На мен точно тази лекарка ми загуби няколко години,търсеше проблема все при мен,спермограмата на мъжа ми беше тотално объркана,а проблема беше при него,в кабинета който държеше нищо не се правеше като изследвания,само се взимаше материал и се пращаше някъде и резултатите се чакаха след седмица,от това,че беше объркана толкова спермограмата което е недопустимо според мен,тя все едно не беше изследвана,а резултатите написани ей така,всичко това го имам още като документ в сравнение със спермограмите в клиника Малинов който не се различават една с друга,та тази докторка на всички започва със листче с изследвания написани на ръка и то при всички еднакво няма значение къде си ходил и правил,кара си по стандартна за нея процедура еднаква пак подчертавам,цветната снимка която ми направи няма да описвам в подробности,но е повече от ужасно преживяването и то направена в Тина Киркова и платена на ръка,мога още много да пиша,но ще се въздържа,само се радвам,че се махнах навреме от там и не продължих с безсмислените и изследвания които следваха по процедура от листчето лапароскопия и т.н..Години след като се махнах от нея ме видя бременна много в Тина Киркова,направи се,че не ме познава.
Просто не можах да се въздържа.
Кабинета и беше на ул.Мария Луиза не вярвам да го е преместила за тези които си мислят,че пиша просто така.Достатъчно е да се знае кой е шеф на отделението в Тина Киркова Методи Генов и за него има доста написано.