0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли коментар на графиката ми - kriss_and
« Отговор #660 -: Март 21, 2014, 19:25:13 pm »
Разсмя ме с този емотикон  :lol:
Аз продължавам да ти стискам палци  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #661 -: Март 21, 2014, 19:26:06 pm »

Има ли смисъл изобщо?

« Отговор #662 -: Март 21, 2014, 19:27:00 pm »

Има ли смисъл изобщо?

Разбира се! МНОГО е рано за тест!
« Отговор #663 -: Март 21, 2014, 19:31:24 pm »

Има ли смисъл изобщо?

Разбира се! МНОГО е рано за тест!

Уфффф. Спирам да досаждам вече

*
« Отговор #664 -: Март 21, 2014, 19:32:40 pm »
kriss_and, сега виждам, че си питала за Утрогестана. По преценка на лекаря се изписва при недобре работещо жълто тяло  и по- ниски нива на прогестерона. Целта е да запази бременността и да предотврати евентуален спонтанен аборт.  Графиката ти е много добре, дано това да е успешният ти цикъл  :)yahoo_17

« Отговор #665 -: Март 21, 2014, 19:53:47 pm »
kriss_and, сега виждам, че си питала за Утрогестана. По преценка на лекаря се изписва при недобре работещо жълто тяло  и по- ниски нива на прогестерона. Целта е да запази бременността и да предотврати евентуален спонтанен аборт.  Графиката ти е много добре, дано това да е успешният ти цикъл  :)yahoo_17

Да взема да пия освен. Той няма да навреди. Предвид, че имам два аборта преди това

*
« Отговор #666 -: Март 21, 2014, 21:21:43 pm »
Най- правилно е лекар да го изпише, но щом казваш, че си имала аборти, би било добре да го включиш. Прогестероновите медикаменти са Утрогестан и Дуфастон. В различни моменти съм приемала и от двата. При първата ми бременност- Дуфастон 2х1т.(орално) до към 12г.с.  А сега, в клиниката която пасещавам, след трансфер- Утрогестан 3х2т.(вагинално), доколкото знам и при инсеминации изписват същото. Но съм чувала и за друга схема на прием с по- малка доза Утрогестан за 24 часа.

« Отговор #667 -: Март 22, 2014, 09:35:49 am »
Най- правилно е лекар да го изпише, но щом казваш, че си имала аборти, би било добре да го включиш. Прогестероновите медикаменти са Утрогестан и Дуфастон. В различни моменти съм приемала и от двата. При първата ми бременност- Дуфастон 2х1т.(орално) до към 12г.с.  А сега, в клиниката която пасещавам, след трансфер- Утрогестан 3х2т.(вагинално), доколкото знам и при инсеминации изписват същото. Но съм чувала и за друга схема на прием с по- малка доза Утрогестан за 24 часа.

Даже съм го приемала отначало 2х2 вагинално, а после 3 х 1. Сега ще започна да пия 2 х 1. Няма да ми навреди в никакъв случай. Благодаря много, че ме поглеждате. Иначе съвсем ще полудея

*
« Отговор #668 -: Март 23, 2014, 15:10:55 pm »
Преди малко по тоал. хартия имах зацапване.  Веднага направих тест, който е с бледа чера. Сега накъде
Обикновено при зацапване(кървене) лекарите препоръчват освен вагиналния прием (тъй като една част се отмива), да се добави прием орално. Може да включиш Утрогестан 3х1 орално.
« Последна редакция: Март 23, 2014, 15:12:35 pm от marsi »

« Отговор #669 -: Март 23, 2014, 16:07:36 pm »
Преди малко по тоал. хартия имах зацапване.  Веднага направих тест, който е с бледа чера. Сега накъде
Обикновено при зацапване(кървене) лекарите препоръчват освен вагиналния прием (тъй като една част се отмива), да се добави прием орално. Може да включиш Утрогестан 3х1 орално.

Гинеколожката тук в нашия град и тя така каза. Аз го започнах от вчера още. Но защо пак се появи това зацапване и от какво е

*
« Отговор #670 -: Март 23, 2014, 16:31:50 pm »
Дано да е имплантационно   :) :crossfingers:

« Отговор #671 -: Март 23, 2014, 16:33:12 pm »
Дано да е имплантационно   :) :crossfingers:

По принцип имлатационното различава ли се от другото? А защо темп. е висока

« Отговор #672 -: Март 23, 2014, 16:36:44 pm »
Няма как да е имплантационно зацапването,щом вече имаш положителен тест .Пий си прогестерона и си почивай. Тихичко честито!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #673 -: Март 23, 2014, 16:41:02 pm »
Температурата трябва да си остане висока и точно в това е разликата. Обикновено преди цикъл температурата започва да пада, при теб БТ е добре и вярвам, че всичко ще е наред  :)

« Отговор #674 -: Март 23, 2014, 16:45:05 pm »
Температурата трябва да си остане висока и точно в това е разликата. Обикновено преди цикъл температурата започва да пада, при теб БТ е добре и вярвам, че всичко ще е наред  :)

Много ме е страх, много. Сега я мерих пак 37,5. Полудявам при мисълта, че това, което ми се случи два пъти, може отново да стане

« Отговор #675 -: Март 23, 2014, 16:45:28 pm »
Kriss_and  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стискам палци всичко да е наред и да запазиш втората чертичка цели 9 месеца!
« Отговор #676 -: Март 23, 2014, 16:48:14 pm »
Kriss_and  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стискам палци всичко да е наред и да запазиш втората чертичка цели 9 месеца!

Дано. Пожелавам го на всички борбени мами тук

« Отговор #677 -: Март 24, 2014, 08:31:56 am »
Тази сутрин зацапването е по-малко и е по-скоро ръждиво-кафяво на цвят. Сега отивам да пусна и кръвен тест за да съм по-спокойна

« Отговор #678 -: Март 24, 2014, 11:16:05 am »
Тази сутрин зацапването е по-малко и е по-скоро ръждиво-кафяво на цвят. Сега отивам да пусна и кръвен тест за да съм по-спокойна

Чхг 26.94. Прогестерон >190.8

*
« Отговор #679 -: Март 24, 2014, 11:42:25 am »
kriss_and, всичко е наред  :D! Това ЧХГ доказва бременността ти, след около 48ч. трябва да направиш още един, за да видиш дали се удвоява правилно. За прогестерона не си писала референтни с-ти, тази стойност е висока, предполагам над реф., но това е нормално при положение, че приемаш прогестеронов медикамент орално. Добре че зацапването е намаляло, пий си Утрогестана, пази се! Всичко е наред, много се радвам  :D!