0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дали да се надявам!!!
« -: Юни 08, 2006, 14:09:41 pm »
Толкова много вярвах! Толкова много исках! Толкова много се молих! Казвах си този път ще стане!Tова е второто ни ICSI, не тъна в неизвестност като първия път, вече не ме е страх, всичко върви идеално! Имаме си 7 ембриончета, прекрасна лигавица (14см.). Върнахме 5 ембриончета! Трансфера мина добре, всичко беше като по учебник! :) Бях спокойна през голямото чакане даже се учудих на себе си!!!...и днес правим кръвен тест...17 ден след трансфера. Резултат:6.68mIU/ml :balk_144:  :balk_144: ...незнам какво да мисля...звънях на док той ми каза, че е прекалено ниска стойността и едва ли е станало :BangHead:  ...,но да продължавам с утрогестана за сега!!! Кажете моля ви има ли бременности  с толкова ниско ЧХГ??? Да продължавам ли да вярвам, че е станало нещо  или да приема поредния провал!!! :help:  ПУСТАТА МУ НАДЕЖДА УМИРА ПОСЛЕДНА......СЛЕД КАТО Е УМОРИЛА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!!! :balk_145:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #1 -: Юни 08, 2006, 14:29:28 pm »
Фейт,
мога само да предполагам как се чувстваш, но все още не е загубено всичко - има случаи, в които ст-стите на ЧХГ се покачват по-бавно, нали за норма в 3та седмица се счита от 5-50, така че слагай си утрогестана, почивай си и спокойно. С теб сме, дори и да не стане сега, няма отказване - така че - горе главата:).Целувам те
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Дали да се надявам!!!
« Отговор #2 -: Юни 08, 2006, 14:32:08 pm »
Фейт, :bighug: много ще ти стискаме палци мила да скочи това ЧХГ  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:

*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #3 -: Юни 08, 2006, 14:40:14 pm »
Прегнил кота ти биха за последно?
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #4 -: Юни 08, 2006, 14:58:25 pm »
Цитат на: Eli7
Прегнил кота ти биха за последно?
Миналия петък,но сега си пуснах бета- ЧХГ!!!Благодаря за подкрепата момичета!!! Прегръщам ви!!! :bighug:
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #5 -: Юни 08, 2006, 15:04:19 pm »
Ние всички сме с теб! :comm:
Дали да се надявам!!!
« Отговор #6 -: Юни 08, 2006, 15:08:30 pm »
Faith, продължавай с Утрогестана, както ти е казал док. Още има време и за това - не губи надежда.

:bighug:
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #7 -: Юни 08, 2006, 16:39:31 pm »
Файт,не спирай да вярваш, усещай го в себе си , слагай утрогестана, пък всички ние сме стеб и ти стискаме палци! Почивай си повече! И бъди спокойна и мен много ме е страх от това ЧХГ!! :)  :bighug:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Дали да се надявам!!!
« Отговор #8 -: Юни 08, 2006, 16:59:38 pm »
Късмет Файт! Стискам палци да нарасне това ЧХГ.
Не искам да те плаша, но наистина е нисичко за 17-ти ден. Но както са ти казали другите момичета "нищо не се знае". Чудеса се случват и аз ти пожелавам и твойто чудо да стане. Бъди смела.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #9 -: Юни 08, 2006, 17:13:51 pm »
Успех и от мен Файт!!! Не се предавай!!!! :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #10 -: Юни 08, 2006, 17:16:26 pm »
Фейт, Успех! :bighug:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #11 -: Юни 08, 2006, 17:35:16 pm »
Фейт, много силно стиснати палци и от мен!!!  :P  :P  :P

*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #12 -: Юни 08, 2006, 17:36:18 pm »
Чудя се... като стойности на ЧХГ<5 ги разглеждаме като отрицателни, а стойности на ЧХГ>25 за положителни, тези посредата за какви се водят??? :dontknow:
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #13 -: Юни 08, 2006, 17:47:30 pm »
МЕРСИ НА ВСИЯКИ ЗА ПАЛЦИТЕ!!! :balk_21: МНОГО УСПЕХ И НА ВАС  ОТ СЪРЦЕ ВИ  ЖЕЛАЯ!!!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #14 -: Юни 08, 2006, 17:57:22 pm »
Faith, Стискам палци миличка дано нарасне това ЧХГ. Успех
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
Дали да се надявам!!!
« Отговор #15 -: Юни 08, 2006, 18:10:06 pm »
Цитат на: Faith
Чудя се... като стойности на ЧХГ<5 ги разглеждаме като отрицателни, а стойности на ЧХГ>25 за положителни, тези посредата за какви се водят??? :dontknow:

За положителни, но в по-ранен стадий от развитието на ембриона. Фейт, стискам всички палци да порасне ЧХГ-то и ембриончето и след 9 месеца да го родиш!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Дали да се надявам!!!
« Отговор #16 -: Юни 08, 2006, 22:03:00 pm »
Миличка не се предавай !!!стискам палци да порасне ЧХГ!!!!!!!!!!!!!!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #17 -: Юни 12, 2006, 10:29:18 am »
Свърши се!!! М... дойде!!! Мразя го!!! Ако е вярно това, че господ подлага на изпитания тези дето най-много обича, аз не искам да ме обича толкова :!:   Ох... незная вече имали смисъл от всичко това... пак съм в познатата дупка...пак се завъртях в онзи омагьосан кръг!!! Някъде четах, че стресът на бездетните е толкова голям колкото на болни от рак, спин... Дали вече няма да съм в лудница когато "съдбата ми се усмихне"  :balk_146: Зная, че болката ще затихне някъде там в душата ми, но кому е нужна нашата мъка...??? Крепи ме единствено това, че рано или късно момичетата тук успяват!!! Това ми дава сила да продължавам да се боря!!! Радвам се, че ви има и, че ви открих!!! :bighug:
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #18 -: Юни 12, 2006, 10:31:23 am »
Фейт, много ми е мъчно за теб, за всички нас  :(
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Дали да се надявам!!!
« Отговор #19 -: Юни 12, 2006, 10:33:04 am »
фейт, много съжалявам. другият път ще стане.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!