0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: valentina todorova в Февруари 06, 2012, 09:08:18 amИвелина,трябва да ходиш и на фоликулометрия докато си на стимулация.Не искам да те плаша но големи бели прави тоя Клостилбегит.На мен ми ставаха по 5 см.кисти за два дни.Направилиа си всички изследвания защо тогава не те гледат на УЗ?Здравей, valentina todorova На много места във форумите прочетох, че трябва да се прави фоликулометрия по време на стимулацията, но защо не ми правят не знам Лекарката ми ми каза да пия хапчетата 2 месеца и ако не забременея, чак тогава да отида на УЗ и да обсъдим увеличаване на дозата (това ми звучи малко несериозно). Следя си БТ, но не съм сигурна дали съм имала овулация Сериозно се замислям да поискам и второ мнение от лекар.P.S. Оправих си графиката...вече е видима
Ивелина,трябва да ходиш и на фоликулометрия докато си на стимулация.Не искам да те плаша но големи бели прави тоя Клостилбегит.На мен ми ставаха по 5 см.кисти за два дни.Направилиа си всички изследвания защо тогава не те гледат на УЗ?
Денисче как ти се вижда графиката ми!? Благодаря ти предварително!
Ииам само един фоликул,днес бях на УЗ в клиника Щерев,резултата е ДЯ-спукан фоликул,МЛ-10.4мм. и имаше течност зад матката,сега аи остава само да чакам май.Но тази ниска БТ малко ме притесни,явно преди е била по-висока от Дуфастона.Благодаря ти Денис.
В началото на месеца на7 ден от МЦ имах два които като с магическа пръчка на 10 ден от МЦ вече ги нямаше.Имаше един нов на 10 ден 8мм.Още на 7 ден единия беше 20,8мм.Отидох на 16 ден и този който беше 8мм.беше станал 18мм.и два дни след това имах овулация.
Здравейте, можете ли да ми кажете според БТ в графиката дали този месец е имало овулация или температурата е твърде ниска.
Цитат на: valentina todorova в Февруари 07, 2012, 13:44:05 pmВ началото на месеца на7 ден от МЦ имах два които като с магическа пръчка на 10 ден от МЦ вече ги нямаше.Имаше един нов на 10 ден 8мм.Още на 7 ден единия беше 20,8мм.Отидох на 16 ден и този който беше 8мм.беше станал 18мм.и два дни след това имах овулация.Това имах предвид, че не си имала само 1 фоликул от начало на МЦ до О.Не става въпрос за примордиалните фоликулиТова, че има малки фоликули до към 8-12 ден на МЦ е нормално - в зависимост от размера им - се наричат Примордиални фоликули - подпомагат нарастването на Граафововия фоликул - но, под действието на ФСХ , претърпяват развитие в посока Преантрални фоликули
Цитат на: sloverche в Февруари 08, 2012, 09:07:36 amЗдравейте, можете ли да ми кажете според БТ в графиката дали този месец е имало овулация или температурата е твърде ниска.На 17 ден от МЦ - теста за О. пак ли е бил (+)? Може да показва ПКЯАко е имало О. може да е била на 16 ден от МЦС какъв тер-р мериш и колко време го държиш?Дигитален 2-3-4 мин след сигналаЖивачен 10 мин.
Денис,би ли погледнала?Според теб кога е била О?Почнах да съжалявам,че този месец не взех тестове за О.
Цитат на: malenagalena в Февруари 10, 2012, 18:06:35 pmДенис,би ли погледнала?Според теб кога е била О?Почнах да съжалявам,че този месец не взех тестове за О.Може да е имало О. на 12/13 ден от МЦКой ти назначи толкова рано Утрогестан?
Здравйте, бихте ли ми погледнали графиката? Тази сутрин получих зацапване,досега никога не ми се е случвало, имам още 6 дена до новия цикъл.Благодаря предварително.
Да, цикъла ми е абсолютно редовен 27 дни. И аз си мислех според графиката, че не е имало овулация, затова това прокървяване днес много ме озадачи. Никога не ми се е случвало досега. Купила съм си тестове за О и от другия месец ги започвам.
Денис,как мислиш,може ли да се каже вече дали е имало О?ЦС вчера и онзи ден беше прозрачна и разтеглива,днес вече я няма.Съжалявам,че не взех тестове... :BangHead:Мерси предварително