0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли коментар на графиката ми - kriss_and
« Отговор #680 -: Март 24, 2014, 11:47:05 am »
kriss_and, всичко е наред  :D! Това ЧХГ доказва бременността ти, след около 48ч. трябва да направиш още един, за да видиш дали се удвоява правилно. За прогестерона не си писала референтни с-ти, тази стойност е висока, предполагам над реф., но това е нормално при положение, че приемаш прогестеронов медикамент орално. Добре че зацапването е намаляло, пий си Утрогестана, пази се! Всичко е наред, много се радвам  :D!

Не е ли ниска тази стойност? Мисля да започна да пия Аспирин протекта през ден, а не както до сега -всеки ден. Това също може да е спомага зацапването

*
« Отговор #681 -: Март 24, 2014, 12:07:16 pm »
На ЧХГ-то ли? Не, при всяка жена нивата на ЧХГ нарастват различно, по-важното е да се удвоява правилно. Не е ниска, това е максимум 9-10 ден от оплождането, супер си е стойността!

« Отговор #682 -: Март 24, 2014, 12:15:10 pm »
На ЧХГ-то ли? Не, при всяка жена нивата на ЧХГ нарастват различно, по-важното е да се удвоява правилно. Не е ниска, това е максимум 9-10 ден от оплождането, супер си е стойността!

Ще пусна отново в сряда. Благодаря ти

« Отговор #683 -: Март 26, 2014, 10:39:04 am »

Ще пусна отново в сряда. Благодаря ти

Днес ЧХГ 96.8

*
« Отговор #685 -: Март 26, 2014, 11:47:06 am »
kriss_and, чудесен резултат, сакчето може да се види когато ЧХГ достигне повече от 1000, предполагам след около седмица- десетина дни ще го видят на УЗ.   Успех   :D!

Допълвам малко. Удвояването е за по-малко от 48ч., има и такива случаи, чела съм тук във форума. Всичко е наред! Другият вариант е да са двечки  :D.
« Последна редакция: Март 26, 2014, 12:23:51 pm от marsi »

« Отговор #686 -: Март 26, 2014, 15:53:43 pm »
kriss_and, чудесен резултат, сакчето може да се види когато ЧХГ достигне повече от 1000, предполагам след около седмица- десетина дни ще го видят на УЗ.   Успех   :D!

Допълвам малко. Удвояването е за по-малко от 48ч., има и такива случаи, чела съм тук във форума. Всичко е наред! Другият вариант е да са двечки  :D.

Много благодаря, че ме наглеждаш. Това, че е толкова голямо ЧХГ май не е толкова добре. А за преглед се обадих в кликата още като прокървих и ми казаха да отида във вторник (01.04). Може и да е рано още, но така ми казаха

*
« Отговор #687 -: Април 02, 2014, 15:27:16 pm »
Не ни дръж в напрежение, как мина прегледът вчера?  :crossfingers:

*
« Отговор #688 -: Април 02, 2014, 17:36:57 pm »
и аз това щях да питам  :)

« Отговор #689 -: Април 02, 2014, 20:49:26 pm »
и аз това щях да питам  :)

Не знам какво да кажа. Д-р Райков каза, че още е рано да се види плоден сак и ембрион. Накара ме и да отида да си пусна кръвен тест, който показа по-нисък резултат от този, който правих в петък в Стара Загора. Д-ра каза да го направя утре пак да видим как ще е. Аз не съм обнадеждена много

*
« Отговор #690 -: Април 03, 2014, 11:31:29 am »
Ох, kriss_and, жалко че се получава така. За съжаление, в момента нищо не може да се направи, освен отново ЧХГ и изчакване.  :crossfingers:

*
« Отговор #691 -: Април 03, 2014, 18:57:32 pm »
Kriss_and, виж дали мерните единици в двете лаборатории са еднакви. Миналата година като правих теста в Надежда, мерните единици бяха различни.
Дано да е така и от там да идва разликата в стойностите.

« Отговор #692 -: Април 04, 2014, 09:25:06 am »
Kriss_and, виж дали мерните единици в двете лаборатории са еднакви. Миналата година като правих теста в Надежда, мерните единици бяха различни.
Дано да е така и от там да идва разликата в стойностите.

Не е от мерните единици, мила! ЧХГ падна рязко и от днес прокървих. Няма да е този месец нашият.

« Отговор #693 -: Април 04, 2014, 09:27:28 am »
Крисче, много съжалявам!
Надявам се да откриете причината и да може да й противовъздействате.
Стискам палци за следващия цикъл.
« Отговор #694 -: Април 04, 2014, 11:42:20 am »
Крисче, много съжалявам!
Надявам се да откриете причината и да може да й противовъздействате.
Стискам палци за следващия цикъл.

Дано успеем скоро. Направихме всички изследвания, които назначиха от Надежда. Защото това не е първата ни загуба. Не се откри никаква причина, освен леко завишени НК клетки, но наистина съвсем малко. На 15 съм на преглед и ще видим какво ще каже д-р Шефкетова

*
« Отговор #695 -: Април 04, 2014, 11:56:55 am »
Не се отчайвай! Стинскам палци скоро да се похвалиш с най-прекраната новина!!!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #696 -: Април 04, 2014, 16:23:43 pm »
Съжалявам :( Бъди силна, сигурна съм, че скоро ще сбъднеш мечтата си!  :crossfingers:
:bighug:

*
« Отговор #697 -: Април 04, 2014, 22:58:47 pm »
Съжалявам за неуспеха. Все ще откриете причините и ще дойде и вашият щастлив момент.
Кураж и много късмет.

*
« Отговор #698 -: Април 04, 2014, 23:18:49 pm »
kriss_and, съжалявам миличка  :(, трябва да има причина за тази поредна загуба на бременността. След като изследванията са добри, може би още една диагностична хистероскопия (възможно е да има нещо остатъчно), или проверка на лигавицата чрез биопсия, а генетични правихте ли?

« Отговор #699 -: Април 05, 2014, 16:24:08 pm »
kriss_and, съжалявам миличка  :(, трябва да има причина за тази поредна загуба на бременността. След като изследванията са добри, може би още една диагностична хистероскопия (възможно е да има нещо остатъчно), или проверка на лигавицата чрез биопсия, а генетични правихте ли?

Правихме генетични и всичко е наред. За биопсия и аз съм се чудила защо не са ми правили при все, ч на почти всички правят. Не са ми правили и микробиология.