0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката - 8 тема!
« Отговор #600 -: Декември 09, 2011, 09:54:34 am »
Привет! Много съм озадачена, denis, или който и да е, според док вчера съм била в ову, но няма никакво по - специално движение в графиката ми, което ме изненадва. Нямам нито спад, нито покачване, а на уз се видя пукнат фоликул...  8O Моля за помощ в тази загадка  :oops:

greenlady, възможно е температурата ти да се покачва по-бавно. Ако се покачи, макар и плавно, в следващите 2-3 дни, няма място за притеснения според мен. Ти си си сложила сърчицата, където трябва, така че стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #601 -: Декември 09, 2011, 12:58:41 pm »
Днес бях на фоликулометрия,след Прегнила който го биха на 07,12 в 17часа.Днес на 09,12 или вече 42часа след прегнила големия фоликул го няма,а другия се е смалил т.е.док.каза че най-вероятно се е спукал и това е жълтото тяло,вътре имало течност която щяла да изтече и още да се смали,незнам дали го обяснявам правилно,но каза че по-малкия фоликул се е спукал и това е останало след него след като се е спукал.Маточната лигавица е 11,4мм.Как ви се струва момичета?Има ли шанс за успех?Какво остава след като се спука фоликула какво остава?Как изглежда това жълто тяло,извинете ме за тъпия въпрос....Док.каза че каквото е станало станало и няма смисъл от повече сърца,вие как мислите
« Отговор #602 -: Декември 09, 2011, 13:07:14 pm »
според мен не6тата са ок това е хубави 4е са се спукали но според мен о6те 1 сар4ице и днеска даже ако може по рано не късно за да хване6 за всеки слу4аи :))))не се претесняваи 6том са се пукнали зна4и е имало овулациа :)успех

« Отговор #603 -: Декември 09, 2011, 15:38:16 pm »
Привет! Много съм озадачена, denis, или който и да е, според док вчера съм била в ову, но няма никакво по - специално движение в графиката ми, което ме изненадва. Нямам нито спад, нито покачване, а на уз се видя пукнат фоликул...  8O Моля за помощ в тази загадка  :oops:

greenlady, възможно е температурата ти да се покачва по-бавно. Ако се покачи, макар и плавно, в следващите 2-3 дни, няма място за притеснения според мен. Ти си си сложила сърчицата, където трябва, така че стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Благодаря ти за отговора. Миналите два месеца имах някакви странни графики (поне на мен така ми се сториха, разглеждайки графиките и на другите момичета), с върхове и незнам си какви глупости, със спадове и покачвания, а този месец, когато лекар ми казва, че съм в ову графиката ми е еднотипна  8O 8O 8O еее, ще видим дали ще се промени по - нататък...
« Отговор #604 -: Декември 11, 2011, 10:32:48 am »
Здравейте, момичета!Моята температура(базална)е 37.4!На 9-ти ден след трансфер съм.Какво означава такава стойност на температурата според вас?Благодаря предварително!
« Отговор #605 -: Декември 11, 2011, 13:49:02 pm »
Нова съм и не зная как да си прикача графиката. Имам графики в babyplan. Извинявам се, ако не питам на правилното място.
« Отговор #606 -: Декември 11, 2011, 18:33:59 pm »
krasi, много ти благодара за бързия отговор и за пожеланието!
« Отговор #607 -: Декември 12, 2011, 08:12:19 am »
Хей момичета добро утро!!!Моля хвърлете едно око на графиката ми.Док. каза до 19 на Дуфастон и да направя тест.Трябва да ми дойде на 23,12 но аз разбира се неискам.Въпросът ми е може ли да ми отчете грешен резултат защото са ми били Прегнил 5000 на 07,12 или ще отчете вярно?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #608 -: Декември 12, 2011, 09:43:49 am »
Хей момичета добро утро!!!Моля хвърлете едно око на графиката ми.Док. каза до 19 на Дуфастон и да направя тест.Трябва да ми дойде на 23,12 но аз разбира се неискам.Въпросът ми е може ли да ми отчете грешен резултат защото са ми били Прегнил 5000 на 07,12 или ще отчете вярно?
Графиката ти е добре / но не е много показателна и няма да и се доверяваме - защото е имало повече от 1 фоликул/
Тест може да направиш   10 дни след Прегнила

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #609 -: Декември 12, 2011, 11:10:48 am »
denis, ще хвърлиш ли едно око и на моята графика osi_1

« Отговор #610 -: Декември 12, 2011, 20:55:06 pm »
Е, аз май оставам за другия месец:( Цикьл още няма, но днес си правиh крьвен и резултатьт е 2,2. Пожелавам на всички ви да видите мечтаните две чертички

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #611 -: Декември 13, 2011, 14:53:54 pm »
denis, ще хвърлиш ли едно око и на моята графика osi_1
До тук графиката ти е добре.
О. може да е била на 17 ден от МЦ
Стискам палци да е станало :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #612 -: Декември 13, 2011, 20:03:46 pm »
Някакви мнения за моята графика, denis?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #613 -: Декември 14, 2011, 14:18:52 pm »
Някакви мнения за моята графика, denis?
О. според мен е била на 12 ден от МЦ
Разликата в БТ не е достатъчна - добре е да е 0,4-0,6 а за сега е 0,35
Трябва БТ да се повиши още и да се задържи висока - това ще означава, че всичко е наред с О.
Има време да се повиши БТ
Провери за всеки случай и терм-ра
Живачен се държи 10 мин
Дигитален - 2-3-4 мин след сигнала

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #614 -: Декември 15, 2011, 09:21:26 am »
Здравейте :) може ли няколко думички и за моята графика
« Отговор #615 -: Декември 15, 2011, 09:24:26 am »
Денис, знам че е малко раничко, но се чудя, дали е имало О? Благодаря предварително  :balk_81:
« Отговор #616 -: Декември 15, 2011, 11:51:14 am »
Здравейте :) може ли няколко думички и за моята графика
Според мен е трябвало да сложите и на 15-ти ден от цикъла едно сърчице.Дано да е станало, все пак. :crossfingers:

« Отговор #617 -: Декември 15, 2011, 11:57:20 am »
Денис, знам че е малко раничко, но се чудя, дали е имало О? Благодаря предварително  :balk_81:
Според мен е имало на 14-тия ден.Сърчица няма ли? :balk_600:

« Отговор #618 -: Декември 15, 2011, 14:04:33 pm »
Според мен е имало на 14-тия ден.Сърчица няма ли? :balk_600:
Няма, миличка, този месец сме почивка :) За първи месец има нещо, наподобяващо О и се надявам като добавим и сърчицата нещата да се получат вече.
*
« Отговор #619 -: Декември 15, 2011, 20:30:25 pm »
Здравейте на всички   :hello2: Denis би ли дала мнението си за графиката ми,стойностите на темп са малко,защото бях решила да не я меря,но любопитството надделя.Дали стойността на прогестерона показва със сигурност,че е имало овулация?Другата седмица ще покажа изследванията на доктора но ми се иска и вашето компетентно мнение.Благодаря предварително и Весела Коледа на всички изпълнена с много топлина,щастие,любов и  :bfp: