0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката - 8 тема!
« Отговор #320 -: Октомври 19, 2011, 08:45:34 am »
Денис,може ли да погледнеш и моята графика....
До тук е добре - О. предстои.
Продължавай да измерваш БТ и прави тестове за О.
Дано да се получи този път :)
благодаря....а дано е този месец....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #321 -: Октомври 19, 2011, 14:03:22 pm »
Здравейте,
Искам да споделя само инфо за БТ.Меря я редовно,всеки ден по едно и също време анално,но днес реших да си направя експеримент.Пак измерих температурата в обичайното време и беше 36.65,реших веднага след това пак да я измеря,като отбелязвам не сам помръднала и за секунда.Просто чух сигнала на термометъра,видях дисплея и отново мерих.След поредния сигнал видях температура 36.85 гр и много се озадачих.Възможна ли е такава разлика в температурите за период от около 2 мин,при положение,че не съм мърдала въобще,нито съм ставала.Тялото ми беше в покой.Благодаря ви за отговора предварително:)
« Отговор #322 -: Октомври 19, 2011, 14:08:01 pm »
Здравейте,
Искам да споделя само инфо за БТ.Меря я редовно,всеки ден по едно и също време анално,но днес реших да си направя експеримент.Пак измерих температурата в обичайното време и беше 36.65,реших веднага след това пак да я измеря,като отбелязвам не сам помръднала и за секунда.Просто чух сигнала на термометъра,видях дисплея и отново мерих.След поредния сигнал видях температура 36.85 гр и много се озадачих.Възможна ли е такава разлика в температурите за период от около 2 мин,при положение,че не съм мърдала въобще,нито съм ставала.Тялото ми беше в покой.Благодаря ви за отговора предварително:)
ако мериш а дигитален термомерър е абсолютно ВЪЗМОЖНО.....описано е в инструкциите на  :bbt:,е трябва да има интервал 5 мин. между меренията.Съгласна съм,че е по-удобно,но не е по-точно
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #323 -: Октомври 20, 2011, 16:10:08 pm »
Здравейте, момичета. Някой може ли да погледне графиката ми и да изкаже мнение дали всичко му се струва нормално. Мооооля!  :oops:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #324 -: Октомври 20, 2011, 16:29:51 pm »
Графиката трябва да започва от първия ден на цикъла(дори да няма измерена температура). В момента изглежда, че си правила тестове за бременност от 7-и ден на цикъла, което едва ли е така. Не е нормално положителните тестове за овулация да са повече от 2. Ако си с поликистоза те са невалидни.
« Отговор #325 -: Октомври 20, 2011, 16:38:02 pm »
Всъщност старата ми графика не е много ОК, защото не започнах от 1 - ви ден на МЦ. Като мръднеш на дясно се вижда тазмесечната ми графика. Тук извършвам всичко строго по план.  :oops:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #326 -: Октомври 20, 2011, 16:48:15 pm »
А, да видях. Засега изглежда супер. Продължавай да мериш :wink:. Овулацията явно предстои, така че не е зле да наблегнете на  :heartbeat: . Успех!
« Отговор #327 -: Октомври 21, 2011, 18:48:03 pm »
Denis, би ли погледнала, притесняава ме ниската температура, досега трябваше да се вдигне...
« Отговор #328 -: Октомври 22, 2011, 11:44:58 am »
Фелисита,и аз имах сходен проблем този месец.Писах на Денис и тя ме попита дали не ми е студено през нощта.Аз наистина тогава спах още с лятната нощница.Когато си облякох зимната,на следващата вечер,и БТ се покачи.Незнам дали ти помогнах с отговора си,но може и при теб да е така.Е,надявам се БТ да се покачи и да не спада.
Успех.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #329 -: Октомври 23, 2011, 08:15:23 am »
Здравейте,

Най-ниска е БТ веднага след събуждане - след това започва бавно да се повишава.
Ако мериш с дигитален терм-р трябва да го държиш 2-3-4 мин след сигнала и тогава отчиташ колко е Т.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #330 -: Октомври 23, 2011, 08:18:10 am »
Denis, би ли погледнала, притесняава ме ниската температура, досега трябваше да се вдигне...
Провери си терм-ра.
Достатъчно време ли го държиш?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #331 -: Октомври 23, 2011, 10:35:04 am »
Здравей Денис,
сега като ми е по-дълга и подробна графиката, дали ще е удобно да споделиш според теб кога е била О.
« Отговор #332 -: Октомври 23, 2011, 11:07:08 am »
Здравей Денис,би ли ми погледнала графиката?Т много варира,възможно ли е от това че ставам сутрин 5 и много пъти през ноща се будя?На 18,19,20 бях болна-настнка и все още съм.Т меря в 5-5.15ч.Благодаря  :balk_81: :bighug:
П.п от днес започвам и тестчета за О.
« Отговор #333 -: Октомври 23, 2011, 14:27:43 pm »
Denis, държа го 10 мин., термометъра не съм го сменяла, живачен от старите е, имам му доверие.Най-странното е,че преди овулация температурата ми беше твърдо36,6 в продължение на дни, сега след положителните тестове се задържа 36,8...твърде малка разлика, нали?Какво ли може да означава това?!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #334 -: Октомври 23, 2011, 15:48:01 pm »
Здравей Денис,
сега като ми е по-дълга и подробна графиката, дали ще е удобно да споделиш според теб кога е била О.
Според мен О. е била на 17 ден от МЦ
Графиката ти е супер, но тя вече не е толкова важна :) - по нея ниюо няма да разбереш и може да те притесни излишно ако забележиш спад в БТ - който по-често се дължи и на нивата на естрогените /които също се повишават, но те понижават БТ/
По принцип има един екстремен скок на естрогените по време на ранните етапи на бременността

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #335 -: Октомври 23, 2011, 15:57:20 pm »
Здравей Денис,би ли ми погледнала графиката?Т много варира,възможно ли е от това че ставам сутрин 5 и много пъти през ноща се будя?На 18,19,20 бях болна-настнка и все още съм.Т меря в 5-5.15ч.Благодаря  :balk_81: :bighug:
П.п от днес започвам и тестчета за О.
Графиката ти е добре до тук. О. предстои

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #336 -: Октомври 23, 2011, 16:22:06 pm »
Denis, държа го 10 мин., термометъра не съм го сменяла, живачен от старите е, имам му доверие.Най-странното е,че преди овулация температурата ми беше твърдо36,6 в продължение на дни, сега след положителните тестове се задържа 36,8...твърде малка разлика, нали?Какво ли може да означава това?!
Според мен  проблема може да е в терм-ра. Ако може го сравни с друг /нов терм-р/
Другия вариант е по-бавно да се развива ЖТ и да секретира по-малко Прогестерон.
БТ трябва да се повиши още - за да е сигурно, че всичко  е наред с О. и ЖТ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #337 -: Октомври 25, 2011, 09:55:56 am »
аз имам нужда от малко помощ-нещо се омотах....Този месец съм без фуликометрия.
Меря БТ и правя тестове и все пак не знам кога е О(дали е минала или предстои)аз си мисля,че  е днес или утре
Дължината на МЦ е 30-31 дена...невероятно редовен и безболезнен
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 11:40:14 am от морско момиче »
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #338 -: Октомври 25, 2011, 10:37:59 am »
А колко ти е дълъг МЦ?Има доста спадове около14 ден - та това ме навежда на мисълта,че е към 16 - 17 ден.Дано се получи.Нека все пак и по-компетентни от мен да кажат мненията си.
« Отговор #339 -: Октомври 25, 2011, 13:35:15 pm »
Denis, беше права за термометъра...смених го и разликата е налице (37.2), само дето графиката ми не струва този месец.Благодаря ти! :bighug: