Здравей Денис!Ще ти бъда много благодарна ако коментираш и моята графика и ми дадеш някакво мнение кога може да е била овулацията ми според теб този месец, защото аз се съмнявам, че може и да съм нямала този месец?!На 16.02 (11ден от МЦ) бях на преглед и лекарката видя че имам доминантен фоликул в ЛЯ-14.9/13.2мм и в ДЯ-10.8мм, а лигавицата мисля че беше 6.5мм.Минялия месец си правих тестове за О и на 12 ден имах две еднакви чертички, а на 13 ден тестовата беше по-наситена от контролната и си имах болки в яйчниците и ЦС, по която се ориентирам че имаше овулация, но този месец нещо не ми отбелязваха +.Писала съм в графиката + на 15 ден, защото тогава чертичките бяха почти еднакви, може би имаше дори незабележима разлика, но със сигурност тестовата линия беше най-наситена от предишните тестове.На 15 и 16 ден имах леки придърпвания или пробождания в областта на яйчниците и много обилна ЦС (малко като лепкава, но не гъста) и си мисля, че може би тогава е била О?!А може ли да съм нямала О този месец?!А най странното е че нямам никакви ПМС, а по принцип по това време вече имам чувствителност на гърдите поне?!Но ако МЦ ми закъснее заради по-късната О може би и ПМС ще започнат по-късно, но ако до 29.02 нямам никакви симптоми нито ПМС нито някакви други вече ще си е притеснително мисля?!