0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Стела!
Страхотно начало на месеца и темата е супер. Дай Боже този месец да напълним форума с положителни тестове :)
Искам да се извиня ако съм засегнала мъжката част - напротив повечето ми приятели са мъже, но все пак гледам да им спестявам чак толкова в детайли - БТ, тестове за овулации за да не ги отекчавам.
Успех на всички.  :bighug: и още пвече  :bfp:
*
Жени,благодаря ти за бързата реакция ......
А костюм де   :wink:
....
Момичета,ама това в началото на темата не беше ли "списъка на Петя"???
.....
:D :D :D Рачо, Рачооооо, направо ме разсмя - "списъкът на Петя"  :lol: :lol: :lol: Ми той ако беше мой, и по мое желание, сега всички щяха да са в третият списък  :wink:
......! Ами Петя да си "опича" работата и да пълни списъка само с :bfp:  :lol: :lol:

И аз това искам Рачо, Дай Боже на всички!

Жени, честити сини гащи, мила! Спеееер   :P :P :P , много се зарадвах! Бъдете живи и здрави!

Честито на Моле и Стела! Лека и безпроблемна до финала!  :

Успех момичета и Рачо!  :wink:

ПП: Жени, картинката, кято беше сложила не се виждаше, та за това си позволих да сложа тази!  :D Ако има проблем, извинявай!  :oops:

« Последна редакция: Август 01, 2011, 22:02:28 pm от petqst »
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Здрасти и от мен!
Стела, честито! Желая ти лека и "приятна" бременност  :bhcontract:!
Хубаво започва новата ни Августовска тема, с 2 чертички. Стела, дано провлачиш крачета  yahoo_33.
Мен ме сложете в списъка на ловуващите, моля. Ще трябва да се потрудим повечко ако искаме и ние да видим + резултат  :lol:

Лека нощ и приятни сънища момичета и Рачо  :balk_125:
Благодаря ви, момичета! За сега се чувствам много добре, дано и занапред да е така.За лекар се глася към средата на месеца- в 7 г.с.
На работа ми е спокойно за сега.Прекарвам повечето време  в сайтове за бременност, отколкото в програмата си, но добре че е отпускарски период и шефът е отпуска :lol:
Дано наистина  провлача крак и да завалят положителните тестове този месец!
:pink_dust_1: :green_dust_1:
Чудесно оформена нова тема. Поздравления ! Честито и на тези, които вече видяха двете чертички! На ловуващите, желая да напълним темата с положителни тестове, в това число и аз
*
Искаш да кажеш - да я дооформим :D за да стане още по-хубава и весела,нали??? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Искаш да кажеш - да я дооформим :D за да стане още по-хубава и весела,нали??? :wink:

Дооформим, доразкрасим, да внесем допълнителни емоции, както и да го наречем все е за хубаво.  :bighug:
*
Най-добре е да я декорираме с колкото се може повече  :bfp: :bfp: :bfp: :cheerleader: и тогава  ще е най- шарената и весела!
Айде,обявявам съревнование  :veloergo: :presi:-Да направим август 2011,най-продуктивния и най - бременния  preggo откакто е създанено "Зачатие"!!! :lol: Предлагам,веднага да се захващаме за работа :cuddle:   :love: :balk_21: :bed: :dating: :hug2: :drunk: или кой както му е удобно,важни са резултатите!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Ха добър ден и от мен  :D
Виждам, че ви е весело, дано и така да продължи
Рачо това "моле" не е от нашия подфорум, затова и няма как да й честитим. Нека са й честити двете чертички, но... тук друг отчет водим и то Петето  :lol:
Пете няма за какво да се сърдя, естествено че ще ме поправяш и много по-добре стана.
Аз се извинявам, че пак аз пускам темата, ама то много зарибяващо и като гледам, че други желаещи много няма..., другия месец вече да си мислят и другите бременни, стига съм била аз...
Лек ви ден и се надявам съревнованието да е много успешна  :wink:
Охооо имаме си положителен тест - браво Стела Честито
Жени,благодаря ти за бързата реакция ......
А костюм де   :wink:

Оп,извинявам се момичета.Издъних се :oops:.

Добро утро дами и ra40!
Заповядайте на масата.

На всички ви желая един прекрасен летен ден!

Добро утро
Мария прекрасна е закуската,
Лек ден
*
Добро утро!
Страхотна закуска като Алиса в страната на чудесата.
Сядам на масата :)
Добро утро!
Писах в другите теми какво се случи на прегледа вчера, но тук ще спомена на кратко. Бебетата се оказаха 4 и може би ще се наложи да махнем 2 от тях. Много е тежка тази мисъл, но ще направя каквото трябва.
Целувам ви всички и лек ден!
*
Добро утрооооо :)
Миме, отново страхотна закуска, много благодаря, опитвам я веднага ::))
Катрин, всичко ще бъде наред! Няма как наистина да се износи такава бременност. Господ си знае работата. Пожелавам ти всичко да се стече така както трябва, да бъде и да завърши успешно  :bori_011: :bori_004:  :bighug:Кураж мила!!!
Лек ден и вирусчета за всичко ловуващи  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Добро утро,дами!
Миме,страхотна закуска,веднага се нареждам на масата.
Аз минавам да поръся с вирусчета,докато все още сме 2 в 1 :) :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Здравейте мацки и Ра4о... Слънчево настроение Ви желая!

Катрин...  8O ей такива ми станаха очите. Вярвам обаче, че всичко ще се подреди по най-добрия начин! Зная, че Бог и докторите си знаят работата и ще направят най-доброто за вас. Стискам палци и те мисля!  :bighug: :bighug:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Чудесна закуска! Благодарим! Хубав ден Ви желая момичета ииии наслука при лова довечера  :D
Катринче, мила,направо съм без думи. Каквото и решение да вземете, съм сигурна, че ще е най-правилното  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: