0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, вижте ми графиката.....толкова се надявах и май, май....има защо...Дано утре всичко да е наред, мисля и кръвен да си пусна и да видя нивото на чхг
Цитат на: Knick в Април 17, 2012, 10:37:44 am Момичета, вижте ми графиката.....толкова се надявах и май, май....има защо...Дано утре всичко да е наред, мисля и кръвен да си пусна и да видя нивото на чхг Тихичко честито Кник,април месец ни донесе доста + тестчета.
Коментарче за това. Правих си LH, FSH и естрадиол в 4ден от Ц. Резултати:Естрадиол-39.46LH-1.96FSH-4.29
Здравейте,обещах да кажа какви са резултатите от кръвния ми тест - 54,5 единици...и не крия че,очаквах повече и съм доста притеснена...днес е 23 ден от цикъла ми, а той е с дължина 24-26 дни и 11 ден след овулация..как Ви се струва, не е ли с ниска стойност ?
denis, пожела да видиш графиката ми когато завърши МЦ, за съжаление днес лелката дойде и адски много ме измъчи от болки, дори на работа не отидох. Надявам се следващия месец да се получи, а между другото ще правя отново хормонални изследвания от 3-7 ден на МЦ. Успех на всички момичета, дано скоро мечтите ни се сбъднат!
Здравей Денис,Днес на 17ти ден от цикъла бях на последна фоликулометрия. Доктора каза, че се е спукал фоликула, като ми направи и снимка, на която пак се вижда нещо кръгло с размер 7.9мм, а лигавицата е 9.5мм. Това нормално ли е? Би ли погледнала и графиката ми...кога е била точно О., има ли нещо нередно според теб? Сега ще следя колко дни ще е ЛФ, защото ме притеснява, че понякога излиза по-къса от 12 дни.Блгодаря ти предварително!
LH - 1,96 (2,4-12,6)FSH-4,29 (3,5-12,5)Estradiol-39,46(24,5-195)