0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #40 -: Септември 05, 2011, 10:36:30 am »
Чувството ти за хумор е перфектно Марго , както винаги.... :lol:
Днес даже имаме годишнина с мъжлето , хххаха така че няма да пропуснем , но той е на работа,само аз имам правото и лукса да почивам.. :lol: :lol:

« Отговор #41 -: Септември 05, 2011, 11:20:04 am »
Здравейте и от мен,май-май за повечето днес е почивен ден, ох как им завиждам :P ,успешна нова седмица на всички  yahoo_17
« Отговор #42 -: Септември 05, 2011, 11:24:22 am »
Честита ви годишнина миличка JOLIE 16 :balk_14:. Много да се обичкате и скоро домът ви да се изпълни с детски смях :bori_002: :bori_015:.Гушкам те много :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 11:26:05 am от margarita1971 »
*
« Отговор #43 -: Септември 05, 2011, 11:28:19 am »
Благодаря ти миличка,тъпкано да ти се връща! :lol:

« Отговор #44 -: Септември 05, 2011, 11:58:02 am »
Честита годишнина и от мен. Да сте живи и здрави, много да се обичате още поне 100 години и  :babyflips: в най-скоро време да дава смисъл на живота ви  :balk_7:
« Отговор #45 -: Септември 05, 2011, 12:08:58 pm »
jolie16,честита ви годишнина,мила.Да сте живи и здрави,още дълги години да празнувате годишнини.Желая ви много щастие и дано получите така желания подарък!!!
Голямо затишие е станало в тази темичка,но дано е затишие пред буря.Чакам вече да завалят положителните тестчета!!!
[/url]
*
« Отговор #46 -: Септември 05, 2011, 12:16:15 pm »
Здравейте!
Аз малко се изгубих, обаче това лято не се спрях! Всяка седмица в различна държава и нямах много време да пиша, но ви четох и искам да поздравя всички видяли двете чертички и пожелавам на всички останали този месецец да ви е много успешен!
Аз днес съм 1ви ден закъснение, направих тест и се появи втората чертичка, в началото беше много бледа, но постепенно ставаше все по-наситена. Не е толкова наситена колкото контролната, но определено я има   :D Не искам още да се радвам, ще изчакам 10 дена и ще отида на лекар, ако още лелката не е дошла :)
Приятен ден на всички и пожелавам на всички 2 чертички :)

« Отговор #47 -: Септември 05, 2011, 12:24:21 pm »
Йоли, честита ви годишнина. Пожелавам ви да сте още много години заедно, изпълнени с безкрайна любов и скоро да попълните фамилията с поне сладко бебече.
Криси, тихичко честито!
*
« Отговор #48 -: Септември 05, 2011, 12:37:59 pm »
Благодаря ви милички мои, :youwoman:
Краси ,права се оказа,затишие пред буря е било ,вече имаме положително тестче .Тихичко честито Криси..дано всичко е наред!
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 12:39:58 pm от jolie16 »

*
« Отговор #49 -: Септември 05, 2011, 12:49:51 pm »
jolie16 честита ви годишнина -много щастие и скоро най-мечтания подарък за вас.
Криси ,тихичко честито и от мен.
« Отговор #50 -: Септември 05, 2011, 18:12:45 pm »
 Краси ,тихичкo честито и от мен миличка.Чакаме да потвърдиш официално .Късмет :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #51 -: Септември 06, 2011, 07:59:02 am »
Добро утро  :lol:
Аз наминавам да пожелая на всички успешен лов и много положителни тестчета в тази нова, Септемврийска темичка :) Виждам вече няколко доста обещаващи графики, стискам палчета, момичета!!
Криси88, тихичко Честито, миличка! Леки  :cloud9: месеца и пухкав, здрав бебок накрая!
Видях, че Йоли се е завърнала на "ринга" , успех Муцуно сладка!!!
И понеже съм се кукнала тук, рано-рано, да поднеса закуската  :eat:
Лек ден на всички  :flower:

*
« Отговор #52 -: Септември 06, 2011, 08:34:20 am »
Добро утро момичета и Рачо !
Гале мерси за закуската ,страхотна е .
Лек ден на всички .
« Отговор #53 -: Септември 06, 2011, 09:28:31 am »
Добро утро!
Гале мерси за закуската.
Йоли честита ви годишнина на патерици.
Криси честити ти  :bfp: и леки  :cloud9:.
Спокоен ден на всички!

*
« Отговор #54 -: Септември 06, 2011, 09:54:09 am »
Добро утро и от мен!
 И ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ! 2bg

Гале,страхотна закуска миличка!
Желая ви много усмихнат ден  :wink:

« Отговор #55 -: Септември 06, 2011, 11:42:16 am »
Добро утро момичета
Гальонди много хубава трапеза си наредила  :hungry:
Честити празник на всички  :comm:
Криси честито  :bfp1: дано всичко да наред и да ти кажат честито като отидеш на лекар ние сме с теб време беше за добри новини  :bighug:
Момичета , накоя от вас знае ли кога най - рано може да се направи кръвен тест , напоследък имам сериозни проблеми с кръвното 80 на 50 ми е целодневно и преди да ми изпишат някакво лекарство ми се иска да изключа бременност като вариант . Притеснявам се да пия каквото и да било ако има вероятност да съм бременна .
*
« Отговор #56 -: Септември 06, 2011, 11:55:35 am »
Чувала съм на 11- ден след ову...а за кръвното,пий течности - вода,сок от цитрусови плодове и шоколадче :) и кафенце ...

« Отговор #57 -: Септември 06, 2011, 13:52:28 pm »
Лора,аз почти цялата бременност я изкарах с кръвно 80/40 (че понякога и с по-ниска долна граница) но АГ-то не предприе никакви мерки.Единствено ми каза,да пия много течности,както те е посъветвала и jolie16.Дано и при теб ниското кръвно се дължи на preggo
Криси,тихичко честито и от мен,мила!Чакаме вече да се похвалиш официално,че да можеш и ти спокойно да се зарадваш :)
[/url]
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #58 -: Септември 06, 2011, 13:59:43 pm »
Хей Галенцеее, благодаря за закуската и за топлото посрещане.  :wink: Криси, честити ти две чертички и скоро да ни зарадваш и с новините от доки. Аз да ви се оплача откакто пия метформин по 2 таблетки и страшно много ми се спи. Спя до 12-13часа. Е, от утре на работа и няма да е така, но освен това страшно много се потя и предполагам е от него. Някой който го е пил може ли да сподели мнение!? Катрин, надявам се нещата да са добре при теб, но не видях да си писала, ако искаш сподели мила ? Другото Йоли и Джоли / незнам как правилно се чете / честита годишнина със закъснение, да сте много влюбени винаги и скоро да галите гооолямо коремче   :P Е момичета- кокичета аз отивам да оползотворя последния си почивен ден за дълго време напред. Целувки от мен  :bighug:

P.S Ренитоооо, къде сииииииииии?  

*
« Отговор #59 -: Септември 06, 2011, 16:01:31 pm »
ioly, аз пиех метформин почти 4 години. За да избегна някой странични ефекти като постоянно да се изпотявам, започнах да го приемам винаги по време на храна - някъде по средата на храненето, не е самото начало, не и в края. Пиех метформин 850, сутрин и вечер по една таблетка. Като винаги си търсех на Чайкафарма, че от тях нямах странични ефекти.!

Гале, благодаря за закуската!

На  jolie16 честита годишнина със закъснение!