0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добре съм вече :D. Било често срещано в тези седмици, но да не занимаваме момичетата с подробности :wink:.
Браво, Гери! Честити ти сини гащи!
Честито Гери!  :bori_004: Вече можеш да се оглеждаш по бебешките магазини или да измисляш момчешко обзавеждане  :wink:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Честито Гери,
Jolie стискам ти палци,
Катрин смело и не се давай, ти ще бъдеш прекрасна майка.
 :bighug: :bighug: :bighug:
Хубава вечер.  :grouphug2:
Не забравяйте, че имаме състезание и финала е в края на месеца :)
 Честити сини гащи  и от мен,Geri :balk_47: :balk_47: :balk_47: :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Благодаря ви, момичета! Дано всяка от вас изпита това щастие и то възможно най-скоро!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Гери, честити ти сини гащички  :bori_002:
Благодаря ви, момичета! Дано всяка от вас изпита това щастие и то възможно най-скоро!
И както се казва "От твоите уста в Божиите уши"
Здравейте...аз съм малко тъжна днес  :( Мислех си, че не бива да влагам надежда още в първия цикъл след лапарото...ама на...все се загнездва в мен :( Започвам ПАК отначало...но няма да губя надеждата!

Хубав ден на всички...макар и малко дъждовен!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

И от мен привет
Стискам палци на всички нуждаещи се
Здравейте за днес и от мен!
Гери,честито! Прекрасно е да си мъжка майка.Аз имам момченце на 4г. и тайничко се надявам и сега да е мъжленце...Предпочитам еднополови деца , но каквото дойде, здравичко да ми е!!!На 12.08. ще ми е първия преглед.Дано всичко да е наред!
*
Здравейтееее
Гери честити сини гащета  :P, ще си правим компания по улиците на гр.Русе /дай Боже/. За болките не се притеснявай, аз постоянно имам, радвам се че вече се чувстваш по-добре.
Рачо това беше грубичко, моля те съобразявай се ...., надявам се да си ме разбрал правилно. Ти защо не вземеш да споделиш нещо за себе си, т.е. за семейството ви, какво сте направили до сега, от кога опитвате и такива неща. Толкова много неща знаеш за нас, пък ние за теб -нищо  :(
Jolie16 дано грешат, но все пак ми е интересно как така правят инсета на не спукани фоликули. 8O
Късмет на всички и приятен прохладен петъчен ден  :P :P :P
*
Женя,съжалявам ако е прозвучало така!  :( Катрин,извинявам се ако поста ми е бил груб,съвсем не съм го искал. :( Ще помоля модератора да го изтрие,все пак никой не е длъжен да ми влиза в "закачките".Съжалявам още веднъж! :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
:D Здравейте от нас, момичета :) и момче /явно ra40 е мъж пък аз не съм разбрала/
Виждам че темата от Август е по- оживена :) Надявам се и да се изпълни с много ++++
gergana честити ти сини гащи... да знаеш, че си заплюта вече за сватя :)
Да знаете, следя ви всичките и охкам и въздишам с вас, дано мечтите ви се сбъднат скоро.
Ние сме екстра, растем, особено аз.
jolie16 и аз мисля че може да се е объркала докторката и да е имало спукване  :goodluck: и овулация...
katrin_sl не знам кака да се обърна към теб, наистина много се радвам за това че си бременна, но и не мога да си представя как се чувстваш в момента. Някъде из форума те бяха попитали защо трябва да запазиш само 2 ембриона? Не може ли 3? Какви са медицинските основания за редукция? Ох, много питанки ми се въртят в главата ... разбрах че не си в София, а къде прави Инсе-то и същите лекари ли те насочват към редукцията, кой те следи...? Надявам се всичко да мине при теб възможно най- безболезнено и да се радваш след няколко месеца на своите рожби :)С теб сме :)

Да честитя и на виделите  :bfp:.  МНОГО да се пазите момичета.
Ето и малко вирусчета за очакващите  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Малко стана дълъг поста ми, ще ме простите, но ... наваксвам  :D
Целувки от нас :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Котаранке, аз също много се радва, че съм бременна, въпреки премеждията. Аз живея във Варна. Правих инсеминацията тук в Майчин дом при д-р Капка Атанасова. Тя ме наглежда и преди и след инсето. Имам й голямо доверие и съм сигурна, че ще избере най-доброто за мен и бебетата. Тя препоръча да се редуцират 2 ембриона, но ако се саморедуцира 1 и останат 3, мисля че редукцията на другото ембрионче не е наложителна. Имам време, за да почакам и да видим какво ще се случва. Честно казано предпочитам да редуцирам 2, отколкото да родя недоносени деца или с проблеми. Има риск, но пък кога ли го няма?
Радвам се и за теб, че сте добре с бебоците. Расти на воля!
*
Опа, ето ме и мен - и отново хич не ми се работи днес.Започнаха и леки ПМС..
И да знаете,много се радвам,че ви има !

Приятен ден милички!

Гери, честити сини гащи. Всичко най-хубаво ти желая.

Катринче, стискам палци да вземете най-правилното решение. Д-р К. Атанасова е много добър специалист :):)

Айде искам да видя в края на август всичкид а сте в третия списък. Ето все още вирусчета и от мен, докато има :)

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
За всеки случай ще се възползвам от вирусчетата на Котаранка и Рени..  :balk_81::bubblebath: :bubblebath: :bubblebath: , въпреки че усещам накъде отиват нещата  :witch:
Лека нощ момичета и Ра4о!

Добро утро на всички!
Хайде чакам ви на масата.

Гери честити ти сини гащи.
Катрин съжалявам за тези новини-дано всичко се развие най-добре за вас.
Ра4о какво стана с бургаските срещи-тъкмо се наканих да ги посещавам и те взеха,че секнаха.
Женка с много закъснение,но честити ти  :bori_002: и на теб.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Приятен почивен ден!

Здравейте момичета!

Следя ви отдявна  :),много рядко пиша, но се радвам всеки път, когато някой се похвали с  :bfp:

Извинявам се за глупавия въпрос, но как мога да се запиша и аз в ловуващите и чакащи  :bfp:?

Успех на всички!!!!!
« Последна редакция: Август 06, 2011, 09:50:31 am от Elisun »
Миме, много хубава закуска! Сядам на масата веднага.
Погледнах ти графиката и много ми хареса. Имаш си типични симптоми. Стискам палци да успеете.
Йоли, хайде блъсни я тая вещица някъде де. Какво се е засилила към теб? Ако не стане няма да се отчайваш! Другия месец ще е твоя!