0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Получих Коледния си подарък!
« Отговор #20 -: Август 11, 2011, 01:23:55 am »
Честито мамче! След толкова много чакане сега ги пожелавам най-красивите мигове на света. Нека живота да ви е изпълнен само с радостни моменти и красиви мигове изпълнени с много  спомени.

*
« Отговор #21 -: Август 11, 2011, 01:30:22 am »
Честита рожба, kisela  :D Да е жива и здрава малката сладурана!  :D
Бъдете много щастливи! :balk_16:
*
« Отговор #22 -: Август 11, 2011, 15:43:35 pm »
Честито и тук, мамо! :D
Да ти е жива и здрава Йоана!
Безкрайно щастливи да сте заедно!
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #23 -: Август 11, 2011, 19:00:52 pm »
Честита радост, мамо! Нека всичките ти страхове останат в миналото и отстъпят място на щастието!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #24 -: Август 11, 2011, 19:55:26 pm »
честито! твоята борба беше много дълга и много трудна! радвам се, че успя - твоят пример ще даде надежда на много жени.
не забравяй да опишеш историята си в Статистиката на успеха!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #25 -: Август 11, 2011, 23:28:58 pm »
*
« Отговор #26 -: Август 12, 2011, 08:29:09 am »
Честита ви рожба! Да е здрава и много ,много да ви радва!Щастието ви е неописуемо,след толкова  години! Пожелавам ви винаги да се чувствате така! :balk_7:

п.п. все пак има смисъл в това което правим!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #27 -: Август 13, 2011, 15:03:42 pm »
Честита дългоочаквана радост, майче! Да ви е жива и здрава красивата дъщеричка, да ви носи само радост и щастие.
Вие сте още едно доказателство, че борбата си заслужава. Дано всички които вярват в това, да усетят един ден вашето щастие!

*
« Отговор #28 -: Август 16, 2011, 12:49:51 pm »
Честито кисела, пожелавам ви много здраве, много усмивки и безброй незабравими мигове с малката принцеса :D
« Отговор #29 -: Септември 11, 2011, 10:12:13 am »
Благодаря за пожеланията.Много и искрено се надявам всички тук да сбъднат мечтата си.Всъщност,за да се роди Йоана е виновен само и единствено др.Стаменов,който не престана да е до нас и в най-тежките моменти от борбата за детенце.Той вярваше в това,че нещата ще се случат,въпреки всичко.Беше много огорчен и разочарован след като получих отказ от фонда,но искаше да продължим.Дори когато вече бях на предела на силите и споделих,че спирам и съм съсипана физически и финансово,той каза:нека го направим още веднъж,знам че ще стане!Парите са най-малкия проблем,нека да опитаме.
После работи върху структурата на лигавицата на матката ми година и 5 месеца,направи ми две хистероскопии и премехна дребми миомки,докато не каза:Сега вече сме готови за старта.Получи се и всичко това ми е дар от Доктора.Никога няма да забравя добрината му,тя няма цена.Дано има някой,който гледа отгоре и възнаграждава такива хора като него.

Отивам да се приготвям)Днес дъщеря ми става на 40 дни и очакваме гости на погача.Лек ден!
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ДР.СТАМЕНОВ!Щастлива съм,че Ви срещнах!Никога няма да забравя добрината ви!
« Последна редакция: Септември 11, 2011, 10:13:49 am от kisela_2000 »

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
« Отговор #30 -: Септември 11, 2011, 10:25:37 am »
Мила, успя да ме просълзиш. Разбирам, че каквито и трудности да срещаме, винаги ще намираме сили да продължим, когато има в какво да вярваме.

Да е жива и здрава малкта ви принцеса.
*
« Отговор #31 -: Октомври 16, 2011, 21:06:05 pm »
  :D Радвам се за успеха ти,kisela_2000!
     Желая и на двете ви здраве, а на малката принцеса-
     светъл път в живота и много късмет!   :balk_16:

« Отговор #32 -: Октомври 27, 2011, 12:34:20 pm »
  :D Радвам се за успеха ти,kisela_2000!
     Желая и на двете ви здраве, а на малката принцеса-
     светъл път в живота и много късмет!   :balk_16:

Благодаря,Марси
Днес е денят!
Надявам се късметът да не ни напуска.Лек ден! :)

« Отговор #33 -: Август 02, 2012, 00:58:44 am »
И аз станах мама!На 02.08. се роди рожбата ни Йоана.С планово секцио в 38г.с.и 4 дни,с манекенските мерки;3500гр.,49см.,след една безпроблемна бременност,изпълнена с много страхове.
Сега от два дни се гушкаме в къщи и още не вярвам,че ми се е случило...след близо 20 години борба.Вярвайте в чудеса!!!Ето го моят Коледен подарък,който спи до мен и за който бих умряла,струва си!

http://ww.vbox7.com/play:b77dc48e

на тази песен проплака съкровището.Днес ходихме на консултация,Вече е 9.100кг.,и 0.74см. osi_5

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #34 -: Август 02, 2012, 09:46:04 am »
честит първи рожден ден! да ти е жива и здрава дъщеричката!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #35 -: Август 02, 2012, 10:16:18 am »
На добрите хора трябва да им се случват хубави неща :)
Честит празник, мамо Мариета! Да ви е жива и здрава порасналата госпожица! Пожелавам и всеки ден от живота и да бъде като този- празничен и пълен с много слънце и усмивки!

П.С: Няма да забравя жеста, който направи за нас! Благодаря отново!

*
« Отговор #36 -: Август 02, 2012, 10:49:17 am »
честито киселка, да е жива и здрава малката бузанка и да ви радва много :D
« Отговор #37 -: Август 02, 2012, 10:51:53 am »
Колко бързо лети времето, нали? Да ти е жива и здрава принцеската, мамо Киселка  :D

« Отговор #38 -: Август 02, 2012, 12:21:36 pm »
Да ти е жива и здрава, сладка като бонбон, малката принцеса, мама Киселка :)
[/url][/url]
*

Misty

• 273
  • "Най-хубавото предстои!"
« Отговор #39 -: Август 02, 2012, 15:31:44 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на малката Йоана!
Да е жива и здрава,
да порасне голяма,
за радост на тати и мама!
Поздрав!