0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодарности за д-р Янакиева
« -: Август 14, 2011, 10:51:24 am »
Здравейте хора. Искам да благодаря от все сърце на акушер - гинеколог д-р Янакиева от инвитро център "София 2000 ЕООД", бул. Мария Луиза 92, за положените усилия, аз и моето семейство да си имаме дечица. Шест години се борехме да се получат нещата. Имахме един неуспешен опит,но сега Господ, д-р Янакиева и нейният екип ни помогнаха. Хиляди благодарности, да са живи и здрави. За хората с репродуктивни проблеми, препоръчвам да се насочат към този център.
« Последна редакция: Август 14, 2011, 15:21:27 pm от jam »
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #1 -: Август 14, 2011, 13:47:47 pm »
Не пиша често, но съм чест читател на форумите. Този път вече не мога да се въздържа :).
Тези "теми", които се пускат от новорегистрирани потребители, за някоя клиника, която видиш ли, незнайно защо не е сред най-популярните, просто много ме дразнят вече.
Разбирам желанието за реклама, но според мен, по този начин се постига само ефекта на бумеранга.
Не бих искала да коментирам въобще етичната страна и опита за дискредитация на друга наистина успешна клиника.

*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #2 -: Август 14, 2011, 14:23:46 pm »
На мен точно тази лекарка ми загуби няколко години,търсеше  проблема все при мен,спермограмата на мъжа ми беше тотално объркана,а проблема беше при него,в кабинета който държеше нищо не се правеше като изследвания,само се взимаше материал и се пращаше някъде и резултатите се чакаха след седмица,от това,че беше объркана толкова спермограмата което е недопустимо според мен,тя все едно не беше изследвана,а резултатите написани ей така,всичко това го имам още като документ в сравнение със спермограмите в клиника Малинов който не се различават една с друга,та тази докторка на всички започва със листче с изследвания написани на ръка и то при всички еднакво няма значение къде си ходил и правил,кара си по стандартна за нея процедура еднаква пак подчертавам,цветната снимка която ми направи няма да описвам в подробности,но е повече от ужасно преживяването и то направена в Тина Киркова и платена на ръка,мога още много да пиша,но ще се въздържа,само се радвам,че се махнах навреме от там и не продължих с безсмислените и изследвания които следваха по процедура от листчето лапароскопия и т.н..Години след като се махнах от нея ме видя бременна много в Тина Киркова,направи се,че не ме познава.
Просто не можах да се въздържа.

Кабинета и беше на ул.Мария Луиза не вярвам да го е преместила за тези които си мислят,че пиша просто така.Достатъчно  е да се знае кой е шеф на отделението в Тина Киркова Методи Генов и за него има доста написано.
« Последна редакция: Август 14, 2011, 14:35:24 pm от asi73 »
*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #3 -: Август 14, 2011, 14:38:50 pm »
Ама ти всъщност подробно си написала адреса на частния и кабинет,продължи с историята освен благодарностите как се случи всичко,къде ти направи процеударата,колко яйцеклетки ти върна и т.н.не ти виждам и лентичката.
За мен 4 години загубено време и пари не са малко.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #4 -: Август 14, 2011, 15:22:17 pm »
постингът на авторката е редактиран и я предупреждавам да се ограничава по темата, за която се е регистрирала. в противен случай ще изтрия цялата тема.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #5 -: Август 14, 2011, 17:15:52 pm »
 :lol: големи напъни за реклама, голямо чудо  :lol:, това не е лекар, а търговка, както колежката й останала в тина киркова - николова  :lol: и тя е с листчетата, и с парите на ръка  :x

Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #6 -: Август 14, 2011, 17:23:55 pm »
:lol: големи напъни за реклама, голямо чудо  :lol:, това не е лекар, а търговка, както колежката й останала в тина киркова - николова  :lol: и тя е с листчетата, и с парите на ръка  :x


Точно такава е,и мен се опита да ме прекара,но поне се усетих на време.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #7 -: Август 14, 2011, 18:46:09 pm »
Има хора при който просто се получава. Тогава те дали малко прочели или случайно попаднали в сайта, са решили, че вече успели, ще могат да кажат как и ще се получи и при останалите. Моля ги сърдечно да се въздържат от подобни коментари. Пътя на един човек е различен. също така може да си помогне по различен начин. Янакиева е добър лекар, но за съжаление няма условия и това за взимането на парички на ръка е абсолютно вярно. В часните клиники условията са на съвсем друго ниво. Добрите лекари естествено отиват там, където имат условия и средства да работят. Това е истината. За обикновенния човечец на 500 лв заплата, това е обричане на ходене по билки и врачки и посещаване на болница с лоши условия. Да си го кажем както си е. Дали поста е с цел реклама или просто девойчето е уцелило бинго и иска да сподели все тая. И при двата случая е редно малко да помислиш. А при повечето хора важи: Най-мразим да мислим...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #8 -: Август 14, 2011, 21:34:07 pm »
Ааа,за Николова не давам така да говорите.Мненията са спорни.Лично при мен-тя беше моята докторка.

*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #9 -: Август 15, 2011, 02:07:53 am »
Еххх, Янакиева...... :lol:

Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #10 -: Август 15, 2011, 10:48:30 am »
Ааа,за Николова не давам така да говорите.Мненията са спорни.Лично при мен-тя беше моята докторка.
:good_post:
Аз пари на ръка не съм давала и не са ми искани, а изследванията са ми съвсем легални м/у другото!
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #11 -: Август 15, 2011, 10:58:01 am »
Кой ти говори дали са ти легални или,не изследванията,аз ти казвам,че са тотално сбъркани,не знам с коя лаборатория работят,а и не ме интересува.
А,за парите,че са на ръка си е така,какво ти е дала след като използва кабинетите на Тина Киркова,а взима пари на ръка нали си има каса.
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #12 -: Август 15, 2011, 11:58:09 am »
Уф, знаех си че не трябва да изказвам мение, че после ще ми се наложи да се доизяснявам. Ще изтрият темата заради този спам.
Първо, ще се извиня по въпроса за изследванията. :oops: Не съм прочела и разбрала правилно репликата
Цитат на: asi73
листче с изследвания написани на ръка
Аз си помислих че самите резултати са на хвърчащо лисче, така че - моя грешка. И аз не зная къде какво се изследва, но винаги съм ги носила в лабораторията на 3ти етаж, спермограмата май беше на 4ти, от там насетне - не зная.
А по въпроса за парите- пак повтарям -  аз пари не съм й давала. Платих си на касата каквото е нужно, получих и фактура и касов бон. Прилагам. Друго не съм плащала и не ми е било искано. И също ми направи впечетление, когато се наложи да постъпя по спешност, че в системата на болницата фигурира всяко мое посещение и изследване. Може пък нещата да са се променили с времето.
lidia е напълно права. При всеки е различна ситуацията, при всеки може да се получи от първия път. Не съм лекар и не мога да коментирам дали методите на този или онзи доктор са адекватни и коректни. Не искам и да влизам в спор, именно за да не защитавам тази или онази докторка. Доволни и недоволни има от всеки. Очевидно авторката на темата има пристрастия, незавидимо от доводите й- лични или с рекламна цел.
Аз просто исках да си кажа че пари не съм давала на ръка на Николова. Може би неправилно съм сложила цитата в долния пост.
« Последна редакция: Август 15, 2011, 12:10:23 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #13 -: Август 15, 2011, 12:17:10 pm »
Оффф,писах като Паисий и детето затри постинга ми.:):lol:

*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #14 -: Август 15, 2011, 12:19:06 pm »
Тя темата е за Янакиева,ама искам и аз да сложа още малко спам :D-когато родих при Николова и трябваше да дам 500лв. ме прати директно на касата.

*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #15 -: Август 16, 2011, 00:47:06 am »
Тъй като стана дума за плащане се сетих и друго интересно, което до сега не съм споменавала в постингите си.Относно издаването на документ за извършена процедура - имах издадени 1-2 касови бележки за по 50лв., при извършените ми инсеменации  :BangHead: в център "София 2000 ЕООД( по него време частния й кабинет беше там). На тях пишеше, че е за изследвания. В повечето случаи парите се даваха на ръка, тъй като или касата беше приключила или беше почивен ден. В 1АГ се случи веднъж да правим инсе и дори бях много изненадана, че цената която каза е 40лв. Но може пък да се е дължало на това, че почти час разнася материала в джоба на престилката си докато намери свободна стая.:)))При Янакиева общо взето стерилността като, че ли е последното нещо на което държи. За спермограмите - бяха си на хвърчащи листи без печат на лаборатория, почти индигирани.:))
Днес доста писах, може би добре е че детето изключи компа и писанията ми отлетяха.:) Остана ми единствено покачения адреналин от спомените. Няма да правя опит отново да преразкавам "възхищението си" от професионализма на тази особа. Напълно споделям мнението на lidia, особенно последното изречение. Затова мили дами, които тепърва се колебаете дали да се доверите на Янакиева или на който и да е лекар седнете и почетете поне по форумите кое след кое е. А не като мен на времето - първа среща с Янакиева на 18.10.2005год. (след 12 години неизяснен стерилитет), а на 21.10.2005 вече ми правеше първото инсе. На 23.10 - ре-инсеминция 8). Последваха изследвания на хормони, за хламидия, отново инсета.... та и лапароскопия в края на О3.2006 год. Заслепена от желанието си най-после да се сбъдне мечтата ни да имаме дете преглъщах разминаването между това, което бях научила от денонощното си четене из форумите и това което ми се налагаше да следвам.
Налага ми се често да съм в Бургас и честно, много се ядосвам слушайки гръмката реклама на ин витро клиниката й в града. Не съм изненадана от статията, на която попаднах вчера : http://www.burgasinfo.com/news/view/12/30695/

*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #16 -: Август 16, 2011, 09:18:55 am »
Като са и малко пациентите в гр.София що пък да не си намери такива от по далечно място,виж и Пловдив не е далеч и е голям град,но може би я познават.
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #17 -: Август 16, 2011, 14:06:53 pm »
 :lol: :lol: :lol: ох ще падна от смях вече...  само като прочете човек коментарът на персоната да му стане ясно  :lol: решила да обхване "и този контингент"  :lol: :lol: :lol:

Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #18 -: Август 16, 2011, 15:34:04 pm »
А не като мен на времето - първа среща с Янакиева на 18.10.2005год. (след 12 години неизяснен стерилитет), а на 21.10.2005 вече ми правеше първото инсе. На 23.10 - ре-инсеминция 8). Последваха изследвания на хормони, за хламидия, отново инсета.... та и лапароскопия в края на О3.2006 год.

Ужассссссссссстттттттт........Това верно ли бре? Звучи ми малко като опит на стажант.
[/url][/url]
*
Re: Благодарности за д-р Янакиева
« Отговор #19 -: Август 16, 2011, 16:07:07 pm »
Никога не сме се срещали с тази женау,но клиниката и не беше ли "София 2000"?? Предполагам ,че си имат достатъмччен "контингент" ,че да се разширяват чак към Бургас.Само дето в този град,няма нито един читав специалист по стерилитет,така че както казваме ние "и рака е риба",жалко че са такива отзивите. Искренно се надявах,дори и само с кабинет, да дава правилни насоки и лекарски съвети на нуждаещите се.
Винаги ще има "доволни" от една клиника и съответни "недоволни" от определен доктор. хубаво е да споделяме,въпреки че мненията понякога са доста субективни и ,"под афект"!
Колкото до статията за рекламата,мен по-скоро ми намирисва на акция на конкуренцията,само дето в този град няма такава :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]