0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
denis, какво ще кажеш за графиката ми досега? Шансовете ми се изпаряват след гинекологичен преглед, нали? Снощи докторът не видя нищо обезпокоително, поне малко ме поуспокои и ми вдъхна надежда. но според теб имало ли е О или е още рано да се каже?
Денис, пак ще те помоля да ми погледнеш графиката. Резултатът от ЧХГ-то е 6,2 което не знам какво би трябвало да означава. Има ли някакъв варионт в комбинация с графиката да измъкнем някаква информация? Док видя "нещо", което приличаше на мехурче в рога на матката и се усъмни за извънматочна. Моля те, ако имаш някаква идея, сподели я, че почнах да се притеснявам ...
Цитат на: Aselina в Ноември 18, 2011, 19:10:39 pmДенис, пак ще те помоля да ми погледнеш графиката. Резултатът от ЧХГ-то е 6,2 което не знам какво би трябвало да означава. Има ли някакъв варионт в комбинация с графиката да измъкнем някаква информация? Док видя "нещо", което приличаше на мехурче в рога на матката и се усъмни за извънматочна. Моля те, ако имаш някаква идея, сподели я, че почнах да се притеснявам ...Според графиката - дори не е имало О.Сигурна ли си, че всичко е наред с терм-ра и че си измервала точно?Според ЧХГ - теста е (+) / не си дала рефер. граници/ - има зачеванеПовтори го след 2 дниПП. В този случай - вярва се на ЧХГ
Благодаря, Steli, опитвам се да се настройвам положително ,понеже съм страхлива доста.
Denis,да споделя за прегледа.Занесох си хормоналните изследвания(нормални),спермограмата(нормална) и графиките ми за последните 4-5 месеца...докторката коментира графиките,"какво се занимаваш с тези неща от времето на баба ми" и констатира,че по тях нямам овулация, понеже във втора фаза не ми се покачвала Т до 37 и нагоре!Прегледа ме обстойно-всичко наред,на вагинален имах 2 фоликула 10 мм в десен, които разбира се са малки,но дали е имало големи нямаше как да се разбере.Назначи ми задължително снимка на тръбите след цикъл, която не знам защо мнооооого ме плаши(след като попрочетох) .С една дума офффффф!
Денис,мислиш ли,че това е ову(утре де)