0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #80 -: Септември 07, 2011, 16:37:12 pm »
Здравейте ловци от нежната ловна дружинка,

Да се запиша за този месец и аз. Сега се се потопям във вирусчетата, нищо че чакам лелка да дойде. Криси, честити две чертички !!!! И се извинявам, че миналият месец пусках и аз вирусчета, ами то такова желание ме удари, че и аз виртуално  preggo
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 16:58:30 pm от mimasbg »
:)
« Отговор #81 -: Септември 07, 2011, 16:38:52 pm »
Здравейте момичета :) Правим от скоро опити с моя годеник за бебенце-само от 2 месеца,но все още не се получава :oops:Ходих на профилактичен преглед и ми изписаха дуфастон,вит. Е и фолиева киселина,но от дуфастона ми става зле и го спрях :(Прекалено скоро ли е да се паникьосвам,че нещо не е наред с мен :(Моля обяснете ми по-подробно за овулационните тестове :help:Благодаря Ви предварително и успех на всички :bfp1: и по едно сладко бебенце  :wink:
« Отговор #82 -: Септември 07, 2011, 19:48:29 pm »
Искам много сини вируси  :D

:surfinga: :surfinga: :surfinga:
*
« Отговор #83 -: Септември 07, 2011, 19:58:00 pm »
Angel, добре дошла и дано желанието ти се сбъдне в най-скоро време..
И не се притеснявай,два месеца са прекалено кратко време...
Моята най-добра приятелка забременя след 4-ти месец,но до 1 година се смята за нормално..
Успех !

*
Re: :)
« Отговор #84 -: Септември 07, 2011, 21:19:52 pm »
.....
Ех, как ги обичам тия бързите предписания на лекарства, че и заключения...... Ангелче първо на първо наистина 2 месеца са страшно малък период, около година опити и тогава се счита вече, че трябва да се търси някъде причина за неуспеха. Започни приема на фолиева киселина - това е киселина, която предотвратява до известна степен риска от малформации в плода. Второ, ако толкова държиш можеш да си закупиш тестове за овулация и да измерваш едновременно Базалната температура как се измерва базалната температура , за да видиш кога имаш овулация - само тогава можеш да заченеш. Друго - много любов и настроение и да ни навестяваш - при нас е весело. За тия вит.Е и дуфастон има време /не дай си Боже/ да ги пиеш ...  :wink:
« Отговор #85 -: Септември 08, 2011, 08:03:18 am »
Добро утро милички!
И хайде захарчета на закускааааааа!
Аз днес почнах със меренето на Т и мисля като се прибера от работа(към 18:00) да направя първия тест зо Ову!Късно ли е?

angel_bb то на самите тестове за Ову е написано как да ги правиш.Аз си купих Oview.
Хубаво е както ти каза Женя да мериш и Т.Късмет и смело напред, а и два месеца са прекалено рано за тревоги!
Лек и спорен ден от мен!
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 09:09:38 am от sismondi »
*
« Отговор #86 -: Септември 08, 2011, 08:39:49 am »
Добро утро ,на всички .
sismondi -веднага си вземам кафенце -благодаря ти мила .
Аз с малко закъснение ,но ще се възползвам от сините вирусчета на Жени  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:.
« Отговор #87 -: Септември 08, 2011, 08:56:31 am »
Хайде малко вирусчера и от мен. :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #88 -: Септември 08, 2011, 08:57:51 am »
Добро и от мен
аз си взимам от закуската
Ето и от мен вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #89 -: Септември 08, 2011, 09:03:49 am »
Добро утро и от мен! Закуската е чудесна!
« Последна редакция: Септември 08, 2011, 09:12:42 am от kriss_and »

*
« Отговор #90 -: Септември 08, 2011, 09:11:10 am »
Добро утро момичета и Рачо и от мен!
Сисмонди, мерси за закуската, много съм гладна :)
Ангелче, 2 месеца е нищо време, не се притеснявай и не си въобразявай разни неща.  При всеки е различно! Стискам палци възможно най-скоро да се случи и при вас  :crossfingers:
Хайде и под моите вируси за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #91 -: Септември 08, 2011, 09:11:43 am »
kriss_and мила вирусите ги пускат Бременните мацки.
Дано не съм те засегнала  :oops:
« Отговор #92 -: Септември 08, 2011, 09:13:11 am »
kriss_and мила вирусите ги пускат Бременните мацки.
Дано не съм те засегнала  :oops:

Благодаря! Всеки ден тук научавам по нещо ново

*
« Отговор #93 -: Септември 08, 2011, 09:26:32 am »
Ехааааааааааааааа ,колко много вирусчета ,Не мога да не се цопна както му е реда  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:.
Благодаря виииииииииииии!!!!!!
« Отговор #94 -: Септември 08, 2011, 09:37:11 am »
Добро утро на всички. Лек и ползотворен ден ви желая. Цопвам се във вирусчетата с удоволствие  osi_9
« Отговор #95 -: Септември 08, 2011, 10:06:45 am »
Добро утро момичета

Аз днес почнах със меренето на Т и мисля като се прибера от работа(към 18:00) да направя първия тест зо Ову!Късно ли е?
аз не мисля , че е късно въпроса е да имаш материал  :lol: :constipated: аз винаги се притеснявах като си помисля за определено време дали ще ми се ходи  :oops: :D
закуската е чудна особено кафенцето  :coke:

и аз се топвам сега ми трябват много  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #96 -: Септември 08, 2011, 10:38:39 am »
 :sinking: :surfinga: :garden: :a_cat_06: Пльоооооос със засилка под вирусите Благодаря ви Женичка и Катрин и Мали и Лиончеееее супер сте, само дето снощи заспах без да разбера и май само с топене във вирусите няма да стане мойта  :lol: :lol: :lol: Ейнджъл, добре дошла при нас и мила, не се притеснявай , твърде рано е за да се притесняваш. Може ли да ми кажеш на какво основание и по каква схема ти изписаха Дуфастона?

*
« Отговор #97 -: Септември 08, 2011, 10:59:31 am »
Добър ден и от мен.Сиси мерси за кафенцето и късмет с тесчетата.Енджъл добре дошла мила, и дано бързо да преминеш в "по-горното нива- с :bfp:"
Лек и слънчев ден!! :balk_64:
« Отговор #98 -: Септември 08, 2011, 11:09:06 am »
Здравейте,
Вече и аз направих едно потапяне в тези вирусчета.
kriss_and и аз така раздавах вирусчета, дано да е предзнаменование ;)
*
« Отговор #99 -: Септември 08, 2011, 12:54:29 pm »
Здравейте мацки!!! :lol: Много е добро кафето тази сутрин!!! :D добре ще е някой,с повечко опит, :wink: да обобщи кокви параметри на БТ се приемат като настъпващо Ову и какво отчитат тестовете? След положителен тест за Ову,имае до 48 часа на разположение,нали така? Мисля,че една бърза стегната информация ще е от полза за всички ,основно "новопристигнали"!? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]