0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забременяване чрез ин витро
« -: Август 26, 2011, 19:14:13 pm »
Здравейте,
искам да се извиня, ако въпроса е неясен, но просто нямаше как да го задам по по-кратък и ясен начин. Правя тази анкета, защото имам много важен изпит по немски и трябва да имам някакво лично изследване по темата ми - "До колко е сигурно ин витрото и заслужават ли си всички жертви, които семейството прави?". Целта на темата е да се разгледат предимствата и недостатъците на ин витрото и да има някакъв проблем. Аз избрах проблема ми да е колко е трудно всъщност забременяването с ин витро от всякаква гледна точка (здравословна, финансова, емоционална и т.н.)и че всъщност като се замисли човек е много по-лесно да се осинови дете, отколкото да премине през целия ад, в някои случай даже по няколко пъти и накрая пак да преживее ужаса от неуспеха. За това ще помоля за мнението ви по въпроса дали си заслужава всичко това.
Благодаря предварително : )
*
Re: Забременяване чрез ин витро
« Отговор #1 -: Август 26, 2011, 19:33:10 pm »
Анкетата ти е формулирана нескопосано, разсъжденията ти са меко казано незрели, а по-директно казано груби и неграмотни, а подсказката ти как да отговорим е направо смехотворна.

Въпросът ти е от категорията на т. нар. double-barreled questions - едното ли питаш или другото? И как точно двата възможни отговора изчерпват възможните становища по който и да било от двата зададени върпоса?

Аз лично нямам абсолютно никакво желание да ти помогна във важния ти изпит по немски, защото не виждам да проявяваш елементарно уважение и разбиране към мен конкретно и към хората в този форум. Дори да нямаш хабер как се прави анкета, поне човещина е редно да проявиш.
« Последна редакция: Август 26, 2011, 19:36:57 pm от цигу »
Re: Забременяване чрез ин витро
« Отговор #2 -: Август 26, 2011, 21:48:48 pm »
Е нямам думи,имала била изпит по немски.....абе момичееее ,я се осъзнай малко къде пишеш,как пишеш и към кого и за какво пишеш.Как може такова нещо  :x :x :x

Цигу...браво.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Забременяване чрез ин витро
« Отговор #3 -: Август 26, 2011, 21:59:25 pm »
ц ц ц ;)
Добре си се насочила към темата :) Само,  че си личи че си много далече от нещата, ама много. Ако все пак искаш да е по тази тема - можем да ти помогнем. Ако не - намери някоя по-близка до теб тематика. В какво се състои изпита и какво се иска от теб точно?
« Последна редакция: Август 26, 2011, 22:02:42 pm от cygnus »
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Забременяване чрез ин витро
« Отговор #4 -: Август 27, 2011, 01:01:24 am »
о, не...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Забременяване чрез ин витро
« Отговор #5 -: Август 27, 2011, 10:45:16 am »
Като администратор ще си позволя да пиша в заключената тема.
Ето резултатът от твоето лично изследване, sharonescence - 4 съвсем ясни мнения и заключена тема. Можеш да го представиш, и липсата на новина е новина.

Но включването ми е за друго. Ако изпитът ти по немски е за Deutsche Sprache Diploma /предполагам, защото там се задават подобен род проучвания/, а и по друг повод да е, би трябвало да имаш преподавател, с когото това да е съгласувано. Ако е така, моля те, покажи му резултатите от твоята т.нар. анкета. Защото учителят не е само по немски, от него, от възрастния и зрял човек, от неговото отношение към проблема, човещина, емпатия, здравна култура и т.н. зависи как ще се формира мисленето на младите хора. Той носи отговорност не само за езиковото обучение ... нека помисли и за това.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу