0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #260 -: Септември 21, 2011, 09:25:16 am »
Мили момичета,

Днес да почерпя по тортичка и на всички ви да пожелая сбъдване на всички мечти, късмет, положителни мисли и много, много бебчета.
Целувки  :bighug:
« Отговор #261 -: Септември 21, 2011, 09:35:44 am »
Мими благодаря за тортичката мила!
Айде от мен кафенцето!
Лек и усмихнат последен работен ден и да си починете през почивните дни и да се обичате много :bed: :heartbeat:
« Отговор #262 -: Септември 21, 2011, 09:44:38 am »
Здравейте момичета, :) ,Мими честит рожден ден, дано на следващият  вече да си получила най-желаният подарък  :hbirth: Честит рожден ден и на всички останали, пожелавам Ви, както и на себе си  :D в най скоро време да видим  :bfp:
И накрая по пример на Мими и аз да почерпя  :) 
*
« Отговор #263 -: Септември 21, 2011, 10:29:54 am »
Добро утро !От толкова много сладко да ненапълнеем :lol:
Лек  последен работен ден!!! :cheerleader:
*
« Отговор #264 -: Септември 21, 2011, 11:53:26 am »
mimasbg нямаш си представа колко добре ми изглежда твоята тортичка след сутрешният ми опит за био мюсли  osi_14 ! Хапвам веднага!  :happy_birthday_1: Пожелавам ти много много успехи, много здраве, късмет и най-вече бремеността ти да мине изключително леко и едно страхотно и  здраво бебче накрая :)

Приятен ден от мен на всички и само  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: да виждаме в този форум :)

*
« Отговор #265 -: Септември 21, 2011, 12:29:50 pm »
Didoni , Mimas  :happy_birthday_1:  и на двете...Мимас вече си получи подаръка  :lol: , сега ще стискаме палци на Дидони !

Успешен дъждовен ден на всички и много целувки,след малко тръгвам на преглед и евентуално за инжекцийка в дупето  :cul2:  :oops: :lol:

« Отговор #266 -: Септември 21, 2011, 15:06:34 pm »
Здравейте
Честито на рожденничките, бъдете здрави и скоро да се похвалите с добри новини
Успешен ден
« Отговор #267 -: Септември 21, 2011, 21:13:33 pm »
Здравейте и от мен :)

Честито на Рожденичките, с пожелание да Ви се сбъднат и най-съкровенните мечти и догодина и двете да си посрещнете Рождените дни с по едно/ а може и с две ;)/ бебчета!

Jolie 16, на теб мила, силно стискам палци!
*
« Отговор #268 -: Септември 21, 2011, 22:10:05 pm »
Здравейте и от мен,
и тук да се разпиша след днешния преглед  :)
Фоликулите са станали 27 мм, 24 мм и 20 мм , Прегнил в 15:00 часа ,инсе в петък 12 часа , горе долу 45 часа след Прегнил.
Притесняват ме големината на фоликулите...съмнявам се дали има годни яйцеклетки при такива размери,като се има предвид ,че до петък сигурно ще закова 30 мм
И аз не знам вече..

Много ви благодаря за палчетата и подкрепата милички!
Много спокойна вечер желая на всички!!

*
« Отговор #269 -: Септември 22, 2011, 07:56:16 am »
От 22 септември 1908 г. България вече не е васална на Османската империя държава. На този ден в църквата "Св. 40 мъченици" в старата българска столица Велико Търново със специален манифест е обявена Независимостта на България, а княз Фердинанд приема титлата цар на България. Отслужен е молебен за благоденствието на българската държава.

Честит празник българи!

А сега, след урока по история заповядайте на закуска:

« Отговор #270 -: Септември 22, 2011, 10:29:10 am »
Здравейте момичета!!!Нова съм тук,но и аз като вас се опитвам да стана "мама" и дано скоро всички видим двете чертички!!
« Отговор #271 -: Септември 22, 2011, 10:32:35 am »
Здравейте момичета!!!Нова съм тук,но и аз като вас се опитвам да стана "мама" и дано скоро всички видим двете чертички!!
   Правиме опити от около 4-5 месеца и не се получава ,имаме зелена светлина от лекарите сега чакаме саамо чудото.Надявам се да стане скоро !!!Стискам палци на всички бъдещи мами!!
*
« Отговор #272 -: Септември 22, 2011, 12:34:18 pm »
Здравейте,
Честит празник!

Дълго време нямах достъп до интернет и имам много да чета. С милото се преместихме на квартира и сега сме самостоятелни :)

Целуффффки отивам да шетам. Справих се вече с банята, остава ми кухнята и многото торби с багаж. Добре, че мама дойде да ми помогне и ми направи пердетата, а милото изми прозорците.

Жоли :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  и на всички много yahoo_17 и после  ylinfant
*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички дв
« Отговор #273 -: Септември 22, 2011, 12:55:49 pm »
ralitsa_dimitrova здравей и добре дошла! Пожелавам ти много успех и късмет и скоро едно сладко  :bori_011: :)

Честит празник на всички! Исках да ви покажа най-модерната технология за следене на овулация ако някой се интересува да види уеб сайта по-долу :) Аз лично не съм си следила никога овулацията, но от познати знам че това бил най-добрият начин (след като са забременявали). Фирмата е същата като теста за бременност който правих (с който се бъзикахте, че скоро и домашен ехограф ще измислят  :lol: :lol: ) Плюсът е че тестовете за овулация и бременност са им дигитални (както при мен изписа директно че съм бременна без да се чудя една или 2 чертички виждам, та даже и седмицата след забременяване). То даже не се казва тест за овулация а fertility monitor. Разликата е че нормалните тестове за овулация реагират само на LH хормона, който индикира овулация, а този тест следял 2 хормона така че засичал до 6 фертилни дена, не само 2та най-фертилни. Дано да помогне на някой :) Който се интересува да погледне :)

http://www.clearblueeasy.com/clearblue-easy-fertility-monitor.php

Хайде чао от мен, вече имам записан час ча понеделник, много ми е изнервено, ама както каза лекарката - нищо не зависи от мене, само мога да чакам.

Успех, приятни празници и успешно ловуване :)

« Последна редакция: Септември 22, 2011, 13:02:23 pm от Krisi88 »

« Отговор #274 -: Септември 22, 2011, 13:54:28 pm »
Честит празник на всички
и успешен ден
*
« Отговор #275 -: Септември 22, 2011, 16:12:14 pm »
Честит празник и от мен на всички  2bg
Приятен ден !

« Отговор #276 -: Септември 23, 2011, 08:48:56 am »
Добро утро захарчетааааа!
Леле като дойдат почивни дни и всички драсвате на някъде и тука е направо пустуш , нооооо въпреки това аз ще ви сервирам закусчица,че аз вече направооооо умирам от глад  :oops:
Лек и усмихнат почивен ден!
*
« Отговор #277 -: Септември 23, 2011, 09:13:17 am »
Добро утро и от мен,момичета!! Появяваме се за малко,колкото да честитя с голямо закъснение националния празник,както и на нашите рожденички! Искрено им пожелавам,както и на всички ,че ще имаме даже и по-радостни поводи за празнуване!! :lol: :lol: наистина настава пустош,та за това и аз след малко се издухвам  osi_19,но времето отново е прекрасно навън и няма как да не се порадваме.може да е за последно?? :stuuud:
Криси,това което ни показваш е направо "убиец" супер нова технология.!! Следи два хормона и дава 5 фертилни дни! страхотна работа! И прост начин на работа.За жалост,както разбирам от линка ,предлага се само в САЩ за сега и най-евтина цена видях 149.00$! не е малко,но технологията е много добра! Хайде,време е за  :beach1:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #278 -: Септември 23, 2011, 09:18:33 am »
ralitsa_dimitrova, първо: добре дошла сред нас и дано скоро да сбъднеш мечтата си!
Второ: До два часа можеш да си редактираш поста!
Моля не затормозявайте темата, като пускате постове един след друг! :wink:
*
« Отговор #279 -: Септември 23, 2011, 17:09:34 pm »
ra40 знам аз за това ви писах  :lol: Не се предлага само в САЩ има го и в Англия, моите приятелки от Англия ги поръчват или молят познати които пътуват. Даже и в амазон може да се поръча

( http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_sc_0_14?url=search-alias%3Daps&field-keywords=clearblue+fertility+monitor&x=0&y=0&sprefix=clear+blue+fer)

Иначе цената е 62£ е самият монитор, който само веднъж се купва а 12£ са 20 лентички. Дефакто пишкаш на лентичката и я вкарваш в монитора и ти излиза кой ден, колко си фертилна и т.н.
Аз лично чувам уникални неща за този продукт, знам че тази компания са иноватори на пазара за такива продукти и знам че са 1вите и единствените с дигитален тест за бременност, който е страхотен (от лизен опит) !

Дано е от помощ на някой към сбъдването на най-хубавата мечта :)
 :bighug: :bighug: :bighug: