Благодаря за пожеланията.Много и искрено се надявам всички тук да сбъднат мечтата си.Всъщност,за да се роди Йоана е виновен само и единствено др.Стаменов,който не престана да е до нас и в най-тежките моменти от борбата за детенце.Той вярваше в това,че нещата ще се случат,въпреки всичко.Беше много огорчен и разочарован след като получих отказ от фонда,но искаше да продължим.Дори когато вече бях на предела на силите и споделих,че спирам и съм съсипана физически и финансово,той каза:нека го направим още веднъж,знам че ще стане!Парите са най-малкия проблем,нека да опитаме.
После работи върху структурата на лигавицата на матката ми година и 5 месеца,направи ми две хистероскопии и премехна дребми миомки,докато не каза:Сега вече сме готови за старта.Получи се и всичко това ми е дар от Доктора.Никога няма да забравя добрината му,тя няма цена.Дано има някой,който гледа отгоре и възнаграждава такива хора като него.
Отивам да се приготвям)Днес дъщеря ми става на 40 дни и очакваме гости на погача.Лек ден!
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ДР.СТАМЕНОВ!Щастлива съм,че Ви срещнах!Никога няма да забравя добрината ви!