0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
аз имам нужда от малко помощ-нещо се омотах....Този месец съм без фуликометрия.Меря БТ и правя тестове и все пак не знам кога е О(дали е минала или предстои)аз си мисля,че е днес или утре Дължината на МЦ е 30-31 дена...невероятно редовен и безболезнен
Dnesi 1во включване за този МЦ- 17ти ден, БТ си седи в права линия май от самото начало Тази 36 и 4 не е много вярно мож е би -мерена към 6 и 30 сутринта след ходене до 00 , може и да не съм я видяла хубаво Днес сутринта я мерих 2 пъта с двата тремометър- живачен и дигитален , все иси беше 36 и 8, вероятно или късна О. или други изненади , ще продължа с меренето да видим какво ще стане до края на седмицата!
На мен този месец графиката ми май изобщо не върви добре Някой може ли да хвърли едно око ?
Здравейте,нова съм в форума днес си направих и аз графика и ще видим какво ще стане.От 4 години се опитваме за бебе никога не съм си мислила,че ще е толкова трудно
Денис може ли коментар на графиката ми?Дали днес не е О?Благодаря!
Цитат на: морско момиче в Октомври 25, 2011, 09:55:56 amаз имам нужда от малко помощ-нещо се омотах....Този месец съм без фуликометрия.Меря БТ и правя тестове и все пак не знам кога е О(дали е минала или предстои)аз си мисля,че е днес или утре Дължината на МЦ е 30-31 дена...невероятно редовен и безболезненМоже да е имало О. на 15 дн от МЦ. Бт е още ниска, но има време да се повиши - добре ще е да е около 37.0 / само за теб, само за този МЦ/
Здравейте, и моята графика е една... Освен че няма О и този месец, за други проблеми дали може да подсказва? Аз съм с двустранна поликистоза и най-вероятно това е причината да няма О, но тази луда Т ме притеснява. Моля за коментар Благодаря!
Повиши се вече на 37 и вярвам,че ще ходи на горе
Цитат на: Aselina в Октомври 28, 2011, 08:29:54 amЗдравейте, и моята графика е една... Освен че няма О и този месец, за други проблеми дали може да подсказва? Аз съм с двустранна поликистоза и най-вероятно това е причината да няма О, но тази луда Т ме притеснява. Моля за коментар Благодаря!Графиката ти е добре - не показвада е имало още О. - според мен тя предстоиДобре е да правиш и тестове а О.
Благодаря ти, Денис, само че, възможно ли е О да е толкова късно?
Здравейте!Денис,може ли коментар и на моята графика-притеснява ме високата бт през целия период.