Тази зъболекарска тема ми е голям кошмар. Давайте някой мнооого внимателен и склонен да работи с припадащи от страх на стола , че от страх не съм ходила от преди да забременея.
Малки и големи бързо да оздравяват и никакво боледуване вече!
А, Мидж, не така! На зъбите само профилактика им и майката ! Страх не страх, отивай, защото после стават много по-големи бели. Не знам в кой квартал живееш, но имам приятелка, която работи в Дианабад и е изключително внимателна и спокойна, и много добре работи. Ако те интересува ще ти дам телефона й на лични.
Стефи, извинявай, но съм пропуснала да те поздравя за страхотната млада поетеса, която си отглеждаш
И аз с нетърпение чакам края на разказчето.
Много е неприятно с тия битови инциденти.
У нас пък всички уреди взеха да се скапват един по един...Първо изгоря прахосмукачката, та без време си купих нова, кафемашината от един месец е на ремонт и вчера уж ни я бяха върнали оправена,но тази сутрин пак не искаше да прави кафе и мъжа ми я натовари обратно да я връща пак в сервиза, за колата даже няма да коментирам, а капака беше, че и бойлера нещо не иска да загрява, та днес ще трябва да се занимавам и с техници...
Ама ние да сме здрави, другото се оправя!