Хубава и слънчева седмица и от мен! Дано няма болни дечица! На плажуващите, отпускарите, почиващите - хубаво и спокойно време! Много усмивки и щастливи детски личица! На работещите - спокойна и ползотворна работа! На учениците - бърза адаптация и по-малко драми и за тях и за родителите.
Ох...Стефи, смях се искрено! Нашето сърдене се ограничава до закриване на лицето с ръце, "Ти лоша" или "Мама кая" Познайте кой се "кая" най-много в семейството...Но пък и: "Най-обичам мама повече-..." като "повече" от кого не се уточнява
Вие обаче съвсем ме отчаяхте - тъкмо си мислех няма ли да свършват вече "кошмарните" две, но като гледам при 4-5 годишните положението май е още по-страшно
Ние си взехме детенце най-после в София. В момента се гледат тук с дядо. Голяма помощ ми е. Е, случва се и да я нахрани със шпек салам, след което да се обрине жестоко, но какво да се прави...една доза "зиртек" оправя положението
Това е - една седмица ще се изгледат все някак и от 7-ми тръгваме на ясла. Тъкмо бях свикнала да не боледува и като си мисля, че пак ще се почне ми става лошо
Иначе чистият въздух на село й се е отразил прекрасно - заформила е бузки, научила е много нови думички, не й млъква устата. Много ми беше интересно как ще реагира като ни види след 3-седмично отсъствие с баща си. Ами как - като се събуди и ни видя дойде и се гушна при нас, гледа ни и ни се хили половин час, това й беше радостта. После се оплака, че си е ударила колянцето и "Мине на кучето..." Пораства си детето. Явно е започнал да отминава и периода на "Не пипай...моето..." и т.н...прояви някаква странна за нея любвеобвилност спрямо братовчедка си, искаше да си играят, вчера дори си даде колата на едно детенце на площадката, абе имаме напредък, дано яслата не ни повлияе негативно отново...Ми това от мен!
Ели, честито ти проходило детенце! Да ти е жива и здрава и върви все напред и нагоре!