0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #140 -: Септември 12, 2011, 12:55:47 pm »
Ще успееш този път, мила! Сигурна съм! :bighug:

« Отговор #141 -: Септември 12, 2011, 16:00:49 pm »
Йоли, силно ти стискам палци, мила, и чакам добри вести скоро. Утре започвате стимулацията или инсеминацията. Абе, което и да е - успех!
Аз как се бях подготвила за 4 неуспешни инсеминации и знаех, че ако не стане по този начин, ще стане инвитро. Е, случи се много по-рано от това, което очаквах!
Пожелавам го на всички вас!
« Отговор #142 -: Септември 12, 2011, 16:13:57 pm »
И от мен много  палчета за всички
*
« Отговор #143 -: Септември 12, 2011, 16:30:12 pm »
Лора мисли само позитивно и всичко ще си дойде на мястото! Стискам палци само да ти се струва че ще ти идва  :D

Jolie16 Стискаме силно палци! Дано всичко мине успешно и съвсем скоро да гушкаш сладкото си бебче :)
Krasunka Успех, дано успеете :)

Приятен Ден от мене и успешно ловуване на всички! Дано септември да е нашият месец, пълен с  :bfp: , и да гушкаме бебета Май/Юни :)

« Отговор #144 -: Септември 12, 2011, 18:20:05 pm »
Стискайте палци и на мен -този месец правих стимулация и дано да се е получило /но нещо ми подсказва че може и да е/ но изобщо не го мисля не искам да го мисля защото ми омръзна да се отчайвам моя мъж само ми повтаря "сама се късаш запомни и се успокой" успех за :bfp:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
*
« Отговор #145 -: Септември 12, 2011, 19:14:17 pm »
zver_merry стискам силно палци всичко да се е получило и при теб! Само позитивно мислене - така се предизвикват хубавите неща, мъжа ти е прав - недей да си късаш нервите предварително! Успех и дано видиш  :bfp: съвсем скоро :)

« Отговор #146 -: Септември 12, 2011, 19:17:02 pm »
Krisi88 искрено благодаря!!!!!Дано да е така ! Само ме притеснява ,че ми се налага да летя и да не стане нещо и да не усетя :ask: :ask: :youwoman: дано да е наред всичко
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
*
« Отговор #147 -: Септември 12, 2011, 21:19:17 pm »
Катрин ,миличка, днес започнах Клостила ! :)

Много хубава и прохладна вечер желая на всички ви...и саааамо положителни мисли!

:bighug:

*
« Отговор #148 -: Септември 12, 2011, 21:57:23 pm »
Момичета, не знам къде да си задам въпроса?
Днес бях на лекар и ми казаха, че единият фоликул не се е пукнал и за да предизвикаме спукване и цикъл да пия 10 дни Линдинет 30!!!!!! Ама, това са противозачатъчни, не е оргаметрил или дуфастон както са ми изписвали при задържан фоликул. Консултирах се и с дру гинеколог, каза че може и с тях. Но аз много се притеснявам. Някак съвет моля!
*
« Отговор #149 -: Септември 12, 2011, 23:41:51 pm »
Здравейте и от мен,
приятна седмица и успех.

:)
« Отговор #150 -: Септември 13, 2011, 07:15:26 am »
Добро утро, мили мои! Лек и слънчев ден! :bighug:

*
« Отговор #151 -: Септември 13, 2011, 08:54:57 am »
Слънчев ден и от мен,мацки!!! :sunshine: Времето е прекрасно,все още!  :balk_177: Вярвайте и нещата ще се случат!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #152 -: Септември 13, 2011, 09:12:01 am »
Добро утро, пуспалани!Хайде на закуската,че работа ни чака :bed:
Лек и испълнен с приятни емоции ден!! :balk_102:
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 09:14:11 am от TITKO »
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #153 -: Септември 13, 2011, 09:49:06 am »
Добро утро и от мен момичета и Рачо  :) Тити, сядам на масата, че нещо много зъл глад ме гони  :lol: Ренитоооо, благодаря за вирусите, добре се понаръсих пък дано имаме късмет този месец, а на теб мила много леко раждане-ще те очакваме с новини.Целувам те. Жоли, и на теб пожелавам успешна последна инсеминеция :goodluck: Лора, напълно те разбирам мила, всички те разбираме но...нямаме право да се отказваме, да имаме право да се отчайваме-нормално е, но... трябва да продължаваме да се борим  :bighug: Стоека, за съжаление не мога да съм ти полезна- никога не са ми го изписвали това.  :( Но щом си се консултирала и с други лекари и са ти казали, че може и с него - следвай инструкциите на лекаря си и така. Пететооо, довечера ще те нагушкам аз тебе, но чак ви завиждам на теб и господин Станислави  :P ех да можех и аз да използвам на макс прекрасното септемврийско време... Звер_Мери стискам ти палци- шестото чувство никога не лъже, пожелавам ти да ни зарадваш и ти с  :bfp: Е, стана много дълго и затова изчезвам, но ви пожелавам слънчев, усмихнат и ползотворен ден. Целувам ви

П.С. Едно Русенско пупи и нейните вирусчета ми се губи  :ask: :balk_172:
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 09:51:24 am от ioly »

« Отговор #154 -: Септември 13, 2011, 11:00:32 am »
 :good_post: :thankyousign: :thankyousign:
*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички дв
« Отговор #155 -: Септември 13, 2011, 11:28:23 am »
Добро утро на всички и приятен ден от мен 8)
zver_merry аз имах същите притеснения миналата седмица и даже зададох подобен въпрос по-надолу, защото летях в събота. Докторката ми ми каза въобще да не се притеснявам за самият полет, само ми каза да не си вдигам сама куфарите а да помоля някой мил господин да свърши тази работа  :lol:
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 11:33:03 am от Krisi88 »

« Отговор #156 -: Септември 13, 2011, 11:52:04 am »
Krisi88  Леле страшно съм ти благодарна !!! Естествено ,че милото ще носи куфарите /както винаги  :jump12:/  а за сигурен резултат като гледам ще пиша от слънчева Испания !!! Пак ти казвам хиляди благодарности че успокой сърцето ми ,че вече ми е неудобно да звъня на доки той е доста търпелив на мойте обаждания но аз прекалявам вече хаха
« Отговор #157 -: Септември 13, 2011, 12:05:45 pm »
Успех на всички очакващи да видят  :bfp:
« Отговор #158 -: Септември 13, 2011, 13:04:20 pm »
ауууу  дай Боже всеки му Благодаря за пожеланията  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #159 -: Септември 13, 2011, 13:16:06 pm »
Привет,дами!
Стоека,и противозачатъчните имат това действие.Преди доста години махах кистички с ясмин.Ще ти споделя само,че го пих 1 година и кистите още си стояха.Изчезнаха,когато спрях приема на хапчетата.Но и аз не мога да си обясня защо при опити за забременяване лекуват кисти с противозачатъчни.Но това си е мое мнение,все пак аз не съм лекар.
Желая успех на всички НЕчакащи и ловуващи.Време е за положителни тестове вече!!!
Лек ден,момичета.
[/url]