0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хайде на закуска!

Август бавно и неумолимо си отива, септември плахо се прокрадва в нощите, дъжд от две чертички се задава!
*
Добро утро сладуранки и на теб Ра4о .
Стоека благодаря ти за страхотната закуска .
Лек ден на всички .
Добро утро и от мен момичета и Рачо :balk_64:.Благодарим за закуската Стоека.Точно от това се нуждая. Лек и изпълнен с много положителна енергия ден ви желaя :balk_602:.
« Последна редакция: Август 27, 2011, 10:18:43 am от margarita1971 »
*
Страхотна закуска :) Благодяря.
Приятен и спокоен ден!
*
Здравейте и от мен,малко се поуспах.. :lol:
Прекрасен почивен ден желая на всички и само хубави мисли ...:)
Целувки

И от мен за всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Добро утро момичета и момче!
Заповядайте на закуска сега в планината!

Аз пътувам към Румъния, за среща с граф Дракула, а като се върна искам темичката да се е напълнила с :bfp: :bfp:
Ехааа каква закуска, супер
*
Стархотна неделна закуска :)
*
Добро утро и от мен,страхотна закуска.
Приятедн ден на всички..и целувки

Здравейте...имам въпрос или по-скоро искам мнение...този тест за овулация положителен ли е???

Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Драконче ,според мен е положителен ,но тъй като и аз много се лутам из резултатите и не ги разбирам чак толкова много ,си купувам дигитални ,поне не си бласкам главицата ..
 :? Фовери, аз разбрах че тези дигиталните и те се използват няколко пъти 5 ли, 7 ли нещо такова...а ми се сториха скъпички... Е това ми е много странно при тестовете за овулация...да са еднакво наситени...ами аз все така ги виждам  :?
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Пробвай с тестовете на Oveiw. Аз бях най-доволна от тях, другите марки бяха все едни бледи.
Otchaqna това е прекрасна новина  :D 

*
Здравей, Драконче,

Хм... В първия момент си помислих, че е тест за бременост и само дето не подскочих от радост.
Ако тестовата линия е тази към стрелките - за мен този тест е твърдо положителен.
Много е странно с тия тестове, мерят нивата на накъкъв хормон при повишаването, на който се отделя яйцеклетката и за това се казва, че след положителен тест ову настъпва след 12 до 24-36 часа. Затова няколко дни може да положителен. Момента, в който остане една черта или тестовата е по-бледа, ову със сигурност е преминала. Така си го обяснявам аз. Пък дано така ти тзглежда теста за бременост след 14-16 дни. :bighug:
« Последна редакция: Август 28, 2011, 20:24:47 pm от Venta »
Добър вечер щъркеланки и щъркелан  :D !
Драконче този тест за овулация днес ли си го правила  :wink:
Графиката ти е чудесна,стискам палци тези дни да покажеш един хубав  :bfp:
Стискам силно палци  :crossfingers: :crossfingers: и за всички момичета естественно  :crossfingers: :crossfingers:
Време е вече  :bfp: :bfp:
Мен вече може да ме сложите в ловуващи  :) започва се пак  :)
Лека вечер на всички  :hello: :hello:

Вярвам!!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте...имам въпрос или по-скоро искам мнение...този тест за овулация положителен ли е???

да
Добро утро момичета и ra4o!
Хайде заповядайте на закуската.

Бебешори успешен лов.
Драконче дано и другия тест след няколко дни бъде с такива хубави чертички.
Моята графика този месец нещо не върви-тази температура едва мърда-явно ще отписвам и този месец.
Лек ден на всички!

Добро утро!
Мимчи страхотна закуска миличка сядам веднага при теб  :D
Благодаря за пожеланието  :D дано се вдигне твоята температурка  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Успешна седмица на всички  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!