0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #180 -: Септември 14, 2011, 14:51:22 pm »
ох ще пробвам аз не съм му се доверила 100%  :lol: бе другата седмица ще се чуе от испания чак тук ще ме чуете  :D :D :D :D
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
« Отговор #181 -: Септември 14, 2011, 19:26:08 pm »
zver_merry според мен изчакай до денят в който НЕ трябва да ти идва :) Аз лично не вярвам на тестовете тип "7 дена след полов контакт" ! Според мене отивай в Испания да събираш тен и хубави емоции и въобще не мисли за тестове и да видиш как ще се изненадаш като се върнеш :) :)
mimasbg kriss_and момичета, хайде правете ги тия тестове и да се похвалите само с  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: !
На мен ми се отмени утре ходенето при докторката, явно ще е петък, а аз толкова чаках  :? Ама нищо де, ден или два няма голямо значение :) Ама ще ходя да давам кръв утре рано да видим как ми се е отразило лятото :)

Айде да стискате палци за петък, като се прибера да ви поръся с вирусчета :)))

Успех и пожелания за   :bfp: :bfp: :bfp: съвсем скоро на всички :)

*
« Отговор #182 -: Септември 14, 2011, 19:38:19 pm »
Здравейте милички,

виждам доста сте пописали..Зверче,аз така и не разбрах кога според теб е била ову и колко дни са минали оттогава :) Надявам се на + тестче след 2 дни !
Мимас и Крис - стискам ви много палците милички,дано имате огроомен повод за радост!
Криси 88 чакаме вирусчетааа...

На всички -- много успех септември !Дано видим много положителни тестчета докраш на месеца!

« Отговор #183 -: Септември 14, 2011, 20:21:24 pm »
Криси аз ако съм  preggo ще раждам там  :D :D :D там живеем повечето време от годината ама нищо аз ще кажа и от там дано да е  :bfp:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
« Отговор #184 -: Септември 14, 2011, 23:57:48 pm »
Здравейте момичета , благодаря на всички
Пак ме навести  :witch: както и очаквах , но сте прави няма да се отказваме само понякога има моменти на отчаяние  :wink: , но пак навдигаме глави и на ново все някога ще успеем .
Аз бях при моята лична лекарка за проблеми с кръвното и тя как ми се накара  :lol: вика никакви проблеми нямаш здрава си като магаре  :lol: само си се депресирала яко  :? и вика , само да забременееш и ще забравиш за всякакви болести , изчезвай вика  8O и другия път да дойдеш бременна  :lol: :lol: :lol: посъветва ме да направим и генетичните изследвания , които д- р Владимиров ни назначи накрая , само те останаха , бяхме решили да поизчакаме минаха два - три месеца , но може би е добре да ги направим , какво мислите  :oops:
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 00:00:19 am от Лора Райчева »
*
« Отговор #185 -: Септември 15, 2011, 08:30:13 am »
Добро утро и от мен,

Лорче,съжалявам миличка.
Какви генетични ти е поискал Владимиров?

Приятен първи учебен ден на всички!И ей,преполовихме месеца...а само Криси се похвали..чакаме положителни тестчета! :D

« Отговор #186 -: Септември 15, 2011, 08:37:25 am »
Добро утро!
Лорче, правете ги тия изследвания, след като трябва. Може причината да се крие някъде там.
Йоли, стискам палци да ни зарадваш след 2 дни.
Аз отивам на лекар да си видя бебоците, но преди това ще ви поръся с малко двойни вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Лек ден на всички
*
« Отговор #187 -: Септември 15, 2011, 08:42:46 am »
Добро утро и от мен!Катрин, мерси за вирусчитата,бързам да поплувам  :bubblebath:пък дано....
Лек ден! :)
« Отговор #188 -: Септември 15, 2011, 09:06:40 am »
Добро утро мацки и мацарок  :D!!!
Пожелавам ви лек и успешен ден!
Честит първи учебен ден на всички дечица, техните родители и учители!

Скачам под вирусите.....дано да ми донесат късмет!!!
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 09:15:57 am от krasunka »
Краси

*
« Отговор #189 -: Септември 15, 2011, 09:07:39 am »
И аз се топвам във вирусчетата ,мерси Катрин  :D :balk_183: :balk_183: :bubblebath:

« Отговор #190 -: Септември 15, 2011, 09:19:19 am »
Добро утро момичета и момчета  :D
Честит първи учебен ден на всички  2bg :comm:
аз ще ви сложа закусчица , че покрай поздравите за празника  никой не е смогнал  :wink: да ви е сладко

това са изследванията , които поиска <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2529/182275785418172315231306217528xs912EfKaUeApXIirjdI.JPG">photo</a>
бях ги пуснала в темата за ген. изследвания с молба да ги разчетем , но и там се затрудниха  :lol: моите са
Антиспермални антитела  
 Антиовариални антитела 
 Антитела срещу z.pellucida
всички са по 55 лв.
но на мъжа ми така и не успях да ги рзчета с изключение на HBA тест 142 лв.  :?, ако вие успеете помагайте  :lol:
така или иначе и да ги разчета си нямам представа какво представляват  :lol:
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 09:21:19 am от Лора Райчева »
« Отговор #191 -: Септември 15, 2011, 09:54:17 am »
Добро утро мили момичета,

Всички казаха тестче, тестче и аз мечка страх, мен не страх си направих тест и резултата е  :bfp1: бомба. С бъдещият татко сме като ударени. След толкова месеци опити, закъснения на цикъла, депресии и рев имеме положителен резултат. Трябваше да отидем на моренце за по дълго време и да започна да мисля как да се кача на сърфа без да мисля за бебеправене и готово ;) Срам ме е, но още не го осъзнавам :oops: Искам да кажа на всички момичета, всички желания се сбъдват само човек трябва да бъде спокоен. Гушкам ви и целувам всичките :grouphug: 
*
« Отговор #192 -: Септември 15, 2011, 09:57:32 am »
Да ,на нас ни назначи същите :)
ДНК фрагментация ,МАР тест( тест за съвместимост ) и HBA тест .

ДНК фрагментация на сперматозоиди 185 лв
HBA тест  142 лв , другото май беше 20-тина лв.
А ние имахме и Hemi-zona assai тест ,който е 90 лв. но на снимката не го виждам :)

*
« Отговор #193 -: Септември 15, 2011, 09:59:27 am »
Всички казаха тестче, тестче и аз мечка страх, мен не страх си направих тест и резултата е  :bfp1:

Оо миличка,сега видях.Честити ти две чертички!Изключително много се радвам!
Стискам палци всичко да е наред.Кога ще ходиш на док сега?
 :youwoman:

« Отговор #194 -: Септември 15, 2011, 09:59:40 am »
Браво мила  :party:
крайно време беше много се радвам . Тихичко честито дано на прегледа всичко е идеално и имаш най- леката и прекрасна бременност и прекрасно здраво бебче на финала  :bighug:

jolie16  
благодаря за инфото мила  :bighug: , а ако не е тайна какъв беше резултата  :oops:
*
« Отговор #195 -: Септември 15, 2011, 10:08:04 am »
HBA или HZI (не помня ) нормата беше 80 % , мъжлето имаше 75 % , иначе всичко друго беше идеално..Но доктора каза,че няма проблеми с такъв процент!
Успех Лорче!

Още веднъж честито на Мимас !!!!

« Отговор #196 -: Септември 15, 2011, 10:08:56 am »
Лори, jolie много ви БЛАГОДАРЯ!!!! ДА ВИ СЕ ВРЪЩА!! Все още ме е обхванало някакво странно състояние и спокойствие. Мисля да ходя на лекар на 21.09 за по-сигурно. Тогава имам и рожден ден и се надявам прегледа да ми е за подарък.      
*
« Отговор #197 -: Септември 15, 2011, 10:38:33 am »
Mimas, правилно си усетила и раздаваше вирусчета миличка.. :lol:

« Отговор #198 -: Септември 15, 2011, 10:40:48 am »
mimasbg, тихичко, тихичко честито!
Краси

*
« Отговор #199 -: Септември 15, 2011, 10:43:19 am »
Честито и от мен!Първият ,ако не се лъжа пол.тест за месеца! :)