0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И аз за всеки случай се топвам веднага  :bubblebath: :bubblebath:
Целувкиии

*
Добро утро!
Приятен ден! Радвайте се на хубавото време, но се пазете, че май ще е топличко днес.
:)
*
Добро утроооо!
Днес има закускаааа! Мерси,Venta :: ))))
Крайно време е вече в тази темичка да има положително тестче  :balk_81: :crossfingers:
Ето малко вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Лек и прекрасен ден!
*
Привет щъркелчета :P
Вента мерси за закуската.
Драконче искаш топло ,ама повече топло ,заповядай при нас в Испания ,тука не  е спирало и за миг да е пещ.Аз откога чакам поне да завали и да разхлади ,ама няма .То винаги така ,всеки иска това което няма .
Лек ден на всички .И хайде последна седмица ,все някой трябва да се похвали вече .
Здравейте и от мен
Лек ден
 :) Ох, Фовери...ако зависеше от мен...сега се мятам на автомобила и газ към Испания  :lol: То добре, че не зависи от мен де  :lol:
Абе и тук всеки ден слушам по телевизията - пазете се жегите, някакви температурни рекорди... но във Варна не надхвърля 30 градуса и  :oops: като изляза от морето...та като ме лъхне вятъра...чак ми става студено

И аз мисля, че вече много време стана без положително тестче в темата...Ама, ако продължавате така накрая ще взема аз да Ви покажа един  :bfp: ...
 :wink:

Приятна вечер, момичета и момче...разбира се!  :P
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Хайде момичета, давайте вече  :bfp:, да изпратим месеца както трябва
*
Лелее, леле цял месец и не можем да изпишем 11 страници Срам и позор
Иначе здравейте, топличко ви е, ами то и на мен, ама по-добре така, от колкото -25 градуса и да ми тракат зъбките.
Драконче, я вземи покажи ти, пък другите срамливите и те може да те последват  :D
При нас всичко е наред  :wink:
Лек ден на всички и целувки
 :D Хе, хе ... ами то ще си покаже Женичка ... ама така се надявам да си покаже  :bfp: след 10-тина дни ... то и аз ще се стресирам чак  8O

Пожелавам го от все сърце на всички, които искат да го видят...август ли, септември ли...все едно...само да е по-скоро  :P
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Ооо,септември сме го нарекли за много плодовит  :lol: с най-прекрасни новини от всички в този форум.
Целувки и дано вечерта  е по-прохладна :)

Хайде, Драконче, давай смело с  :bfp1: стискаме палци !

Хубава вечер на всички!

P.S. Ra4o пропускам септември, защото имах извънматочна и съм с една тръба, и затова смятам да се включа в темата през Октомври с  :bfp1:  :)
« Последна редакция: Август 25, 2011, 19:24:05 pm от Elisun »
*
 :DДобър ден, дами!Днес е много пусто тук.Работите ли :bed:???или какво??
Пожелавам на всички септември месец да е изпълнен с многа :bfp1:СМЕЛО И НАПРЕД!!!

ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН!! :grouphug2:
Привет и от мен!
Вече съм отпускарка и ще ви навестявам по-често.
Лек ден на всички!

И аз съм тук, всеки ден
*
Ето ме и мен, работя и аз момичета и Рачо , но влизам редовно..
Мисля,че септември трябва да понаваксаме с положителни тестчета...защото август май почивахме повечко .. :bighug:

целувки и приятен ден !

:D Elisun благодаря за пожеланието, на всички да Ви се връща...ама по много  :D  :bfp:
jolie16 Т ти се вдига, започват да изглеждат по-добре нещата с графиката ти. Стискам палци да откриеш септемврийските :bfp:

P.S. Наскоро сънувах една колежка, стана преди месец майка на близначки :) реших, че е хубав знак!

Хубава вечер на всички!
« Последна редакция: Август 26, 2011, 17:43:50 pm от Dragon »

jolie16 прочетох за чесъна, но не разбрах какво го правиш - ядеш ли го??? И помага за стрептококи  8O ? Аз как го обичам напоследък...няправо незная мъжо как ме търпи вечер, но така ми се яде!!! Чак съм учудена на себе си...но от друга страна си мисля, че щом ми се яде, значи тялото ми го иска...Добре, че съм в отпуска, иначе не бих си позволила...

*
Ям го не ,ама направо ми пукат ушите,а не го обичам много,но страшно помага..стафилококи,стрептококи и всякви други коки-та и коли-та..кандиди
Да,в една паничка таратор слагам поне 5-6 скилидки (пресирам го първо)и лапам,та свят ми се завива  :lol:..иначе не мога да го ям без нищо друго,та затова в таратор...

Добро утро,девойки! Днес няма ли да закусваме???? :(
Огчаяна,дай малко подробности-защо ти е щастлив Август? Да не ходихте на море??? :lol: :lol:
Ели,тая вещица нали щяхме да я бием,бе?? :wink: Ти защо прескачаш от август ,чак в октомври?? Май сме от една"банда"!!! :wink:

Извинявам се на не пояснението, но месец Август е щастлив за нас тъй като видяхме две черти на теста, тези така дългоочаквани две чертички и сега сме много щастливи:)))
*
Привет и от мен.
 То август е към края си - хубаво започна дано и хубаво да завърши. За сега не успяваме да го направим с най-много двучертичкови радости... има още малко време.
Дай Боже септември да е по-добър месец :)
« Последна редакция: Август 26, 2011, 23:27:27 pm от Venta »