0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #120 -: Септември 10, 2011, 08:11:17 am »
Фовче, закуската е превъзходна както винаги!

*
« Отговор #121 -: Септември 10, 2011, 08:40:13 am »
Мммммм,аз май излапах всичко и не оставих нищо за другите??? 8O Ама то много вкусно ,бе, Фовери!!! :lol: как ги правите тия закуски направо, не знам!! Времето е прекрасно,почивни дни са,направо си "мирише" на успешен лов! Късмет!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #122 -: Септември 10, 2011, 10:34:42 am »
Добро утро и от мен на всички мацки и на Рачо  :wink: Фовче, закуската явно е била много вкусна, но докато успея да ви видя и ей на наш Рачо бил изял всичко  :P
И на мен така ми намирисва на успешен лов, само дето нашите бременелки май са поспаливи и ни няма вирусите  :lol: Ще си ги търсим като наследство да знаете  :)
Лорче, молим се разбира се и знам, че в някакъв момент молитвите ни ще бъдат чути.! Определено си права, че вече ни е ред и ни се пада. Само посрещаме и изпращаме, искам вече и нас да ни посрещат в бременелските темички, после да ни има в "Честито" и така... ееееххххх, размечтах се отново...
Петееее, ти стига си хойкала из улиците старозагорски  :lol:  ами седни и напиши нещичко на щъркелани и щъркчо - неможем без теб  :bighug:

Е, аз ви пожелавам хубав слънчев ден, а който е на работа като мен - нека е успешен!

Целувки от мееееееен  :pipy_longstocking: :smiley_abxb:
« Последна редакция: Септември 10, 2011, 10:39:46 am от ioly »

« Отговор #123 -: Септември 10, 2011, 12:00:07 pm »
Здравейте момичета как сте днес  :D
минавам да ви видя за малко и отивам пак на работа  :? няма как трябва да се работи

Не съм специалист, но от видените до сега графики, мисля, че твоята е доста обещаваща!  :crossfingers:

Благодаря ти мила  :bighug: , но моята винаги е хубава , а накрая нищо не става  :( освен проблемите с рязкото падане на кръвното на моменти ( незнайно защо ) и гърдите , които много ме болят , но е така всеки месец нямам други признаци . Изобщо не вярвам да е станало само се надявам както всеки път ...

ioly ще стане мила , рано или късно просто едните изобщо не усещат как забременяват , а други като нас направо се измъчват  :( , но пък хората казват , че тези които са чакали детето си много са най - добрите родители  :wink: все е някаква утеха
*
« Отговор #124 -: Септември 10, 2011, 12:47:04 pm »
Здраейте и от мен,

Надявам се ,че всички сте добре и днес е прекрасен ден за ловуване ( тези ,които могат де  :oops: )
На всички - прекрасен уикенд и дано някой ни зарадва с положително тестче  :goodluck:

Аз вече тръпна да отида пак при Доки , че ми е домъчняло за него , пък и се надявам да преминем към нещо по-различно,което най-накрая да доведе до овулация! :drunk:

Айде мацоранки ,  :wink:

« Отговор #125 -: Септември 11, 2011, 09:02:29 am »
Здравейте сладурки и сладурковци,

Поръсвам ви с последни вирусчета, че се надявам тези дни и при мен да се случи чудото. Пращам ви цялата си положителна енергия и дано скоро се сбъдне най-съкровената ви мечта.

Йоли, специално за теб !!!!!!!!!!

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #126 -: Септември 11, 2011, 11:25:48 am »
 :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:   това пожелавам на всички -знам че съм нова във форума ,но не и в бебеправенето . Успех на всички !!!!!!!!!!
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
« Отговор #127 -: Септември 11, 2011, 14:53:48 pm »
Добрър ден и от мен :)

Zver_merry благодаря :) , да се връща и на теб!

Renito знам, че вирусчетата за специално за Йоли, но ако не възразяваш и аз ще се топна в тях  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Хубав ден и успешен ден за всички!
*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички дв
« Отговор #128 -: Септември 11, 2011, 14:55:09 pm »
..
Петееее, ти стига си хойкала из улиците старозагорски  :lol:  ами седни и напиши нещичко на щъркелани и щъркчо - неможем без теб  :bighug:
....

Ще хойкам ами, сега ми се е паднало  :lol: :lol: :lol:
Разхождаме се с мъника докато е топло! :wink:

Момичета и Рачо, всеки ден ви наблюдавам как сте, не съм ви забравила   :wink:
Като пишете до къде сте, и аз веднага, щом прочета ви коригирам в списъка  :wink:
Желая на всички в най-скоро време да се прехвърлите в бременната тема! Успех! :D
Рени, стискам палчета за леко раждане! 
Лек и приятен остатък от деня!  :wink:

« Отговор #129 -: Септември 12, 2011, 07:45:27 am »
Добро утро на всички!
Надявам се,че този път Рачо да не е тоооооолкова гладен  :hungry: и да ви остави да хапнете :eating: всички  :grouphug2: от закусчицата :D
Лека и спорна дъъъъъълга седмица на всички и да  :bed:
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 07:53:30 am от sismondi »
« Отговор #130 -: Септември 12, 2011, 08:46:39 am »
Мммммм, както съм гладна бързам да хапна малко. Много вкусно! Лека седмица на всички и много успешен лов  :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

« Отговор #131 -: Септември 12, 2011, 09:08:04 am »
Добро утро, нареждам се и аз до вас на масата.
Днес измерих БТ в 7ч. - 37.06!! Доволна съм!!! Само да не се разочаровам отново!

Лек ден и приятна седмица на всички!
Краси

« Отговор #132 -: Септември 12, 2011, 09:23:07 am »
Успешна седмица дами !!!!! Много спокойствие и усмивки от мен  :balk_62: :balk_62: :balk_62:
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
« Отговор #133 -: Септември 12, 2011, 11:09:13 am »
Добро утро момичета
sismondi благодаря за закуската
krasunka  успех мила дано да успеете  :crossfingers:
Момичета знам , че не трябва , но ми е много криво  :( пак чакам да ми дойде и всеки месец ми става все по - трудно направо не знам какво да правя , поне да знаех ричината  :(
« Отговор #134 -: Септември 12, 2011, 11:14:57 am »
Спокойно Лора всичко ще бъде наред и не спирай да си го повтаряш . :bfp: това е от мене дано скоро го видиш!!!!!!
« Отговор #135 -: Септември 12, 2011, 11:18:26 am »
Благодаря мила  :bighug: , но става все по - трудно поне да имаше причина и да вземем мерки , сега сме с вързани ръце  :?
« Отговор #136 -: Септември 12, 2011, 11:23:43 am »
Лора всичко е в главите ни !!! Моят гинеколог винаги ми е повтарял не мисли лошо,не чети вестници,не гледай новини защото сте крехки създания и няма по добро лечение от тишината и спокойствието -така че + хапчетата и другите видове лечение най важно е позитивното мислене успех и бъди спокойна сложи една усмивка на лицето си и смело напред в бъдещето
*
« Отговор #137 -: Септември 12, 2011, 12:15:39 pm »
Напълно подкрепям Дзвера!!! :lol: Лоре,колкото и да е досадно,но  спокойствие е разковничето на всичко! Поне аз така мисля! Банално е това-успокойте се и ще стане,но пък то си е в дъното на всичките ни проблеми,особено ако вече сме наясно с тях! Я му теглете една май...а и не го следете ,бе! Починете си малко от тези "наблюдения"! Ние вече го направихме! И наистина се чустваме по -добре! В крайна сметка, времето е прекрасно ,а и е наше!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #138 -: Септември 12, 2011, 12:17:27 pm »
Напълно подкрепям Дзвера!!! :lol: Лоре,колкото и да е досадно,но  спокойствие е разковничето на всичко! Поне аз така мисля! Банално е това-успокойте се и ще стане,но пък то си е в дъното на всичките ни проблеми,особено ако вече сме наясно с тях! Я му теглете една май...а и не го следете ,бе! Починете си малко от тези "наблюдения"! Ние вече го направихме! И наистина се чустваме по -добре! В крайна сметка, времето е прекрасно ,а и е наше!!! :wink:

така е точно това имам впредвид - а относно дзвера трябваше да е звери мери ама нали все бързам :D :D :D
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 12:20:07 pm от zver_merry »
*
« Отговор #139 -: Септември 12, 2011, 12:27:22 pm »
Здравейте и от мен  милинки мои  :D :lol:,

сутринта бях при Доки и започваме 4-та инсеминация - последна !  :drunk: :ywoohoo:
Дано имаме успех ...

Много,много приятен ден ви желая на всички!
Лорче, ще стане,къде ще ходи  :wink:

Целувки на всички и много късмет и стиснати палци!