0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Денис би ли погледнала как върви графиката ми?Според теб кога да правя пак тест,правих вчера, според мен имаше мноооооооооооого бледа едва забележима втора черта,Прегнила ми го сложиха на 07,12,2011 трябва да ми дойде на 23,12,може ли вчера на теста да се е показала тази черта от Прегнила?
Здравей, Денис!Мисля че спазвам правилата, меря БТ сутрин между 6.30 и 7.10. На ме ни се струва доста не нормална моята графика в сравнение с другите, които съм гледала. Използвам дигитален термометър и не го махам веднага след сигнала. На какво според теб се дължи високата температура в първите дни на цикъла?
Денис, Сега се връщам от преглед и съм под паника! Нямам кисти, нито задържани фоликули, имала съм О този месец, но лекарката ми вижда нещо в дясно, което според нея е или част от киста или ЕНДОМЕТРИОЗА! Не е категорична и ме препраща към специалист. Въпросът ми е, възможно ли е да съм направила киста преди около 2-3 цикъла, която да е почнала да се разорбира и това, което тя вижда в момента да е остатъка??!! Знам, че не си врачка и че може би това никой не може да каже, но евентуално, ако имаш представа! Или да попитам в темата ендометриоза?
Само да попитам Смених термометъра с живачен този Мц , пак я меря към 7 и 30 , днес е мерена малко преди 8 към 8 без 10 но рядко имам стойностипод 36 и 7 , но 36 и 5 незнам дали е реална В 6 ио 30 ставах до 00 , както и да е! Рано е...
Здравейте на всички бъдещи мамчета.За първи месец меря БТ и се чудя дали О е била на 12-ти ден...
Денис, нали прогестеронът се отдяля от овулиралия фоликул, и този хормон повишава температурата? Е, как мислиш, защо се вдигна температурата, след като нямаше овулация?
Благодаря ти мила,а БТ с колко се повишава по време на прием на Дуфастон,реална ли ми е БТ,според теб?
Цитат на: sianeva в Декември 22, 2011, 11:58:14 amЗдравейте на всички бъдещи мамчета.За първи месец меря БТ и се чудя дали О е била на 12-ти ден... По скоро на 11 ден от МЦ. Колко дни ти е МЦ?Добре е да правиш и тестове за О.Пиши бележките на кирилицаПП. Когато някоя стойност не се връзва с конфигурацията на графиката трябва да погледна бележките
Скъпа Денис,Весела Коледа и Щастлива нова година! Бъди здрава, обичана и да ти върви по мед и масло винаги!