0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли коментар на графиката ми - kriss_and
« Отговор #600 -: Май 04, 2012, 09:28:45 am »
Миличка графиката става все по-прекрасна и дано след някой друг ден да се появи в нея и едно прекрасно  :bfp: тестче и след 9 месеца едно сладко пухкаво  :babyflips: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #601 -: Май 04, 2012, 20:12:03 pm »
Много благодаря на всички, които ме проверявате и подкрепяте. Дано Господ е с мен, а и с всички вас. 

« Отговор #602 -: Май 04, 2012, 20:24:22 pm »
Тук нещо ми намирисва............. :D :bfp:
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #603 -: Май 04, 2012, 21:34:37 pm »
 :goodluck: :bfp1: Успех и щастливи новини тия дни ,,,:)

*
« Отговор #604 -: Май 05, 2012, 11:42:48 am »
 :goodluck: :goodluck: :bfp: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #606 -: Май 13, 2012, 19:13:06 pm »
Появи се розово зацапване. В паника съм :( Може ли да е в резултат на това, че снощи и днес не съм си пила Утрогестана или отново следва най-лошото?

« Отговор #607 -: Май 13, 2012, 19:20:46 pm »
А не трябва ли да ти идва?Какъв е този дълъг цикъл?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #608 -: Май 13, 2012, 20:19:18 pm »
А не трябва ли да ти идва?Какъв е този дълъг цикъл?

Надявах се този месец да ми идва вече. Температурата и симптомите ми са доста красноречиви. Правих и един тест, чиято втора черта беше малко по-бледа и за това не съм я отбелязала

« Отговор #609 -: Май 13, 2012, 20:29:04 pm »
А май няма да дойде вещицата тук и ще има  :bfp:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #610 -: Май 13, 2012, 21:18:27 pm »
Правих и един тест, чиято втора черта беше малко по-бледа и за това не съм я отбелязала

Чакаш да се уеднакви с контролната ли?  :wink:

пп.
1.Пий си утрогестан-а.
2.Пусни си кръвен тест, който е добре да се повтори след 48 часа, за да се провери нараства ли ЧХГ и развива ли се бременността нормално.

« Последна редакция: Май 13, 2012, 21:29:13 pm от Rejna »
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #611 -: Май 13, 2012, 21:30:20 pm »
Правих и един тест, чиято втора черта беше малко по-бледа и за това не съм я отбелязала

Чакаш да се уеднакви с контролната ли?  :wink:

пп.
1.Пий си утрогестан-а.
2.Пусни си кръвен тест, който е добре да се повтори след 48 часа, за да се провери нараства ли ЧХГ и развива ли се бременността нормално.

Утре отивам на преглед. Дано всичко е наред и Бог да е с мен

*
« Отговор #612 -: Май 13, 2012, 21:33:47 pm »
Дано!

yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #613 -: Май 14, 2012, 08:47:12 am »
Криси, тази графика си е направо беременна графика, мила. И, това че имаш 2-ра бледа челта си е направо положителен тест! Успех и дано всичко е наред!
« Отговор #614 -: Май 14, 2012, 08:53:40 am »
Ех колко хубаво започваме и тази седмица :lol:[/quote]
Криси, тази графика си е направо беременна графика, мила. И, това че имаш 2-ра бледа челта си е направо положителен тест! Успех и дано всичко е наред!
[/quote]
И аз така мисля.Този път всичко ще е наред,мила!

« Отговор #615 -: Май 14, 2012, 09:38:16 am »
Еееееееееееее,момичета всички мен ли чакахте да имам положителен тест и след това вие.Еми да бяхте казали щях да се постарая да беше станало по-бързо,а не да чакам цяла година.Ех колко ми харесват такива новини....... :D Тихичко честито и от мен
« Отговор #616 -: Май 14, 2012, 17:47:58 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата. Днес ходих на преглед. Всичко е наред. Но не смея още да се зарадвам истински. От утре съм в болнични 10 дни, за да си лежа и почивам. После ще видим

« Отговор #617 -: Май 14, 2012, 17:51:04 pm »
 :cheerleader: Само така,почивка и позитивни мисли и всичко ще е наред . :balk_602: :balk_602:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #618 -: Май 15, 2012, 10:28:18 am »
Ей ,Криска всичко ще е наред миличка :balk_103:.Ще видиш. Само спокойно и да слушкаш доки.Почини си добре и си вземай лекарствата. И само положителни мисли,нали :balk_77:? Хайде стига съм ти изнасяла конско.Много те гушкам и ти пожелавам всичко най-добро :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Няма да те изпускам от поглед. :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck:
« Отговор #619 -: Май 15, 2012, 18:00:33 pm »
Днес първи ден съм вкъщи и вече съм в депресия. Не съм свикнала да си стоя у дома и нищо да не правя. Но каузата си заслужава. Благодаря ви, че ме мислите