ralitsa_dimitrova здравей и добре дошла! Пожелавам ти много успех и късмет и скоро едно сладко
Честит празник на всички! Исках да ви покажа най-модерната технология за следене на овулация ако някой се интересува да види уеб сайта по-долу
Аз лично не съм си следила никога овулацията, но от познати знам че това бил най-добрият начин (след като са забременявали). Фирмата е същата като теста за бременност който правих (с който се бъзикахте, че скоро и домашен ехограф ще измислят
) Плюсът е че тестовете за овулация и бременност са им дигитални (както при мен изписа директно че съм бременна без да се чудя една или 2 чертички виждам, та даже и седмицата след забременяване). То даже не се казва тест за овулация а fertility monitor. Разликата е че нормалните тестове за овулация реагират само на LH хормона, който индикира овулация, а този тест следял 2 хормона така че засичал до 6 фертилни дена, не само 2та най-фертилни. Дано да помогне на някой
Който се интересува да погледне
http://www.clearblueeasy.com/clearblue-easy-fertility-monitor.phpХайде чао от мен, вече имам записан час ча понеделник, много ми е изнервено, ама както каза лекарката - нищо не зависи от мене, само мога да чакам.
Успех, приятни празници и успешно ловуване