Не казвам, че всичко ще са само мили думи и целувки, че трябва да го закриляш нон-стоп. Обаче когато някой дойде и започне без причина да удря, как да стоя отстрани и да гледам? Особено, ако детето е по-малко и не може само да се защити. На 3-4 години вече доста добре се оправят. На 1-2 години не мисля, че трябва да оставям да го ступват ей така за спорта. Едно е да оставяш сами да се оправят за някоя играчка. Едното бутне другото, вземе му играчката, то тича, взима си я обратно и си я защитава. Това са различни ситуации от "идвам, ще го ступам, ей така, щото ми е скучно".
к(Р)оки май не ме разбра. Имах предвид, че всички тук споделяме какво се случва с децата ни, не обръщаме гръб на детските площадки и да не знаем какво правят децата ни. За мен майките тук възпитават децата си, не ги отглеждат до степен - имаш храна, вода, наспан си, оправяй се, моята работа свърши. Това имах предвид, не че нашите са най-най-най. И ако се сдърпат няма да вярвам, че е защото са зле възпитавани или с нехайни родители. Защото не са.