донесе много късмет и положителни тестчета!

« Отговор #326 -: Септември 28, 2011, 09:58:19 am »
Добро утро!
Тити вземам си веднага от хубавата закусчица.
Усмихнат и изпълнен с надежди ден ви желая на всички!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #327 -: Септември 28, 2011, 10:01:57 am »
Добро утро момичета и Рачо  :) Хвърлям се на баницата, че и у дома има такова за закуска дето милото не ще да яде, че била с домашно сирене и му миришело на крава / въпреки че е козе, но той не знае, защото крия от него /  :lol: Мимас, надявам се нещата да се развият добре за теб, но ние сме с теб каквото и да се окаже, да знаеш  :bighug:
На Съниневи честити 2 чертички, лека и безпроблемна бременност до края. Амалия  :welcome3: ще видиш колко е весело при нас, и колко много приятели имаш в наше лице  :) Драгонче, и аз в понеделник ще отида да ме снимат  :lol: Нямам търпение да идва понеделник. Вече съм адски нетърпелива...Ти къде ще я правиш?
Е, пожелавам ви лек и усмихнат ден и дано скоро напълним третия списък. Целувкииииииииииииии

П.П Липсват вирусчета пак  :P Пупанииии, пуснете малко деееее  osi_1

« Отговор #328 -: Септември 28, 2011, 10:06:13 am »
Здравейте, мммм вкусна закуска...тенк ю, Титко :)
Джоли, то не си е отивало лятото...аз не помня последните години да съм ходила на плаж през септември :) и очаквам събота и неделя, пак да се топна в моренцето...а то е така страхотно!!!
Вече започнах да подготвям мъжо, че пак трябва да изпращаме лятото...и пак за последно да идем на плаж... хич не обича горкия, затуй му се падна жена да го влачи по плажовете  :lol:
Ох, как ми харесва така всеки ден някой да вади  :bfp: и да го размаха гордо!!! Давайте момичета, не остана до края на септември...а състезанието продължава и през октомври...А и да знаете, че бебетата, родени през 2012 ще са Дракончета...според китайския хороскоп...а това си е моята година..на Дракона.
Йоли, мен ще ме снимат в АГ Варна :) , но вторник...
Хубав ден на всички !
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #329 -: Септември 28, 2011, 10:30:41 am »
Здравейте девойки!! Тит,благодарим за вкусната баница! за мен,а както разбирам и за Йоли,тя не е само виртуална,а напълно реална!!! :lol: :lol: точно същата си я хапвам сега  у нас,направена с любов и много тънки одрински кори от мая "човек"! :wink:
да,времето наистина се очертава да е прекрасно и както казва Драгони,който е близо до моренцето може да се възползва с пълна сила от него в обедните часове.На мене ми стига за това лято-6 бани,направо рекорд  :lol: :lol: :lol:
От думите на Драгони ,да разбирам ли ,че след малко сложни изчисления излиза че за да си имаме дракончета вкъщи,можем смело да опитваме до към края на март 2012 :lol: :lol: :lol:!!!??? Абе честно казано,на мене ми се иска още преди това да ми се очертае "драконовската" перспектива!! :wink: :wink:
Лек и успешен ден! дано има и други +++ новини скоро!

/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички дв
« Отговор #330 -: Септември 28, 2011, 10:35:20 am »
Здравейте момичета и ra40,
Честито на sunnynevi пожелавам ти една прекресна и безпроблемна бременност! Страхотно е да се чуват хубави новини :)
mimasbg дълбоко се надявам малкото фъстъче да се е скрило някъде и просто още да не се вижда, а не да е извънматочна. Успех от мен, стисакм много палци !

Пускам малко вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек и успешен ден !

« Отговор #331 -: Септември 28, 2011, 10:37:41 am »
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 10:48:49 am от морско момиче »
Николай е на 2г.4м.5д.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #332 -: Септември 28, 2011, 11:09:39 am »
Добро утро, момичетаааа..... :bighug:
Прекрасен поздрав, фантастична закуска и толкова красиви пожелания - благодаря ви,сега вече денят ми наистина ще е прекрасен  :lol: :lol: :lol:
Отивам на разходка по крайбрежната алея в Бургас(и аз съм едно морско момиче :wink:)
Дано Октомври е слънчев и ни носи много слънчево настроение, и още по-слънчеви новини!!!!
 osi_9

« Отговор #333 -: Септември 28, 2011, 13:14:36 pm »
Здравейте
насладете се на хубаия ден и после марш да  :bed: че е време за повечко  :bfp1:
Успех
*
« Отговор #334 -: Септември 28, 2011, 21:19:50 pm »
Здравейте момичета. :D
Сега ще ви потам едно въпросче  :oops: дано не ми се смеете  :oops: :D
Тъй като за първи месец ползвам тестове и меря БТ.На 25 и 26 имах много тъмни наситени чертички..сега на 27 и 28 пак са наситени но по-малко от първите два дни.БТ на 26 сутринта беше 36,4.на 27 36,6,днес 36,7.Възможно ли е като тестовете стват по-бледи и температурата се покачва да е минала О вече,или трябва да стане над 37.
Дано съм обяснила разбираемо  :oops:Вече се обърках тотално  :oops:
 :D :D :D
« Отговор #335 -: Септември 28, 2011, 21:26:41 pm »
amaliq на тестовете за овулация пише ,че след положителен тест - вероятност да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа, така че миличка според мен Ову е била на 27-28.Аи имайки в предвид Т се е покачила с 0,2.
Мисля че снощи и тази вечер е момента за  :heartbeat: :bed:
Късмет!

mimasbg какво става миличка  :ask:!Тревожим се за теб  osi_10 osi_10 osi_10!
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 21:32:59 pm от sismondi »
*
« Отговор #336 -: Септември 28, 2011, 21:35:41 pm »
amaliq на тестовете за овулация пише ,че след положителен тест - вероятност да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа, така че миличка според мен Ову е била на 27-28.Аи имайки в предвид Т се е покачила с 0,2.
Мисля че снощи и тази вечер е момента за  :heartbeat: :bed:
Късмет!

mimasbg какво става миличка!Тревожим се за теб!

Дано миличка,благодаря ти за отговора.Вчера и днес през деня се възползвахме  :D
Дано да е станало.Стискам палци навсички да се похвалим скоро :D
Сега до коло  време трябва да стане над 37 БТ.
Извинявайте за въпросите но не съм много на ясно,а виждам,че тук всички знаете доста неща  :D
*
« Отговор #337 -: Септември 28, 2011, 21:40:57 pm »
Миличка,не е необходимо задължително БТ да мине 37 градуса, важното е да има покачване от 0.4 до 0.6 :) , но съм виждала бременни графики и с разлика 0.3
Късмет..Ако искаш си сложи графиката като подпис,по -лесно ще я коментираме..

Много лека и спокойна вечер желая на всички ...още 2 дни имаме за още положителни тестчета,да завършим подобаващо септември.Късмет!

*
« Отговор #338 -: Септември 28, 2011, 22:09:13 pm »
Миличка,не е необходимо задължително БТ да мине 37 градуса, важното е да има покачване от 0.4 до 0.6 :) , но съм виждала бременни графики и с разлика 0.3
Късмет..Ако искаш си сложи графиката като подпис,по -лесно ще я коментираме..

Много лека и спокойна вечер желая на всички ...още 2 дни имаме за още положителни тестчета,да завършим подобаващо септември.Късмет!

Много ви благодаря момичета...страхотни сте :D.Радвам се ,че съм сред вас  :D :D :D
Дано всички скоро се включим и в темата на бременните  :D
*
« Отговор #339 -: Септември 28, 2011, 23:36:20 pm »
Момичета направих си графика.Започнах обаче от дните в който проследявам нещата.Другият месец вече ще започна от началото.Моля ви да я погледнете  :D