0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: denis в Октомври 16, 2011, 09:00:45 am mariab81 Ако е имало О. може да е била 14-15 ден от МЦДобре е да правиш и тестове за О. - с тях ще знаеш кога да очакваш О. /тя настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ или след (+) тест за О./Искам да пгледна Графиката след 3-4 дни отново /напомни ми /Да,но лошото е,че май и тестовете не са много надеждни,има много често разминаване между тестовете и БТ.Според теб каква е успеваемостта на тестовете и ако има разминаване в БТ и тестовете,кое е по-добре да се вземе предвид като вярна стойност?
mariab81 Ако е имало О. може да е била 14-15 ден от МЦДобре е да правиш и тестове за О. - с тях ще знаеш кога да очакваш О. /тя настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ или след (+) тест за О./Искам да пгледна Графиката след 3-4 дни отново /напомни ми /
Включвам се и аз! Не за коментар защото е още бая рано, а да попитам- ами аз меря БТ в 7 30, най-късно в 8 , но вчера заспах след 2 и 30 през нощта и сутринта съм мерила БТ на време и после заспах отново, нанесла съм я но не знам дали ще е реална, нали трябваха наймалко 8 часа сън
Здравейте! Това е първата ми графика и мисля, че се справям с попълването й, но ме притесняват стойностите на температурата - струват ми се доста ниски. Меря я с ел.термометър - орално. Дали това е нормално или нещо не правя както трябва?
Денис, искам да те питам нещо макар и извън темата. Съмнения за ендометриоза, могат ли да се видят с вагинален ехограф? Че от както ми писа за онези болести, само глупости ми се въртят в главата.
Денис!Много ще ти бъда благодарна ако погледнеш и коментираш и моята графика,когото имаш възможност мила. Предварително ти благодаря!!!
Така правя, защото иначе няма как. Но вчера изобщо не можех да издържа- дори 30 мин. Може би въпреки всичко наистина трябваше да направя един тест... Денис, още веднъж ти благодаря за вниманието! Изчезвам да не спамя повече
добър ве4ер ,може ли един поглед и на моита графика?
Денис, може ли един поглед и на моята графика . Благодаря предварително
Денис,може ли да погледнеш и моята графика....