Привет и от София! С огромна мъка в сърцето трябваше да оставя лиса и ко., но и в родния ми град трябва да се отчета.
Пътувахме 7 часа с ескпресния влак. Добре му понесе на детето. Имаше къде да беснее. Най-накрая не издържах и заспах, след като повече от един час го убеждавах, че трябва да спи. Когато се събудих, той спеше в ръцете на баба си. Попитах я каква магия му е направила, а тя каза, че песнички му е пяла и го е гушкала, докато заспи. Хубаво е да си имаш баба! Жалко, че за толкова кратко.
Вчера ходихме с няколко състудентки и децата в една градинка. И гледам една хубава жена и като ми прилича на председателката ... След малко видях и един хубав мъж, който се присламчи към нея. Нямаше грешка. Тъкмо си мислех, че може би това им е дежурната градинка и ей ги на! Децата са прелестни. И Ели не наби моя син, който й беше взел играчката. Затова пък той сам се преби и то два пъти. Мъжът на едната ми състудентка много се притесни. Аз се опитвам да запазя самообладание, поне доколкото мога. Съфорумките могат да потвърдят.
Иначе бях забравила какво е да ми спират тока. Е, вчера между 14 и 16 ч. ми го припомни ЧЕЗ. Тъкмо щях да пускам пералня. Ноо това си има и положителни страни - комшията с бормашината не можа да си свърши работата.
Аз пък съм гаднярка - само чаках да стане 14 ч. и щях да звънна в полицията.
И понеже вчера нямах нет -
да честитя със закъснение на мими26, мини, мишанта, елфи, мецани, врабчо, мимка, мари ал, мидж и на всички останали, които имат повод да празнуват! Бъдете здрави и много щастливи!
Хубав ден ви желая!