0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добър ден
Катрин миличка, че беше високо ЧХГ да, ама 4 бебета..............., съжалявам много, че ще трябва да се разделите с част от тях  :( :( :( .
Стискам палци за правилно решение и нека Бог е с вас...
*
Kатрин,
Всичко ще е наред. Бог е с тебе.  :bighug:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Бебетата се оказаха 4 и може би ще се наложи да махнем 2 от тях. Много е тежка тази мисъл, но ще направя каквото трябва.

Катрин, много тревожна новина  :(. Само като си го представя и ми прилошава.
Дано имаш късмет и всичко се развие по възможно най-добрия начин. 
Добро утро
Катрин - дано всичко се нареди добре при теб
Лек ден
Благодаря на всички за подкрепата!
Жени, и аз казах същото на лекаря. Надявах се на 2, но пък 4.... Мисля, че Господ се подиграва с мен. До сега се борих да забременея, а сега се налага да ги убия. Просто главата ми не може да го побере. Силно се надявам всичко да се нареди от самосебе си и да не се стига до редукция.
Пожелавам ви лек и успешен ден!
*
Добро утро и от мен ,

желая на всички много прекрасен ден !  :rainbow:

Добро утро мацки,
Кантрин пожелавам ти всичко да се подреди от самосебе си и да не се налага да правиш този тежък избор.
Краси

Добро утро и от мен...днес съм малко замаяна  osi_15 ...дано да е за хубаво ...но ще ми мине :)

Хубав ден на всички!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Здравейте усмихнати момичета,
 Бързам и аз да се запиша за този месец, ех че хубави новини  има  :dance2: . Много късмет на мамите. И едно пожелание за всички без изключение - На планина или море всички след почивката с  :bfp1: тест в ръце. Целувки
*
Здравейте,
Катрин мила, недей така "налага се да ги убиеш", то не е защото не ги искаш, оххх дано природата наистина си свърши сама работата, за да не се налага да правите вие този избор. С теб сме и ще бъдем докрай... Успех
Драгонче дано мила ....  :wink:
Лек ден на всички и целувки
Гери какво става с теб как сте, незнаете ли вече пола  :P
Jolie а ти как си, кога е датата, за кога нечакаме
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Аз не пиша, но всеки ден ви чета и стискам палци на всяка една от вас :wink:.
Жени, все още не съм правила фетална морфология. Ще я направим след 2 седмици като отвори клиниката, в която ходя. Но аз нямам претенции - каквото дойде.
Хубав ден на всички!
*
Женичка, според докторката ми третата инсеминация ще е неуспешна,защото не видя спукан фоликул,но пък според графиката ми май съм имала овулация и сега тайничко се надявам,въпреки всичко да имам шанс :)
Вещицата не трябва да ме посети на 10.08 !

Ако знаете как само искам да поспя малко  :sleeping: , поне за 30 мин...
Целувам ви милички ! Леко бременеене , а на всички които чакат или ловуват - КЪСМЕТ !

Йоли, стискам палци на 10.08 да видиш двете чертички. Нали надеждата умирала последна?
Жени, незнам защо, но не съм притеснена изобщо. Все си мисля, че всичко ще е наред и в единия, и в другия случай.
*
Eeee,Катрин,явно твоето желание за дете е било толкова огромно/колкото на всички тук,де  :wink:/ и Господ те дарил с много възможности. Изглежда  ,ще трябва да подариш две от тях,на някое друго ,готино, но в нужда семейство! :lol:Не се и съмнявай,че те двете ,които ще отделите ще се "закрепят" веднага на точното място!! :D А защо не ,на две отделни места !? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Честито и от мен Katrin :balk_47:.Радвай се ,и не съжалявай за нищо. Дядо Божи си знае работата.Щом ти е изпратил 4 бебчета,значи толкова е трябвало. Лека бременност и пълна къща на финала :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :bighug:.
Ще се повторя специално за Рачо. Ще се наложи да умъртвим двет ембриончета, а не да ги дам на друг.
*
Еееее,ама ,ясно бе момиче!!!! :o Ама ,няма нужда от такива глаголи :lol:Гой Господ ще си ги вземе от теб, а както казва Маргото,знае си работат,ще ги даде на други мами и татковци! :wink:Споко,ти сега не го мисли.Каквото трябва ,ще става. :lol:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Аз нали днес казах, че ще чакам да направя феталната морфология след 2 седмици...Да, ама не. Отидох заради болки на преглед и ми я направиха без да ме питат :lol:. Ще си имаме мъж!
*
Да ви е честит юнака  :D!!! Ехх,че хубавоооо! :lol:
*
Честито мъжле Гери   :bori_002: ! Ти добре ли се чувстваш?Какви болки?