0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #60 -: Септември 06, 2011, 16:17:17 pm »
Благодаря ви за пожеланията милички мои!
Дано в най-скоро време на всички да ни се сбъдне желанието!

« Отговор #61 -: Септември 06, 2011, 20:19:47 pm »
и аз съм тук, доста имам да чета че нямах достъп до сайта няколко дни
*
« Отговор #62 -: Септември 06, 2011, 21:03:11 pm »
Жоли, честита годишнина! Желая ви много здраве, успехи, безкрайно семейно щастие и дай Боже скоро да станете трима, че и четирима!  :balk_102:
Краси, съвсем тихичко честито  - вярвам, че всичко ще е наред  :bighug:
*
« Отговор #63 -: Септември 06, 2011, 21:58:45 pm »
Здравейте и честит празник на всички!
Йоленце добре дошла отново на ринга, малко остана до 01.11  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 и много  :goodluck: :bighug: :goodluck:
Jolie16 честита ви годишнина със закъснение! Бъдете много всеотдайни един към друг и много да се обичкате и догодина с още един член на семейството да празнувате.
Йоленце и за теб се отнася душицо, вашата годишнина я пропуснах, извинявай  :oops: Да сте жив и здрави и всичко най-най...., без нерви, много любов и догодина удвоени :D - за членовете на семейството говоря.
КРиси честит 2 чертички, да се похвалиш и с точката след около 2 седмици.  :wink:
« Отговор #64 -: Септември 07, 2011, 06:13:01 am »
Добро утро на всички!
Аз нещо сън не ме лови,че реших да ви спретна закуската.

Лек ден!

« Отговор #65 -: Септември 07, 2011, 07:14:58 am »
Закуската е страхотна! Лек и слънчев ден и от мен!

« Отговор #66 -: Септември 07, 2011, 07:40:40 am »
Добро утро и от мен :)

Мария - страхотна закуска, добро начало на деня :)

Joliе - честита годишнина, с пожелание за много сбъднати мечти и догодина да я посрещнете с увеличен брой на семейството ви!

Криси - честити ти две чертички :)и да ни се похвалиш и с лекарския преглед:)

Успешен ден на всички и много положителни емоции!
« Последна редакция: Септември 07, 2011, 08:34:04 am от Elisun »
*
« Отговор #67 -: Септември 07, 2011, 08:10:48 am »
Добро утро и от мен,
благодаря отново на всички за прекрасните пожелания!
Страхотна закуска,Мария - хубава графика  :goodluck:

Прекрасен ден желая на всички!

*
« Отговор #68 -: Септември 07, 2011, 08:22:36 am »
Добро утро и от мен .
Мария благодаря ти за закуската ,между другото наистина графиката ти е много добра ,ано когато решиш за тестче да еси много щастлива. :crossfingers: :crossfingers:
лек и ползотворен ден ан всички.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #69 -: Септември 07, 2011, 08:52:09 am »
Марийче, закуската е страхотна и аз също стискам палци за графиката ти, дано това кукване от рано да е добър признак  :wink: :goodluck: за  :bfp:
Женичкааа, благодаря мила за пожеланията, само дето е чак на 04.11., оооооще по-далече...Леле толкова чакане и сега последните 2 месеца ми се струват цяла вечност-шашава работа, ама...типично за мен  :lol:   :bighug:
Стоека, благодаря ти за отговора, лошото е, че не мога да закусвам и сутрешното ще си го пия на гладно  :)
Аз съм в отбора на ловуващите / Пете, губиш ми се нещо  :P / само дето вируси няма, къде сте бременелкииии- искаме си вируситеее  :D

Хубав и успешен на всички Ви, дано бързо да мине тази работна седмица и да се напълни с +++++++++++++++++++++++++++++++++

« Отговор #70 -: Септември 07, 2011, 10:21:47 am »
Добро утро дами
Миме чудна маса си ни подредила  :thankyousign:
Лора,аз почти цялата бременност я изкарах с кръвно 80/40 (че понякога и с по-ниска долна граница) но АГ-то не предприе никакви мерки.Единствено ми каза,да пия много течности,както те е посъветвала и jolie16.Дано и при теб ниското кръвно се дължи на preggo
дано да е така мила , чул те Господ , но имам още 7 дни до М ( едва ли някакъв тест ще е реален както каза и jolie16 11 дни след О има доста време ) ходя и на работа и да ми е лошо постоянно не се търпи направо , а не се оравя с течности само  :(
Вече не мога да пуша ( не , че ми е мъчно де ) става ми зле от едно дръпване сигурно го смъква още повече и кафето не ми понася ужас напрао  :?
малко ви напълних главите , извинете ме за хленченето  :oops:
Пожелавам хубав ден на всички и успех  :wink: на кой за каквото му е нужен.

п.п jolie16 видях , че съм пропуснала по - горе  :oops: честита годишнина на патерица много да се обичате и уважавате и дано Господ ви подари най - хубавия подарък  :D
« Отговор #71 -: Септември 07, 2011, 10:58:08 am »
Лорче, това с цигарите много ми хареса. Стискам палци да ти прилошава от тях 9 месеца. Ще чакам с нетърпение новини.
Ioly, писах как мина всичко в няколко теми. Накратко - добре съм. Днес следобед съм на поредния преглед и тогава мога да напиша по-прясна информация. Нещо хемоглобина ми е паднал и ми се вие свят, та сигурно ще ме донатъпчат с още лекарства.
Лек ден на всички.
« Отговор #72 -: Септември 07, 2011, 11:21:24 am »
Благодаря Катрин чул те Господ  :lol:
Пожелавам ти скоро да се чувстваш като нова и с теб и с бебчовците всичко да е наред  :bighug:
*
« Отговор #73 -: Септември 07, 2011, 12:28:04 pm »
Мерси за закуската, сега и аз хапвам, че ме мъчи страшен глад :)
Благодаря Би на всички, пожелавам на всички да ги видите тези 2 черти!!! Дано всичко да е наред , аз отивам на лекар следващата седмица, иначе днес си направих пак тест Clearblue, незнам дали ги има в БГ ама ти изписва директно Not Pregnant или Pregnant и в коя седмица си след овулацията. На мен ми изписа Pregnant 2-3 :)
Ох ще пиша другата семица след като се върна от лекаря :)
Поздрави на всички и пожелавам дъжд от позитивни тестчета този месец и много успехи  :lol:

« Отговор #74 -: Септември 07, 2011, 13:09:43 pm »
Ей, хората какви умни тестове измислили вече. :lol:
« Отговор #75 -: Септември 07, 2011, 13:49:50 pm »
Здравейте момичета, гледам темата се е пораздвижила и сигурно скоро ще започне и да вали дъждът от положителни тестове
Лек ден
« Отговор #76 -: Септември 07, 2011, 14:07:25 pm »
да бе вярно много умен тест сега остава само и домашен ехограф да измислят  :lol:
Криси успех

Ако може ще ме прехвърлите ли в предпоследния списък за 14.09  :thankyousign:
*
« Отговор #77 -: Септември 07, 2011, 14:40:09 pm »
Хи хи ,това с ехографа ще е доста полезно,но тогава прсто виждам всички мъже с бели пристилки да се размотават !! :wink: :wink: то ,нали те ще бъдат "докторите" в този случай!? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #78 -: Септември 07, 2011, 15:54:35 pm »
Ето ги вирусите,ама май само аз пущам  :lol: :lol: :lol:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #79 -: Септември 07, 2011, 16:12:03 pm »
 :lol: :lol: , въпреки ,че днес,утре чакам вещицата ,ще се топна за да ме държат и през целия септември  :bubblebath: :bubblebath: :bighug: Мерси Женичка!