0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Благодаря,denis, първите два месеца правих тестове за О,първия ми отчете,но втория бях болна и нищо не показа....Решихме за всеки случай да си направим изследвания,които са тази седмица,за собствено успокоение.Мисля,че всичко ще е наред и все пак...
Денис днес правих тест,отрицателен е.Овулацията ми беше на 03.01 или 04.01.На 04.01 бях на преглед и фоликула се беше спукал,може ли още да не отчита теста или просто нищо не се е получило?
Здравейте момичета може ли да помоля някой да ми помогне с графиката.Ако съм разбрала правилно от това ,което четох за температурата овулацията трябва да е била на 8.01(15 ден от нач. на цикъла),когато е била най-ниска температурата или греша.Благодаря ви предварително
Здравейте на всички!Аз съм нова тук и ще се радвам да си обменяме информация.Правим обити за бебче ама все нестава,пия клостил и така все се надявам.Ако мойе някой да коментира графиката ми ще съм благодарна.Успех на всички!И май незнам как да си покажа графиката. :?http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
А сега и проблема. от 08.2010г., правим опити за бебе, досега безуспещно. решихме 4е е време за консултации. Аз имам О. редовна, и на 14-15 ден от нея менструално течение. измерването на О. правя с тестове. Фоликулите са ок. Със спремограмата имаме покаьатели, които не са много добри, лекуващият лекар счита, че не са и толкова лоши, подвижни 49%/ от които 25,5 - бързоподвижни/, 51 % неподвижниВс. останало е ок, морфологията също. Считате, че ми е неоходимо, да направя изследване на проходимост на тръбите, или възможно ли е при Нормална О., дане се стига до оплождане поради например нещо друго. Мн. Ви благодаря предварително за съветите!
Здравейте отново! Отдавна не съм писала, но сега реших да го направя. Този месец правих стимулация с костилбегит от 5 до 9 ден и след това изчаках малко с дуфастона (2х1) и го взех на 16 или 17 ден. На другата сутрин БТ се вдигна на 37! Никога не ми се беше качвала температурата! Бях много щастлива 2 седмици, защото имах много от мечтаните симптоми - придърпване и болки в яйчниците, болезнени зърна и гърди, а последните 2 дни и гадене. НОООО, тази сутрин БТ спадна на 36,1 . Толкова бях убедена, сигурна, че се е получило, но сега май днес трябва да ми дойде. Направих си и тест - Та въпросът ми е може ли някой да ми погледне графиката и да ми каже дали съм имала О, защото аз мисля, че имах. Хич не искам да го пия този клостилбегит!
Цитат на: gabriela-gr в Януари 17, 2012, 16:16:42 pmЗдравейте на всички!Аз съм нова тук и ще се радвам да си обменяме информация.Правим обити за бебче ама все нестава,пия клостил и така все се надявам.Ако мойе някой да коментира графиката ми ще съм благодарна.Успех на всички!И май незнам как да си покажа графиката. :?http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1Графиката /линка/ не се отваряДай името, с което си регистрирана в ОвуКалендара / без паролата/
Много ти благодаря мила!А сега може ли да коментирате и моиата графика, опитваме от година и все нестава.Имам чувството че няма и да стане, много ми е тъжно
Денис,пак имам отрицателен тест.Овулацията ми беше на 04.01 както ти казах,по принцип трябва да ми дойде на 23.01,но предвид датата на ову.този месец трябва да ми дойде на 18.01(04.01 +14 дни лут.фаза),вчера имах кафяво зацапване много малко.Въпросът ми е дали сега като ми дойде по-рано и следващата овулация 6те ми е по-рано и датата на МЦ ще се измести?Дано си ме разбрала правилно.Питам за да знам откога пак да ходя на фоликулометрия и да започна с тестовете за овулация.И още един въпрос-може ли втори месец поред да пия Герикапс или трябва да почивам?Благодаря ти предварително!
Здравейте сладурки, много е успокоително като влизам всеки ден и Ви чета. Намирам много неща които ме интересуват и се успокоявам. Искам да Ви питам с оглед на графиката ми и с оглед на това че цикъла ми е 31-2 дни нормално ли е все още да няма овулация. По груби сметки трябва да днес утре. Теста колко по-рано отчита? Вече 5 дни правя по едно и също време като последните два часа ограничавам течностите и посещенията във ВЦ и все е отрицателен. Температурата ми е що годе равномерна, не е започнало покачване, което ме кара да мисля, че все още не е имало Овулация. Мисля да продължавам с тестовете, пък да видим. Моля Ви кажете вашето мнение. Иначе днес усещам леко напрежение в областта на кръстта и яйчниците ЦС може би съвсем малко, но... та може би утре да е О., но защо пък теста да е "-". Помагайте. А и днес имам рожден ден... можеше поне днес да е "+"