0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Може ли един коментар за 1 път този Мц 2 път цикъл без каквато и да било терапия , след 3 месеца контрацептиви Ясмин и съмнения за изгубена бременност в края на 4 г.с сле положителен кръвен тест, но както и да е. Предстои ми УЗи-незнайно кога, засега нямам зацапвания , болки и тн.Никакви симптоми на предстояща О , БТ е меря с дигитален термометър към 7 и 30 сутрин най късно 8. Какво се случва при мен , и без гадаене!
Денис моля те хвърли един поглед и на моята графика.Благодаря.Знам че няма нищо,но един коментар.....ще е добре.
Цитат на: milena8 в Септември 24, 2011, 21:53:26 pmДенис моля те хвърли един поглед и на моята графика.Благодаря.Знам че няма нищо,но един коментар.....ще е добре.О. предстои, продължавай с тестовете.Сигурно ли е, че тестовете, които си отчела, са положителни?Защо приемаш желязо - лекар ли ти го назначи?
milena8 Ако е имало (+) тестове, но графиката не показва О. - причината може да е ПК.За анемията - червено месо, червено вино, печени червени чушки /по минимум 10бр. всеки ден/, чисто какао, черен шоколад.
Денис,би ли погледнага и моята графика..Правих инсеминация,като доктора каза,че съм имала овулация.Притеснява ме покачването на БТ,имам ли шанс с толкова бавно и недостатъчно покачване.Предварително благодаря
Вижте ми графиката,...моля
Възникна грешка: Съобщение: Няма потребител с такова име! обратно
Привет denis. Би ли погледнала и моята графика... Последните няколко дни нямах възможността да бъда редовна в меренето на Т. Днешния ову тест ми показа 2 черти, но втората беше една идея по светла от контролната. По мои сметки (ако има изобщо ову) или е минала или предстои