0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #220 -: Септември 16, 2011, 09:03:48 am »
Добро утро и от мен!
Прекрасна закуска, както винаги :) Мерси Краси!
 А сега да поднеса и моите поздравления на Криси и Мимас! Пожелавам ви една безпроблемна и вълнуваща бременност и чакам скоро да се похвалите с малките си тупкащи точици! Неописуеми моменти ви очакват :)
А на всички останали Нечакащи момичета и на Рачо разбира се, пожелавам съвсем скоро да бъдат на ваше място  :bfp: :crossfingers:!
Минавайте под заразните вируси  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #221 -: Септември 16, 2011, 09:12:51 am »
Добро утро и от мен милички!
Закускта е прелестна krasi(ahiito)и веднага я нападам  :D!
Lea_ Топвам  :a_cat_06: :a_cat_06:  :a_cat_06: :a_cat_06: се  под твойте и на Mally вирусчета и дано успея!
Криси и Мимас леко бременеене и от мен и многооооооо да се пазите!!!!!!!!
Милички вчера нидях първият си положителен тест за Ову :balk_46: :balk_46:  и съм много доволна :balk_48:
Довечера се залавяме за работа  :bed: :heartbeat:!
Лек и спорен ден и много  :bighug: :crossfingers: :balk_21:
*
« Отговор #222 -: Септември 16, 2011, 09:17:17 am »
Добро утро ,поспаланки!!! :lol: :lol: 9 ч е вече и се притесних ,че днес ще ме оставите да умра от глад,но благодарение на прекрасната закуска на Краси,това се отлага за сега!!! :lol: даже и вренски вестник ще отворя с кафето!!! 8) Не че знам френски ,ама друго си е от сутринта да си някакси по-"ентелегентен"!!! 8O :wink:
весел и усмихнат ден на всички,желая,а на бременните момичета-още един приятен за бременеене ден!!! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #223 -: Септември 16, 2011, 09:35:02 am »
Добро утро и от мен момичета,

Лек и успешен ден и мерси за закуската ;) Не съм се усетила за постовете, вече ще редактирам. Поздрави!
« Отговор #224 -: Септември 16, 2011, 09:51:34 am »
sismondi натискай здраво както казва моя доки и скоро и ти да ни зарадваш  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички дв
« Отговор #225 -: Септември 16, 2011, 12:31:55 pm »
Благодаря на всички момичета и ra40 за пожеланията, да ви се връща тъпкано :)
Аз сега се връщам от докторката имам 12мм плодно сакче :)))))!!!!!! Много съм щастлива, по ехограф съм 6г.с и 2 дена, но по термин утре влизам в 6г.с. Ембрионче не се видя, но лекарката каза че е нормално и да дойда на 26ти защото тогава трябвало да се види вече. Моля се всичко да е наред!
Това е от мен за сега :)
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 14:18:30 pm от Krisi88 »

« Отговор #226 -: Септември 16, 2011, 12:33:22 pm »
Честито! хайде сега и ние сме наред !!! :bighug: :bighug: :bighug:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
« Отговор #227 -: Септември 16, 2011, 12:41:26 pm »
Zver_merry правилно !!!! Айде сега сте и вие наред :) пожелавам ви го от все сърце!!!! Чакаме само хубави новини от тук нататък :)

« Отговор #228 -: Септември 16, 2011, 13:37:15 pm »
Дано всяка тема вече е толкова приятна с такива хубави новини, успех момичета
« Отговор #229 -: Септември 16, 2011, 14:03:10 pm »
Много се радвам за  вас Момичета....днес видях  двете  чертички на ову.теста-все пак е добро начало.Планувала съм тия дни да забременея :oops:.Ще ви държа в течение
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #230 -: Септември 16, 2011, 14:24:40 pm »
Честито Криси88! Пожелавам на всички много хубави мигове. Аз бях плнирала да ходя на преглед 21.09, но май ще го отложа за след празниците за по сигурно.
« Отговор #231 -: Септември 16, 2011, 14:28:46 pm »
здравейте момичета одавна несъм писала тук но редовно чета да споделя какъв проблем излезе при мен на 1.08 беше последния ми цикъл  и отогава ни следа от него за жалост обаче имам 3 отрицателни теста  да кажа че от 6 месеца усилено правим братче на сина ми но в момента тази ситуация ме озадачава хем неидва хем отрицателен тест  какво мислите вие  благодаря
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #232 -: Септември 16, 2011, 16:19:56 pm »
Здравейте момичета  :wink: как сте днес
чакам още хубави новини
Ние с моето момче започнахме с лова вече , няма спиране така ще е и скоро смятам да направим и останалите изследвания и когато са готови ще си поговорим на дълго и широко с д-ра да решим как ще се процедира

здравейте момичета одавна несъм писала тук но редовно чета да споделя какъв проблем излезе при мен на 1.08 беше последния ми цикъл  и отогава ни следа от него за жалост обаче имам 3 отрицателни теста  да кажа че от 6 месеца усилено правим братче на сина ми но в момента тази ситуация ме озадачава хем неидва хем отрицателен тест  какво мислите вие  благодаря
според мен отиди на лекар мила , може тестовете да те лъжат , но ако не е така може би има друг проблем . Само да ти кажа аз около шестия месец опити имах период в който 2 - 3 месеца ми идваше на 37ми ден ( а моят е 27дневен )бях решила , че е станало  :lol: казват , че може да е на психична основа пази се  :wink: , но все пак отиди на лекар ако евентуално има нещо да се вземат мерки навреме  :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 18:11:54 pm от Лора Райчева »
« Отговор #233 -: Септември 17, 2011, 09:20:42 am »
Добро утро слънчица!
Вземете се подкрепете малко!
Ра4о нали все пак трябва да се храним здравословно и витаминозно за да сме здрави и да имаме повече шанс за  :bori_007: :bori_004:
Лек и спорен ден!
« Последна редакция: Септември 17, 2011, 10:30:33 am от sismondi »
« Отговор #234 -: Септември 17, 2011, 09:26:13 am »
МММ, много здравословна закуска :)
*
« Отговор #235 -: Септември 17, 2011, 10:11:55 am »
добро утро! закуската е много здравословна и благодарим на Сисмонди за добрия вкус,но аз ще прибавя и едно шницелче към тази красива "гарнитурка"!!! :lol: :lol: :lol: Малко да "разчупим" масата!!! :wink: Ооооох,добре ,че китайците все още не са разбрали ,че до сега ядат само гарнитурата!! 8O :lol: :lol:
« Последна редакция: Септември 17, 2011, 10:13:43 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #236 -: Септември 17, 2011, 11:19:24 am »
Здравейте момичета,

Да хапна и аз малко, но и ще си взема от шницелчето на Ра4о ;) Лек и успешен ден
« Отговор #237 -: Септември 17, 2011, 13:27:07 pm »
Здравейте и от мен
найстина е добре да се храним здравословно но понякога е невъзможно
Лек ден
*
« Отговор #238 -: Септември 17, 2011, 16:52:19 pm »
Здравейте милинки :),
пуснаха ни по-рано от работа и съм направо на седмото небе... :lol:

Прекрасен следобед и прохладна вечер желая на всички! :bighug:

« Отговор #239 -: Септември 18, 2011, 10:29:14 am »
Добро утро!
Ето специална закуска за всички и най вече за Ра4о  :balk_53: :balk_602: :balk_600: :balk_21:
Лек и усмихнат почивен ден!!!